Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Ben doktorumu annemgibi görüyordum,hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadı,konuşmalarıyla çok sevdirdi yakın hissettirdi kendini,ben o kadar sorun yaşadım ,hepsini de onunla atlattık.Allah razı olsun ,inş sizler de öyle birine denk gelirsiniz.
Benim doktorumun tek kötü tarafı bağlı olduğu br hastane yok,hastaneler de çok masraflı eğer doktorunu dışardan getirtirsen ben de o yüzden bu sefer doktor ve hastane masraflarını minimale indirecek şekilde bir doktor bulmak istiyorum.

burdaki kızlar riskli gebeliğe git falan diyor ama ben gerek görmüyorum sence???
çünkü düşük herkezin başına gelebilir ve 2. gebelik normal gebeliikten hiçbii farkı olmaz der dr lar

benimkine sebep bulamadılar. nasip değilmiş dedik sineye çektik...
2 aylıkken kalp atışı alınamadı. gelişimini durdurmuştu sanırım. oysaki yolk saç vs herşey iyiydi

benimkine sebep bulamadılar. nasip değilmiş dedik sineye çektik...
2 aylıkken kalp atışı alınamadı. gelişimini durdurmuştu sanırım. oysaki yolk saç vs herşey iyiydi
aynen cnm bende nasibi yokmuş dedimm kimisi kalitesiz sperm dedi kimisi sakattır ondan ölmüştür dedi her kafadan bi ses çıktı anlıycağınn

Tubacım benim arkadaşlarımında böyle sorunları olmuştu,bebk karnında ölmüştü,ama hiç doktor değiştirmedne aynısına gittiler.Ben hani o konuda net bişey söyleyemem ama doktoruna güveniyorsan kesinlikle hepsi de zaten bu konuları biliyorlar demektir.
Her hastası düzgün gitmiyor ki doktorların senin gibi bir çok hastaları oluyor ve sorunlarına bir çare buluyorlar .ınş güveneceğin birini bulursun,gönlün ne kadar ferah gidersen işin de o kadar rast gidiyor.Allaha emanet bebekleriniz.

2. hamilelikleri nasıl oldu sorun çıktımı canımm

hayır gayet normal gitti herşeyi özel bişey bile kullanmadı,düşük önleyici gibi .hiç yatıp dinlenmedi bile tersine işe girdi :)

sağol juliciğim Allah razı olsun.
yarın kontrolüm var erdem de , eğer memnun kalırsam devam.. yoksa hospıtalumu düşünüyorum

vallahi sordum vermedi ilaç ne yapayım yani:)))

herşeyi Rabbime emanet ediyorum içim rahat. ne gelirse baş göz üstüne

benim dr bi tane erkek ama onu kimseye değişmem çok rahatlatıyor ilgili üniversite hastanesi hocası ama orada hasta bakmıyor özel hastanelerde yapıyor doğumu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…