kızlar selam, bisey sorucam.. en son kontrolde doktor amniyon sıvısı biraz fazla dedi... siz yada cevreden böyle birsey yasayan /duyan oldu mu sekerler?
biraz bilgi verirseniz sevinirim.......
Zeynepcim şeker yükleme testin nasıl çıkmıştı?genelde şeker yüksekse su fazlalaşabiliyor ve korkutmak gibi olmasın ama erken doğum sebebi oluyor
evet canım bende duydum onu.. sekerim normal cıktı cok sükür.. doktor birkez daha baktı cok fazla degil sınırın biraz üstü dedi biraz daha rahatladım acıkcası... ama daha yakından bir takip yapıyor acıkcası... neyseki hastane 5 dakika yürüme mesafesinde oda bir sans tabii....
sen nasılsın güzelcim? nasıl gidiyor annelik? oglusun nasıl oldu(yerim minnosu)
ne kadar ıssız bir topik olmus burası julia bile ugramamıs hic, cok sasirdim dogrusu.....
aman çok şükür zeynepcim sorun çıkmasındaa sağlıklı bir gebelik geçir doğunca zorluklar başlıo ben çok uykusuz ve yorgunum malesef arhan emir huysuz gazmanın teki teyzesi saat gece 2-3 gibi anca uyuyo sende şimdiden bol bol dinlenip uyu enerji topla canım öperiz oğlumla sizi
Selamun aleykum canlar Ben Birsey sorcam sizlere adetim gecen ay 31ekimde oldu bu ayda tahminen 29kasiimda olucam 2gundur sabah9 da atesimi olcuyorum 36.4 36.6 cikiyor eger ades adete kadar sabit veya yukselis gosterirse bu hamileliktenmidir simdi adetime 6 gun var AMA hic bir adept belirtisi yok sadece sol gogsumun ustune elimi deyince agri var birde Ben adept olmadan once mutlaka kasik bel ve rahimde agri olurdu simdi hic biri yok gecen ayda 3gun adet gordum adetim bitince test yaptim negatif cikti ustune gorme olabirimmi die Uzun oldu k bakmayin
Kızlar benim kızlar kış sezonunu açtığı için sürekli onların sıkıntıları ile boğuşuorum,kaç gündür elif hasta ateşli
bitmeyecek galiba benim sıkıntılarım ya,çok bunaldım çok,hiç bakamıorum bişeye de
bunun yanında tickerımızdan da anlaşılacağı üzere benim bıdıkların bugün doğum günü,çok şükür bugüne geldik,inşallah rahatlayacam günler de gelecek
Kızlar benim kızlar kış sezonunu açtığı için sürekli onların sıkıntıları ile boğuşuorum,kaç gündür elif hasta ateşli
bitmeyecek galiba benim sıkıntılarım ya,çok bunaldım çok,hiç bakamıorum bişeye de
bunun yanında tickerımızdan da anlaşılacağı üzere benim bıdıkların bugün doğum günü,çok şükür bugüne geldik,inşallah rahatlayacam günler de gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?