karnımda ölmüş ama sebebi bulunmadıneden düştüğünü buldular mı
aynen cnm bende nasibi yokmuş dedimm kimisi kalitesiz sperm dedi kimisi sakattır ondan ölmüştür dedi her kafadan bi ses çıktı anlıycağınnbenimkine sebep bulamadılar. nasip değilmiş dedik sineye çektik...
2 aylıkken kalp atışı alınamadı. gelişimini durdurmuştu sanırım. oysaki yolk saç vs herşey iyiydi
2. hamilelikleri nasıl oldu sorun çıktımı canımmTubacım benim arkadaşlarımında böyle sorunları olmuştu,bebk karnında ölmüştü,ama hiç doktor değiştirmedne aynısına gittiler.Ben hani o konuda net bişey söyleyemem ama doktoruna güveniyorsan kesinlikle hepsi de zaten bu konuları biliyorlar demektir.
Her hastası düzgün gitmiyor ki doktorların senin gibi bir çok hastaları oluyor ve sorunlarına bir çare buluyorlar .İnş güveneceğin birini bulursun,gönlün ne kadar ferah gidersen işin de o kadar rast gidiyor.Allaha emanet bebekleriniz.
Tubacım benim arkadaşlarımında böyle sorunları olmuştu,bebk karnında ölmüştü,ama hiç doktor değiştirmedne aynısına gittiler.Ben hani o konuda net bişey söyleyemem ama doktoruna güveniyorsan kesinlikle hepsi de zaten bu konuları biliyorlar demektir.
Her hastası düzgün gitmiyor ki doktorların senin gibi bir çok hastaları oluyor ve sorunlarına bir çare buluyorlar .İnş güveneceğin birini bulursun,gönlün ne kadar ferah gidersen işin de o kadar rast gidiyor.Allaha emanet bebekleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?