- 23 Mayıs 2020
- 257
- 147
- 18
- 30
HoşgeldinBenim adet düzensizliğim var. Duphaston kullanıyorum. Bugün ilaç bitti beklemedeyim.
Ateşim 36.9 çıktı. Adet olursa bir sonraki ay düzenli yazarım. İnşaAllah hepimiz hamiş kalırız.
Aynen öyle yapacağım canım benim. Ateşölçer ağzımda sürekliHoşgeldinadetini beklerken ölçmeye başla cnm. Adet dereceni öğreniriz. En azından olursan bir sonraki ay hangi gün olacağını bilirsin dercenden
Aynen öyle yapacağım canım benim. Ateşölçer ağzımda süreklieşim de bana özeniyor o da ölçüyor bazı sabahlar uyanır uyanmaz belki benden de belli olur bir şeyler diyor.
5 gün kaldı kuzumAynen ateşin sabit gidiyor şimdilik bu iyi. İnşaAllah düşmez. Peki kaç gün kaldı bat a ?
Tatlım herkesin bazal vücut ısısı farklı. Benimde 36.5 çıkıyor şimdilik. Adet derecem 35.9 veya 35.8 .
3 güne kadar belli olur düşerse eğer belliki adet olacam ķi İnşaAllah düşmez
Anladım cnm inşallah hepimizinki yüksek kalırYuksek olursa bebis vardir dmek
Hmm doğru hatırladım senin 15 i benim de 16 sı5 gün kaldı kuzum
Ben yeni başladım bugün döngümün 26. günü (36.2) adetime 2 gün kaldı. Şu an bu yöntem pek bir ip ucu vermez sanırım bana ama hamile değilsem hem elim alışsın hem de gelecek ay için referans olsun diye şimdiden başladım.36.2 yi baz alıyoruz canım. Dün kaç çıkmıştı. Hepinizinkini tek tek hatırlamam mümkün değil. Keşke şöyle yazsanız. Herkes daha iyi anlar hem. Hemde yorum yapma kolay olur
1.gün 36.0
2.gün 36.1
....
.... gibi
Ama yeni başlayanlar kaçıncı gundesiniz adetinize yakın ya o yuzden mesela
22.gün
23.gün
Gibi yazsanız kızlar 🖒
Bu grafiğe göre ben hamile değilimEki Görüntüle 2646864 Gebelik olmazsa bazal vücut ısısı...
Hoşgeldin aramıza. Adetine 2 gün kalmış başlamak için iyi bir zaman 🖒 ama şuan kaçıncı günün öyle yazsan daha doğru olur canım. Mesela adetin 28.gün bekliyorsan bugün 26 gibi yaz ok. Çünkü 1.gün demek adetin 1. Günü demek okişBen yeni başladım bu 1. günüm (36.2) adetime 2 gün kaldı. Şu an bu yöntem pek bir ip ucu vermez sanırım bana ama hamile değilsem hem elim alışsın hem de gelecek ay için referans olsun diye şimdiden başladım.
Tatlım umutsuzluğa kapılma. Sen daha adet dereceni bilmiyorsun artı bir aylık ateş seyrini grafigini biliyorsun neden hemen böyle düşündün. Umut edip dua edecez. Moralini yüksek tutmalısınBu grafiğe göre ben hamile değilimBiliyorum herkes için değerler ufak tefek farklılıklar gösterebilir ama yine de çok umudum kalmadı bu ay için. İnşallah benim normal ısım 34 civarındadır da bu yüksek halidir
Mesajda düzelttim canım. Orada derli toplu dursun diyeHoşgeldin aramıza. Adetine 2 gün kalmış başlamak için iyi bir zaman 🖒 ama şuan kaçıncı günün öyle yazsan daha doğru olur canım. Mesela adetin 28.gün bekliyorsan bugün 26 gibi yaz ok. Çünkü 1.gün demek adetin 1. Günü demek okiş
Selam kizlar Ben notlarima kaydediyorum ve bnm tablo boyleHoşgeldin aramıza. Adetine 2 gün kalmış başlamak için iyi bir zaman 🖒 ama şuan kaçıncı günün öyle yazsan daha doğru olur canım. Mesela adetin 28.gün bekliyorsan bugün 26 gibi yaz ok. Çünkü 1.gün demek adetin 1. Günü demek okiş
İşte ben hep böyleyimTatlım umutsuzluğa kapılma. Sen daha adet dereceni bilmiyorsun artı bir aylık ateş seyrini grafigini biliyorsun neden hemen böyle düşündün. Umut edip dua edecez. Moralini yüksek tutmalısın
Harikasın tatlım aynen işte böyle 🖒Selam kizlar Ben notlarima kaydediyorum ve bnm tablo boyle
Aynen tatlım gün ola harman olaİşte ben hep böyleyimBir şeyi çok istediğimde paranoyaklaşıyorum ama haklısın. Bakak görek
Senin ogrencinimHarikasın tatlım aynen işte böyle 🖒
Kindara diye bir program var bende oraya ekledim bugün. Çok kullanışlı bütün verilerin tek grafikte toplanıyor. Hatta örnek bir foto atayım. Veriler bana ait değil internetten aldım :) kalpler ilişkiyi gösteriyor. OPK ovülasyon testi sonucunu. Sol kenardaki watery vs de akıntının durumunu gösteriyor.Selam kizlar Ben notlarima kaydediyorum ve bnm tablo boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?