Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

sağol cnm bu arada avatarını ben aldım artık teşekkür ederim inş sağlıkla ilerler bizde senin gibi kucağımza aldığımızı yazarız inş

tebrik ederim senide rabbim hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasıp etsin bebeğine anneli babalı inşşşşşşşşşşşşş

358206 Ovulation charts on FertilityFriend.com

slm kızlar hamiş tablomm dr gittim kan da 354 çıktı inş sağlıkla devam eder

ayy canım yaa cokkkkkkk sevindim.. zaten sana gecenlerde yazmıstım hamile sanip, icime dogmustuda demek istemedim... Allah tamamına erdirsin insallah

Kızlarr bu arada 30.09.2011 saat 09:14 te minik aşkım ARHAN EMİR im 3952 gr 52 cm boyunda maşallah dünyaya gözlerini açtı çok mutluyum ANNE yim artık bende darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah

Ayy minnosummm, masallah... Allah analı-babalı, saglıkla ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah... sonra fotolarını bekliyoruz özlemcim....

sağol zeynepcim evet inş sağlıkla ilerler sen nasılsın

sağol zeynepcim evet inş sağlıkla ilerler sen nasılsın

insallah canım amin ... hamdolsun iyiyiz tatlım, zaman gectikce heyecan daha da artıyor sanki...

Rabbim cümlemizin cocuguna, saglik sihhat versin, hayırlara vesile kılsın insallah... Bizlere Saglikli , hayırlı dogumlar nasip etsin insallah... Bekleyenlere de hayırlısıyla hamilelik versin ins.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin kuzu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

Emelcim aklıma doğum günü olabileceği geldi ve baktım,kaçırmışım

Ya daha dün gibi her şey maşallah büyüdü bile oğluşun

sağlıklı sıhhatli büyüsün maşallahhh :)

ayy bize de az kaldı resmen yaşımızı dolduracaz inanamıorum hala :)

slm arkadaşlar.. 1 aşılama 1 de tüp bebek denememiz var olumsuz..belli bi süre alternatif bişeyler uygulamak istiyoruz.. ateş ölçme yöntemide uygulamak istediğim bir şey allahdan ümit kesilmez..denemekte fayda var rica etsem kısaca bilgi verebilir misiniz? buna ihtiyacım var..

hepberaber çatlayabilir tabiki ,akıntın nasıl? kasık ağrıların var mı?

ateş ölçme yöntemi diye bir başlık var ,ordan daha çok bilgi edinebilirsiniz,kısaca şöyle :

her sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası dilaltından ateşinizi ölçüp kaydedeceksiniz ,onu bir tablo olarak burda paylaşın,yumurtanın çatlayıp çatlamadığını,hang,i gün olduğunu ve adetin gelip gelmeyeceğini bu yöntemle anlayabiliriz.

hoşgeldin kuzu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
Hepinizden allah razı olsun rabbim bekleyen arkadaşlarada tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…