canım gün aşırı oldu...olsun hilalcım önemli degil...ama insan gerçekten sinirden mahvoluyor...
duruşah ilişki günlerinide işaretlesene bize yardım olsun...tebrik ederim burdanda
omman iyi tatiller canım..
tamam canım geçmiş
olsun bende kayınvaildemlere gidicem birazdan hazırlanıyorum bir yandanda sana bakıyorum inş. bebişin gelir bu ay ama gelicek inanıyorum kib çooook öptümmm
canım gün aşırı oldu...
aaa tatlım olurmu öyle şeyyy...aşkolsun...yanlış anladın tatlım sen beniii..DuruŞah bİzden memnun degİlmİsİn kİmİ İstİyorsun yorumlarımız aynıdır İÇİnde kuŞku varsa bunu doktorunu arayıp konuŞur bence bİz daha fazla yorum yapacak bİr durum yok ..
geçmiş olsunnn canım benim8 gün :1 temmuz :hulya:
10gün:3 temmuz :hulya:
12gün:5 temmuz :hulya: 36.1
13gün:6 temmuz 36.2 yarım saat geç ölçtüm
14gün:7 temmuz :hulya: 36.3 ov.testi kırmızı çizgisol kasıkda agrı acayip derecede
15gün:8 temmuz 36.4 10 dakika geç ölçttüm
16gün:9 temmuz:hulya: 36.4
17gün:10 temmuz:hulya: 36.5
18gün:11 temmuz: 36.6
yumurtam çatlamış beklemeye geçtim ama gün aşırı adetime 1 hafta kala bırakıcam eşim hasta ondan geçti bende rahatsızım bogazlarım acayip acıyor
canım benim sen benim durumumu biliyorsun...tahmin edersinki güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var...sen bana çok olumlu şeyler söyledin...tşk ederim ama insan bunu bir kaç kişiden daha duymak istiyor işte ne bileyim...o psikolojiyle başka kimse yokmu dedim..anlayacağını ümit ederek yazıyorum bunları tatlım...DuruŞah bİzden memnun degİlmİsİn kİmİ İstİyorsun yorumlarımız aynıdır İÇİnde kuŞku varsa bunu doktorunu arayıp konuŞur bence bİz daha fazla yorum yapacak bİr durum yok ..
günaydın canımgünaydın kızlarrr
canım kan verdim az önce...14.30da alacağım sonucu...eğer çok erkense böyle düşük çıkması normalmi sence güzelim yaaaa...kimyasal gebeliktede ateş yüksekmi seyreder canım...offf kafam çok karışık canım..naber duru testini tekrar ettin mi
anladım canım...evet adet günümden önce oluyor bu durumda...çünkü ovulasyon geç oldu bu ay biliyorsunttalım adet gününden önce yaptıysan düşük çıkması normal
kimyasal gebeliği düşünme daha dur bakalım ama ateş yüksek çıkar kanda gebelik hormonu var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?