Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Bizim başlığı sürekli okuyordu altta ismini görüyordum "Dalia ",sonunda hamilelerin ateş tablosu başlığına yazmış,ne güzel hamile sonunda :)

kızlar inş yarın güzel sonuçlarla gelirim..
inş kesemizi görürüz hayırlısıylla... iş keseyle bitmiyorki sonra da acaba kalp atışı sonra da hareketi vs vs vs diye doğuma kadar telaş:)) doğduktan sonra da büyüyene kadar hatta evlenene kadar merak ve telaş:))) evlendirdikten sonra merak eden ve karışan da çok:))))))

Son düzenleme:
randevu değilde kontrol, test yaptığımızda içimiz rahat etmedi dr a göstermek istedik ve muayene parası ödedik ama sadece test gösterdik konuştuk, muyene olmadım. istediğimiz saatte gidebiliriz ama cumartesi 2 e kadar ordaymış dr.lar, sanırım 1 de falan gideriz inş...

meleğim sana üzülmek ve dinlenmek için en fazla 2 gün veriyorumyerimseniben
dinlen ve aramıza gel bitanem...:lepi:

bir de bakıyoruz hamileyim diye geliyormuş meleğim süper olur heyerimseniben

süperrrr olur olmaz mı sonra iremmm sonra diğerleri
adet olmayan ikisi kaldı dimi

kızlar bişey soracağım ya juli, erensezen siz bilirsiniz belki 1 çocuğunuz var.
hamilelikte epilasyon aletinin zararı var mı herkez yapıyor ama içim rahat etmiyor araştırmak istiyorum.

ben hamileliğe dair tüm belirtilerim bitiverdi göğüslerimin şişi indi bulantım geçti o zaman anladım terslik var kötü rüyalar görüyroduk eşimle ama diyemedik birbirimize kime söylediysek kötü gördü bizi öyle oldu

Rabbim hayırlısıyla bu defa yavrularımıza kavuşmayı nasip eder inş canım.
inş bi daha öyle şeyler yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…