Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ilk günden ammma yazmışınız topiğimiz hayırlı uğurlu olsun çok iyi olmuş. soru sormaya gelenlere muhabbet etmekten cevap veremioduk hehehe bozuluolardı sona sormayın bende uzandıydım uyuyakalmışım.

kahvaltı:
1 su bardagı sekerlı süt
1yumurta veya 1kibrit kutusu peynir
2dilim ekmek
1yemek kaşığı pekmez
1adet meyve veya domates,salatalık

araöğün:
1adet meyve

öğle:
2-3 köfte büyüklüğünde et veya 1tabak kurubaklagil yemeği
1porsiyon pilav yada makarna
1kase yogurt
1dilim ekmek
1porsiyon meyve

araöğün:
1bardak süt veya sütlü kek yada muhallebi,sütlaç vb sütlü gıdalar
yada ufak sütlü çikolata tek parça

akşam:
Çorba(tarhana,mercimek,sebze,yayla vb)
etli sebze yemeği
Mevsim salata (bol limonlu)
1dilim ekmek
1porsiyon meyve

gece:
1bardak süt veya yoğurt

Not: Gün boyunca içebildiğiniz kadar su ve süt tüketin.

KABIZLIK DURUMUNDA ıSE:
sabah ac karnına ılık su 2bardak
arkasından kahvaltı
kahvaltıdan sonra ister tuvaletınız olsun veya olmasın tuvalete gidip 10 dk oturulacak
öğleye kadar üç,akşama kadar üç bardak su içilecek
öğünlerde bol salata,bol yeşillik yenecek,
gece yatarken bı kase kuru erık,kayısı veya incir hoşafı tanesi ile birlikte yenecek...

--------------------------------------------------------------------------------

Ben geldim. Uğurlu kademli olsun, eline sağlık Tuba. Öbür tarafa artık sırf atel tablolarımızı koyalım ve yorum yapalım. Boşlamayalım ama muhabbet burada dönsün.

Nassınız pembe, hilal, ece? Hilal öbür tarafa sana yorum yaptım. Süper ateşin, maşallah. Bi sen bi de Melekten umutluyum ben.

inş. iremcim bugün başım sabahtan beridir dolanıyo psikolojik değil hiç aklıma bile gelmemişti sanki tansiyonum düşük hiç ölçtürmedimde erkenden belirti verirmi yarını saymazsak 2 gün kaldı adetime hayırlısıyla sanki progestan içmişim :)))

ooo hayirli olsun yeni topigimiz:)

herkese merhaba bu arada..
Ya benim cokk midem bulaniyor, yandim yani daha baslarda boyleerken(

inş.sabırsızım hep böyle gider yarın erkende perşemdeye yapayım diyorum ya çıkmazsa üzülmeyeyim diye

Nassınız pembe, hilal, ece? Hilal öbür tarafa sana yorum yaptım. Süper ateşin, maşallah. Bi sen bi de Melekten umutluyum ben.

hoşgeldin nevetna umudu kırmam inşallah hayırlısı hakkımızda ..

ooo hayirli olsun yeni topigimiz:)

herkese merhaba bu arada..
Ya benim cokk midem bulaniyor, yandim yani daha baslarda boyleerken(

hoşgeldin sabısız ilk 3 ay mide bullantısı normel canım sonrasında geçme ihtimali var tabi kişiden kişye degişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…