Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

1gün............31 temm.......... 37.1 regl
2gün............1 ..ağust ..........37.0 regl
3gün............2 ...ağust .........36.7 regl (bitti)
4gün............3 ağust............ 36.8 çalışma
5gün............4 ağust............ 36.7 çalışma
6.gün...........5 ağst...............36.9
7.gün...........6 ağst...............36.8

arkadaşlarrrr yardım edermisiniz bana

sonunda tahlillerimi verdim
kan pıhtılaşması ve hormonlar falan
genetik içinde taaaa kasımın 2sine randevu verdi onun sonucuda 4 ayda falan çıkar dedi
yuh dedim yaaaaa
ben ozamana hamile olurum:)))
inşallah
sonuçları 2hafta içinde alcam inşallah rabbim yardım eder

inş en yakın zamanda hamiş haberinide alırız tatlım
biliyorum sabretmek çok zor ama meyvesi çok tatlı
Allah yardımcımız olsun inş...

canım hoşgeldin bizde seni özledik tatlım artık gelirsin inşallah ben ev taşıdım yeni girdim yani az kalmış hayırlısyla sagsalim kavuşursun inşallah bende öpüyorum canım...

kızlar özlemle melek nerdeler tatildelermi

evi taşıdım hep yogunluk vardı annemler gitti kayınvalidemler geldi onlar gitti dügün falan derken giremedim özledim sizi sen neler yaptın doktor işi noldu merak ettim seni..

Karadeniz tatili yapiorum canım :) c.tesi gece evimde olurum inşallah melekte ev taşıdı interneti bağlanmadı

bu sene leylegi uçarken gördün sen belli maşalah hızına yetişilmiyor..

maşallah emelcim tubacım mügecim yigenlerimi hıssetmeler tekmeler havada uçuşuyor desene ... allah korusun sizleri sagsalim kucagınıza alırsınız inşallah...
herkezin ramazı mübarek olsun inşallah..

çok yoruldun şimdi dinlenme zamanı artık hadi hayırlı olsun eviniz güle güle oturun inş. ne olsun tatlım gittik doktora hiçbişeyiniz yok dedi tahlillerime baktı ya tüpbebek yada normal yolla deneyin dedi artık bu ay normal yol olmazsa direk tüpbebek bayramdan sonra ramazan girdi olmuyo

kızlar nabersiniz uzun zamandır uğrayamadım haberler neler

iyiyiz sen nasılsın ececim aklinialirimsmile

Selamlar....

(Hayirli bir Ramazan ayi dilerim)
ohh melekcim de gelmis neguzel oldu haber almak senden.. hilal hadi bakalim hayirlisi olsun...
muge gelipte gorsen seni de opuyorum ve tabii diger cici Hamileleri ve adaylarini da...

kimse yazmamış bende iyiyim hilalcim.

güzeller hayırlı ramazanlar dilerim hepinize
meleğim hayırlı olsun evin güle güle otur

Selamlar....

ohh melekcim de gelmis neguzel oldu haber almak senden.. hilal hadi bakalim hayirlisi olsun...
muge gelipte gorsen seni de opuyorum ve tabii diger cici Hamileleri ve adaylarini da...

saol canım sen nasılsın seninde Ramazanın hayırlı olsun

hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız canlar
ben sıcaklarla boğıuşuyorum:)) kızımla bunaldık sıcaklardan:)))

kızlar nabersiniz uzun zamandır uğrayamadım haberler neler

oooo hanım efendi nasılsınız kızınız nasıllar valla biz bildigin gibi herşey aynı sen neler yapıyorsun..

amin allah razı olsun hilalcım evet dinlenme vakti valla yoruldum valla internete bile giresim gelmiyor hava çok sıcak 40 derece burası ramazanda bu sene sarsttı beni ugraşıp duruyoruz valla..
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah benim buaydan ümidim yok buay boş geçti bizim...

Selamlar....

ay canım benim zeynepim seni seviyorum ya öpüyorum seni...

güzeller hayırlı ramazanlar dilerim hepinize
meleğim hayırlı olsun evin güle güle otur

amin sagol emelcim ..

canım yeni evin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah.Vallahi ben bu sene leyleği çok gördüm :)))

sagol özlemcim

hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız canlar
ben sıcaklarla boğıuşuyorum:)) kızımla bunaldık sıcaklardan:)))

bende boguşuyorum valla susuzluk çarpıyor beni..internete hiç gözüm görmüyor valla yemekten sonrada terafiye gidiyorum sonra yatıyorum sahur falan derken zaman geçiyor işte öpüyorum seni tubacım yigenimide Şeniz

iyiyim walla arada uğruoz topinize ama hiç ses seda yok :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…