Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA canım sende yükselmiş gebelik var mı o zaman bata kaç var eğer yükseliş varsa test yap çift çizgi görürsek tezi de kanıtlarsın

Benim 9-10-11 haziran ölçümlerim aynı 36.7 bata 4 gün var ama umudum yok bu aydan bakalım ne zaman düşecek

Normalinde düşme olması beni de gerekirdi adet için ama artmış İnşaAllah hamilesindir bekleyip öğreneceğiz. Peki hee ay düzenli olur muydun? K
Evet düzenli olurdum ama mart'ın başında doğum kontrol hapını bıraktığım için biraz sallandı döngüm yavaş yavaş oturuyor. Geçen ay 26. günde oldum onu da Ramazanda bozduğum uyku düzenine bağladım. Hap kullanmadan önce de iklim-uyku düzeni değişikliği gibi bir durum yaşamadıkça düzenli olurdum.

AA canım sende yükselmiş gebelik var mı o zaman bata kaç var eğer yükseliş varsa test yap çift çizgi görürsek tezi de kanıtlarsın
Dur kız gaza getirme Bat yarın. Yarına kadar dayanayım diyorum. Geçen ay bata 3 kala yaptım negatifi görünce baya bi üzüldüm. O yüzden yarını bekliyorum. Bakalım inşallah ya. Pazar günü babalar gününde eşime sürpriz yapmak istiyorum İnşallah hepimiz için en hayırlı zamanda gelir bebitolarımız

Benim 9-10-11 haziran ölçümlerim aynı 36.7 bata 4 gün var ama umudum yok bu aydan bakalım ne zaman düşecek
Tatlım benimde 4 gündür aynı çıkıyor. Eger regl olacaksam bat a 2-3 gün kala düşmeye başlaması gerek. Düşmez ise bilirim. Yani pazar günü engeç belli olur benim seninde sabit gidiyor İnşaAllah kimsenin ateşi düşmez hep birlikte parti yaparız ❤

İyi valla sabırlıysan ben dayanamam

Bu ay zaten denemek için yapmış oldum reglden sonra yumurtlama için ilk günden başlicam ölçmeye inşallah cnm onu merak ediyorum

İnşaAllah en güzel babalar günü hediyesi verirsin aynen bekle az kalmış 🖒

Bekleyip öğreneceğiz canım daha ilk ölçümler olduğu için net konuşmaya biraz uzağız. Hayırlısı olsun haklarımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…