Melekkk, Hilal, julia, emel, muge, tuba, ozlem ve isimini yazamadigim diger arkadaslarim...
nasilsiniz? Herkesin kendince bir kosturmacasi var (sukur) ne guzel..
cok ozledim sizleri.. sevgiler ve bolca selamlar....
bizde seni özledik tatlım nerelerdesin hadi gel artık Şeniz
Canım bizde özledik seni sabırsızlıkla bekliyoruz ben bu ay tüp bebeğe başladım bugün 6. iğnemi oldum hayırlısı ile bakalım sonuç nasıl olacak
merhaba Hilalcim, Tubacim, Melekcim.. vallahi ben de ozledim cok..
nasilsiniz? Yigenleriniz geliyor vallahi zaman geciyor cabucak, gorseniz kocaman gobisim oldu, sisko oldum:))
Vallahi gormedim hic iremi ve pembeyi..
Juliacim tebrikler ikisi de kiz demek, ayy masallah onlara.
Simdi herkes iftar sofrasi topluyordur, umarim rastlasiriz sonra.
gorusmek uzere
Allah razı olsun canım benim ,
amiiiiiin inş..
darısı başınıza olsun iinş...
kız yoğunluğu var topiğimizde yuppiiiiiiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek::lepi::lepi::dance::sm_cool:
Melekkk, Hilal, julia, emel, muge, tuba, ozlem ve isimini yazamadigim diger arkadaslarim...
hepimiz birbirimizi özlemişizzzz valla kızlar irem hiç girmiyor pembeye de raslamıyorum
4 kız 2 erkek
her erkeğe 2 kızzz hehehe iki gelin alıcaz mügeyle
saolasin canim... nerede olucam gun sayiyorum... insallah az kaldi bayramdan sonra cifte bayram yapicam insallah... (Eylul 17 askerlik bitiyor)
Hayirlisi olsun canim.. Allah gonlunuze gore versin... isteyen herkesin kucagi bos kalmasin...
meleK'im senden ses yok nerelerdesin hatun? bilmiyorumkismile
mirage öyle bir topik var zaten
benim ateşim36.5 ti canım
hilalcım diger topik muhabbet topigi degil herşey karışmış iyice nerde ne var çözemedim burası iyi her açıdan ...
özlemcim hadi hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebegine tedavin sonu muhteşem olur ...
nasıl yani yükselmiş işte sorunu anlamadım ben mirage
hilalcım diger topik muhabbet topigi degil herşey karışmış iyice nerde ne var çözemedim burası iyi her açıdan ...
özlemcim hadi hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebegine tedavin sonu muhteşem olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?