Bu düşüş sayılmaz canım moral bozma. 0.1 derece olabilir. Yarın bakalım kaç olacak. Ona göre düşünelimBende durumlar böyle bugün düştü bi tık galiba bu ay da boş geçti
İnşaAllah canım sen rahat ol. Vaktinden önce çiçek açmaz. Sadece sabredeceğiz1,5 senedir hep bi umut var ama malesef daha bir kez bile göremedim o çizgileri inşallah görmek nasip olur hepimize
Amin İnşaAllahYaa canim uzulme olucak tuturucaz iki cizgileri inan bak.
AA canım sende yükselmiş gebelik var mı o zaman bata kaç var eğer yükseliş varsa test yap çift çizgi görürsek tezi de kanıtlarsınevet kızlar bugünkü verileri açıklıyorum
26. gün 36,2
27. gün 36,4
Kızlar bugün normalde döngümün son günü olması gerekiyor. Genelde 27 günde bir olurum. Dolayısıyla bugünkü derecem ya hamilelik ya da regl derecem oluyor.
Tatlım merak.ediyorum. derecen düşük ya bize göre hani diyorum çok mu zayıfsın ki ondan mı ki. Teorim doğru olabilir mi?Bugunku derecem 34.2 sizde durumlar nasil kizlar
Evet düzenli olurdum ama mart'ın başında doğum kontrol hapını bıraktığım için biraz sallandı döngüm yavaş yavaş oturuyor. Geçen ay 26. günde oldum onu da Ramazanda bozduğum uyku düzenine bağladım. Hap kullanmadan önce de iklim-uyku düzeni değişikliği gibi bir durum yaşamadıkça düzenli olurdum.Normalinde düşme olması beni de gerekirdi adet için ama artmış İnşaAllah hamilesindirbekleyip öğreneceğiz. Peki hee ay düzenli olur muydun? K
Dur kız gaza getirmeAA canım sende yükselmiş gebelik var mı o zaman bata kaç var eğer yükseliş varsa test yap çift çizgi görürsek tezi de kanıtlarsın
Tatlım benimde 4 gündür aynı çıkıyor. Eger regl olacaksam bat a 2-3 gün kala düşmeye başlaması gerek. Düşmez ise bilirim. Yani pazar günü engeç belli olur benimBenim 9-10-11 haziran ölçümlerim aynı 36.7 bata 4 gün var ama umudum yok bu aydan bakalım ne zaman düşecek
İyi valla sabırlıysan ben dayanamamDur kız gaza getirmeBat yarın. Yarına kadar dayanayım diyorum. Geçen ay bata 3 kala yaptım negatifi görünce baya bi üzüldüm. O yüzden yarını bekliyorum. Bakalım inşallah ya. Pazar günü babalar gününde eşime sürpriz yapmak istiyorum İnşallah hepimiz için en hayırlı zamanda gelir bebitolarımız
Sütten ağzım yandı bir kereİyi valla sabırlıysan ben dayanamam
Bu ay zaten denemek için yapmış oldum reglden sonra yumurtlama için ilk günden başlicam ölçmeye inşallah cnm onu merak ediyorumTatlım benimde 4 gündür aynı çıkıyor. Eger regl olacaksam bat a 2-3 gün kala düşmeye başlaması gerek. Düşmez ise bilirim. Yani pazar günü engeç belli olur benimseninde sabit gidiyor İnşaAllah kimsenin ateşi düşmez hep birlikte parti yaparız ❤
İnşaAllah en güzel babalar günü hediyesi verirsinDur kız gaza getirmeBat yarın. Yarına kadar dayanayım diyorum. Geçen ay bata 3 kala yaptım negatifi görünce baya bi üzüldüm. O yüzden yarını bekliyorum. Bakalım inşallah ya. Pazar günü babalar gününde eşime sürpriz yapmak istiyorum İnşallah hepimiz için en hayırlı zamanda gelir bebitolarımız
Bekleyip öğreneceğiz canım daha ilk ölçümler olduğu için net konuşmaya biraz uzağız. Hayırlısı olsun haklarımızdaEvet düzenli olurdum ama mart'ın başında doğum kontrol hapını bıraktığım için biraz sallandı döngüm yavaş yavaş oturuyor. Geçen ay 26. günde oldum onu da Ramazanda bozduğum uyku düzenine bağladım. Hap kullanmadan önce de iklim-uyku düzeni değişikliği gibi bir durum yaşamadıkça düzenli olurdum.
Aminn.Bekleyip öğreneceğiz canım daha ilk ölçümler olduğu için net konuşmaya biraz uzağız. Hayırlısı olsun haklarımızda
Evwt zayifim 50 kiloyum canimTatlım merak.ediyorum. derecen düşük ya bize göre hani diyorum çok mu zayıfsın ki ondan mı ki. Teorim doğru olabilir mi?
aah ahh bende evlendiğimde 48 kiloydum. Şimdi oldum 53Evwt zayifim 50 kiloyum canim22 yasindayim
Ben kilo almak istiyorum yaaaah ahh bende evlendiğimde 48 kiloydum. Şimdi oldum 53boyum kısa olduğundan fazla geliyor bana.
Teori ne demek canimTatlım merak.ediyorum. derecen düşük ya bize göre hani diyorum çok mu zayıfsın ki ondan mı ki. Teorim doğru olabilir mi?
Boşver canım ya hamile kaldığında alacaksın zaten. Doğumdan sonra bir kısmını korumaya çalışırsın olur biterBen kilo almak istiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?