Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

duruşah dün yazmıştım msjgeldimi özelden ..
kankim naber gördünmü tablomu ..
emelcim nasılsın nasıl geçti kontrol haber vermedin daha...
ben hastayım yaaa..

]8 gün :1 temmuz :hulya:
10gün:3 temmuz :hulya:
12gün:5 temmuz :hulya: 36.1
13gün:6 temmuz 36.2 yarım saat geç ölçtüm
14gün:7 temmuz :hulya: 36.3 ov.testi kırmızı çizgisol kasıkda agrı acayip derecede
15gün:8 temmuz 36.4 10 dakika geç ölçttüm hafif agrı
16gün:9 temmuz:hulya: 36.4
17gün:10 temmuz:hulya: 36.5
18gün:11 temmuz: 36.6
19gün 12 temmuz: 36.7

eşim hasta ondan geçti bende rahatsızım bogazlarım acayip acıyor
kızlar ben artık çalışmıyayım diyorum ne diyorsunuz grip olunca halim yok valla...
emelim artık ölçmüyecegim ateşimi bugun sondu

duruşah dün yazmıştım msjgeldimi özelden ..
kankim naber gördünmü tablomu ..
emelcim nasılsın nasıl geçti kontrol haber vermedin daha...
ben hastayım yaaa..

yaaaa vermedim mi anammm pardon yazdım sandım kızzz
çok şükür iyiydi bebeğim
şeker testini 100mg yapıcaz ilkinin uygulmasını yanlış yapmışlar böyle yapılınca sonuç böyle çıkar dedi
2 hafta sonra yapacam tekrardan dr bakalım ne diyecek dikkat etmem lazım ama
ateşin düzene girmiş melek hastasın da çalışmasan da olur tatlım
geçmiş olsun meleğim
limonlu gargara yap iyi geliyor sabahları ve akşamları

çok sevindim emelcim inşallah iki hafta sonra herşey düzelir
ya sorma valla ilaçta içemiyorum ya ama içimdeki his hamile oldugumu söylüyor garip bir duygu var içimde degişik yani nasıl anlatacagımı bilemedim sagoldedigini uyguluyacagım canım..

hissetmişsindir tatlım
o zaman dediğimi yap ilk haftada boğazım ağırdı yutkunamıyordum fenaydı ablamdan hatırlıyorum limonla gargara yapardı böyle olunce yaptım 2 günde geçti
gçen de dişim ağırdı 20lik bi de hemen kendime tuzlu su hazırladım gargara yaptım geçti çok şükür

oley oley oley oleeeeeeeeeeey şampiyon bebeeeeeeeeeeeeeeek:lepi:
sen hissediyorsan ben hayli hayli hissediyorum oleeeeeeeeeeeeeysositosositokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5 çaaaak dostum inş oldu bu işkaydirigubbakcemile3

canım sonucun yanlış olduğuna çok sevindim iyi ki yanlış çıkmış kaydirigubbakcemile3
inş sonucun güzel gelecek canım sen bu arada dikkat et olur mu
haberini aldım çok tuzlu ekşi falan yiyormuşsun:)))aklinialirimsmile

kankim tablon yükselmiş ama sen benim hatrıma bi gün daha yap be garanti olsun:))) sonra bol bol dinlenyorsun zaten 9 ay 10 gün:)))))

inş sonuçlar iyi gelir

el ayak şişmesi zaten bu haftalarda normal vucudumuz su topluyor. belki bu kadar erken başlamazdı ama sıcaklar çok tetikliyor. sıcak havada hafif şişiyor benimkiler serin havada yok bişey. maşallah zaten bu yaz istanbul çok güzel. 1 hafta yaz bir hafta bahar:))))) yağmurlarla serinliyoruz 1 hafta sonra 1 hafta yine yanıyoruz:)))

şekerden de şişiyormuş el ve ayaklar. ilaç bile kullanmak gerekiyor o zaman ve diyet yapmak gerekliymiş.

melekcim geçmiş olsun emelin dediğini yap bence bende aklımda tutayım bari olduğunda bende yaparım benimde soğuktan hemn etkilenir şişer ama kışın daha çok olur

doğrı diyordun tuba şişme zamanları ama şişince sanki ayağının altında su varmış gibi hissediyorsun dimi

sagol canım ya benimde bagazımın yandası geçti şimdi burnum akıyor sesim degişti geçmiş olsun sanada hamileyken daha zır oluyor...

inşallah tatlışım hisselerim yanıltmaz :Saruboceq:

kankim tablon yükselmiş ama sen benim hatrıma bi gün daha yap be garanti olsun:))) sonra bol bol dinlenyorsun zaten 9 ay 10 gün:)))))

tamam güzelim bugun daha iyiyim bugun çalışayım bari olur dimi akşam kötüydüm ..

melekcim geçmiş olsun emelin dediğini yap bence bende aklımda tutayım bari olduğunda bende yaparım benimde soğuktan hemn etkilenir şişer ama kışın daha çok olur

sagol hilalcım sorma ben hiç olmazdım böyle mikroplara bagışıklık kazandı vucudun kocaelinin havasından kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…