valla bilmiyorum canım...bugün hiç girmedi bende çok merak ettimbekleyelim ama ben yükselecek inancınayım
buseden haber var mı ya ne yaptı
duruşah dün yazmıştım msjgeldimi özelden ..
kankim naber gördünmü tablomu ..
emelcim nasılsın nasıl geçti kontrol haber vermedin daha...
ben hastayım yaaa..
evet aldım canım mesajını...çok geçmiş olsunduruşah dün yazmıştım msjgeldimi özelden ..
kankim naber gördünmü tablomu ..
emelcim nasılsın nasıl geçti kontrol haber vermedin daha...
ben hastayım yaaa..
çok sevindim emelcim inşallah iki hafta sonra herşey düzelir
ya sorma valla ilaçta içemiyorum ya ama içimdeki his hamile oldugumu söylüyor garip bir duygu var içimde degişik yani nasıl anlatacagımı bilemedim sagoldedigini uyguluyacagım canım..
yaaaa vermedim mi anammm pardon yazdım sandım kızzz
çok şükür iyiydi bebeğim
şeker testini 100mg yapıcaz ilkinin uygulmasını yanlış yapmışlar böyle yapılınca sonuç böyle çıkar dedi
2 hafta sonra yapacam tekrardan dr bakalım ne diyecek dikkat etmem lazım ama
ateşin düzene girmiş melek hastasın da çalışmasan da olur tatlım
geçmiş olsun meleğim
limonlu gargara yap iyi geliyor sabahları ve akşamları
hissetmişsindir tatlım
o zaman dediğimi yap ilk haftada boğazım ağırdı yutkunamıyordum fenaydı ablamdan hatırlıyorum limonla gargara yapardı böyle olunce yaptım 2 günde geçti
gçen de dişim ağırdı 20lik bi de hemen kendime tuzlu su hazırladım gargara yaptım geçti çok şükür
oley oley oley oleeeeeeeeeeey şampiyon bebeeeeeeeeeeeeeeek:lepi:
sen hissediyorsan ben hayli hayli hissediyorum oleeeeeeeeeeeeeysositosositokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5 çaaaak dostum inş oldu bu işkaydirigubbakcemile3
canım sonucun yanlış olduğuna çok sevindimiyi ki yanlış çıkmış kaydirigubbakcemile3
inş sonucun güzel gelecek canım sen bu arada dikkat et olur mu
haberini aldım çok tuzlu ekşi falan yiyormuşsun:)))aklinialirimsmile
kankim tablon yükselmiş ama sen benim hatrıma bi gün daha yap be garanti olsun:))) sonra bol bol dinlenyorsun zaten 9 ay 10 gün:)))))
melekcim geçmiş olsun emelin dediğini yap bence bende aklımda tutayım bari olduğunda bende yaparım benimde soğuktan hemn etkilenir şişer ama kışın daha çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?