Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

hepimiz birbirimizi özlemişizzzz valla kızlar irem hiç girmiyor pembeye de raslamıyorum
4 kız 2 erkek
her erkeğe 2 kızzz hehehe iki gelin alıcaz mügeyle

kızçeler hamile olduğunuzda ateşiniz kaç dereceydi :))))))))))))))

selam kızlar topic açtımda bana yardımcı olurmusunuz sadece derceleri gösteren bi topic olsun bizede yardımcı olur belki :))))))))))))))))

Melekkk, Hilal, julia, emel, muge, tuba, ozlem ve isimini yazamadigim diger arkadaslarim...
nasilsiniz? Herkesin kendince bir kosturmacasi var (sukur) ne guzel..
cok ozledim sizleri.. sevgiler ve bolca selamlar....

Canım bizde özledik seni sabırsızlıkla bekliyoruz ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün 6. iğnemi oldum hayırlısı ile bakalım sonuç nasıl olacak

aşk olsun kızlar nerdesiniz ya diğer topiğede gelin bari çok yanlızım buraya geliyorum zaten sessiz mafoldumben mafoldumben :umursamaz:

bizde seni özledik tatlım nerelerdesin hadi gel artık Şeniz

saolasin canim... nerede olucam gun sayiyorum... insallah az kaldi bayramdan sonra cifte bayram yapicam insallah... (Eylul 17 askerlik bitiyor)

Canım bizde özledik seni sabırsızlıkla bekliyoruz ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün 6. iğnemi oldum hayırlısı ile bakalım sonuç nasıl olacak

Hayirlisi olsun canim.. Allah gonlunuze gore versin... isteyen herkesin kucagi bos kalmasin...

meleK'im senden ses yok nerelerdesin hatun? bilmiyorumkismile

valla öyle mügecim sanki dün gibi hamile oluşunuz özlüyoruz birbirimizi yakında yigenlerim dünyaya gelince hiç görüşemeyiz valla..

Allah razı olsun canım benim ,
amiiiiiin inş..
darısı başınıza olsun iinş...
kız yoğunluğu var topiğimizde yuppiiiiiiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek::lepi::lepi::dance::sm_cool:

amin tatlım allahım bizede göstersin ogünleri hilal ronya zeynep özlem kaldık eskilerden tabi birde iremim de var

Melekkk, Hilal, julia, emel, muge, tuba, ozlem ve isimini yazamadigim diger arkadaslarim...

bizde seni özledik opuyorumnanaktan

hepimiz birbirimizi özlemişizzzz valla kızlar irem hiç girmiyor pembeye de raslamıyorum
4 kız 2 erkek
her erkeğe 2 kızzz hehehe iki gelin alıcaz mügeyle

maşallah yani emelcim tek yetmiyor yani... bize ne kalıcak kaydirigubbakcemile3

valla evdeyim canım benim hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden internete bile giresim yok ramazan ya kolum kanadım kalkmıyor iftardan sonrada terafiye git gel kocişin gönlünü yap derken zaman geçiyor
gözün aydın şimdiden sagsalim kavuşursun inşallah az kalmış arkadaşım sonrada gelsin bebiş allahın izniyle..

hilalcım diger topik muhabbet topigi degil herşey karışmış iyice nerde ne var çözemedim burası iyi her açıdan ...
özlemcim hadi hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebegine tedavin sonu muhteşem olur ...

mirage öyle bir topik var zaten
benim ateşim36.5 ti canım

Ya canım sohbet falan değilde sadece tablolar olan topic yok o yüzden dedim ama katılım olmadı olsun çünkü çok fazla soruyoz ya size heheheheh acuk rahatlatalım didiydim hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım neden gelmiyorsun
seni özledik uzak kaldığın için sana karışmış geliyor :gitme:

biz iyiyiz hamdolsunkaydirigubbakcemile5
sen de iyisindir inş tatlım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasıl yani yükselmiş işte sorunu anlamadım ben mirage

YA CANIM SEN BANA 21.GÜN DEMİŞTİN YA ACABA SAĞLIKSIZMI GİDİYO DİYE DEDİM ÇÜNKÜ BENİM BİKAÇ AYDIR FF ÇEKİYO PEK ANLAMIYOM TABLOM İYİYE GİDİYOSA SORUN YOK CANIM kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ben 22 demiştim canım bana göre öyle
şu tabloyu anlamıyorum bence güzel canım yükselişte

MElekcim allah razı olsun canım inşallah rabbim kısmet eder de kavuşurum bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…