Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

tamam mügecim verdiğin reçeti aynen uygulacağım kendine ve yiğenime iyi bak öptüm byy opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar eşim inek sütü almış onu içiyorum fen bilgisi öğretmeni arkadaşı çocuklarına açık süt içiriyormuş daha iyiymiş ondan aldı bi de yoğurt mayalaladım iyice kaynattım

sevgicim nereye kayboldun daha biraz önce msn deydin arkadaşla görüştüm msnde dedim mrh diyeyim kaybolmuşsun tatlım

adete yakin gogus sismesi ve bel agrisi normal. Zaten hem adette oluyor hem hamilelikte ayirt edilmiyor. Ama akinti ilginc. Bir nedeni ostrejenin cok olabilir. Peki krem gibi sari akinti mi yoksa uzayan su gibi bi akinti mi? Ilkiyse normal, ikincisi yumurtlamada oluyor. Ilki icin hamilelik belirtisi diyen de var.

suan adetıme 4 gun var su gıbı oluo seffaf uzan deıl ama son 2 gun sarımsılasıo ?hıc umudum yok bu ay ama kısmet bakalım

ay iremcim gelmiş tam ben çıkarkwn
ne güzel ateşin düşmemiş normalde düşer miydi öncesinde yoksa gününde mi düşüyor irem

Canim ikisi de oldu. Ama diger topige yazdim sana, cok umutlanmayalim cunku hafif lekelenmem basladi. Kismet.

Esra peki her ay boyle mi oluyor? Oyleyse senin vucudun boyle demektir, meraklanma, ama degisikse bu ay hamile olabilirsin.

lekelennme ben de de oldu ki ben de hep olur lekelenme adet gelmeden bilemeyiz iremcim

ben dayanamadim geldim yine, aman hava cok kapali zaten, uykum da var, ama yapmaman gerekenlerde var..
bu arada ben hem yiyip hem de uyudugum iicn cok kilo almaya basladim, hic hos degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…