Rabbim sağlıkla sıhhatle sonuna daim etsin inşallahhh
Kızlarr bu arada 30.09.2011 saat 09:14 te minik aşkım ARHAN EMİR im 3952 gr 52 cm boyunda maşallah dünyaya gözlerini açtı çok mutluyum ANNE yim artık bende darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah
358206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlar hamiş tablomm dr gittim kan da 354 çıktı inş sağlıkla devam eder
Kızlarr bu arada 30.09.2011 saat 09:14 te minik aşkım ARHAN EMİR im 3952 gr 52 cm boyunda maşallah dünyaya gözlerini açtı çok mutluyum ANNE yim artık bende darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallah
ayy canım yaa cokkkkkkk sevindim..zaten sana gecenlerde yazmıstım hamile sanip, icime dogmustuda demek istemedim... Allah tamamına erdirsin insallah
Ayy minnosummm, masallah... Allah analı-babalı, saglıkla ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah...sonra fotolarını bekliyoruz özlemcim....
sağol zeynepcim evet inş sağlıkla ilerlersen nasılsın
insallah canımamin ... hamdolsun iyiyiz tatlım, zaman gectikce heyecan daha da artıyor sanki...
Rabbim cümlemizin cocuguna, saglik sihhat versin, hayırlara vesile kılsın insallah... Bizlere Saglikli , hayırlı dogumlar nasip etsin insallah... Bekleyenlere de hayırlısıyla hamilelik versin ins.
yarın oğlumun doğum günüüüüüüüüüüüüüü
sağol emelciminş sağlıkla ilerler
canım benim çok sevindim inanki Rabbim tamamına erdirsin inş. gözlerin aydın
Rabbim sağlıkla sıhhatle sonuna daim etsin inşallahhh
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabloma bakar mısnız bugün çok düştü ateşim.Çatlamıcak mı yumurtam?
sağol cnm bu arada avatarını ben aldım artıkteşekkür ederim inş sağlıkla ilerler bizde senin gibi kucağımza aldığımızı yazarız inş
tebrik ederim senide rabbim hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasıp etsin bebeğine anneli babalı inşşşşşşşşşşşşş
ayy canım yaa cokkkkkkk sevindim..zaten sana gecenlerde yazmıstım hamile sanip, icime dogmustuda demek istemedim... Allah tamamına erdirsin insallah
Ayy minnosummm, masallah... Allah analı-babalı, saglıkla ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah...sonra fotolarını bekliyoruz özlemcim....
Hepinizden allah razı olsun rabbim bekleyen arkadaşlarada tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhhoşgeldin kuzu Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?