Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

o zaman bende yemiyeyim kist yapıyorsa eğer 12. gününe kadar yeri sonra da yemem ama hamilelikte ilk 3 ay bile yiyiyorlar bebeğin gelişimi için şaşırdım şimdi:1shok:

Son düzenleme:
hani bu benim fikrim fazla yeme yumurtlamayı tespit et sonra bırak bence
hamilelikte de yeniyor ya o zaman bişey olmaz
ne biliyim

az kalmış emel bende çok korktum görene kdr inanmadım. boş gebelik geçirince bebeği görmücekmişim gibi geldi.

Merhaba arkadaslar bir rastlasamadik bu haftaonu.
Iremcim atesin umarim yarinda dusmez, guzel haberler verirsin. Dedigin gibi kist olmasin da, ki bence olmaz merak etme. Hep pozitif dusun.

Emelcim hadi az kaldi bebisini gormene, kalbini dinlenemen, eminim gulerek geleceksin.

Kizlar acikcasi ben o kadarnda bu cep telefonu, bilgisayar karsiti degilim. Su dunyada bir tek biz miyiz hamile kalip bilgsayar kullanan. Acikxasi benim omrum bilgisayar karsisinda e iphone da geciyor. Kullanmadigim zamanlar hep uzakta veya kapali, ama onun disinda oyle gumus kilot filan yani beni bozar:)) tabi rahatlatmak isterseniz alin da bence sakinan goze cop batar, cok da herseyi takmamk lazim

hoş geldin sabırsızım aslında doğru söylüyosun nasipte varsa bilgisayar cep telefonu boş işler ama yinede tedbiri azda olsa almamız lazım opuyorumnanaktan

Hilalcim dogru diyorsun tedbirli olmaliyiz tabi asiriya kacmadan..
Nasilsin gorusmeyeli?
Bu ay doktorun benim haa ona gore:)) bana ozet var, kacinci gunundesin vs

yok 12. gününe kadar kullanıcam poleni sonra bırakıcam zaten klomende kullanmıyorum bu ay havuç yiyiyorum ama hamilelikte mutlaka polen yada arı sütü yiyeceğim

mügecim mecburuz cep telefonuna pcye okula gidiyorum 2 tane bilgisayar sınıfı her sınıfta bilgisayar iderede var her öğretmenin cep telefonu var nasıl sakınabiliriz ki daha az gireriz belki o kadar

Hilalcim dogru diyorsun tedbirli olmaliyiz tabi asiriya kacmadan..
Nasilsin gorusmeyeli?
Bu ay doktorun benim haa ona gore:)) bana ozet var, kacinci gunundesin vs

inan o kadar çok özlüyorumki sizi çok alıştım size ne olacak bilmiyorum bu ayki doktorum tabiki sensin adet oldum bugün 4.günündeyim bitanem yarın sabah ateşimi ölçmeye başlıyacağım işte hayırlısı olsun bakalım sen nasılsın yiğenim nasıl ALLAHA emanet olun inş. ovulasyon testinide yarın isteticem netten çok yardımcı oluyo bide polenle havuç yiyiyorum bu kadar

ya kızlar kapalı sütler pastörize edilmemiş mi oluo ya kafam karıştı yoksa üstünde yazıomu pastörize edilmiş die

mügecim mecburuz cep telefonuna pcye okula gidiyorum 2 tane bilgisayar sınıfı her sınıfta bilgisayar iderede var her öğretmenin cep telefonu var nasıl sakınabiliriz ki daha az gireriz belki o kadar

Dogru diyorsun emelcim, artik hayatimiz onlar oldu. Artik mumkun oldugi kadar kacinmaya calisacagiz, o kadar:)

Iyi yapiyorsun, basla bakalim ates olcumu ve ovulaayona. Adet bitince de 2 gun arayla calismlara, bu sefer son gune kdar beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…