Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet düzensizliğim var. Duphaston kullanıyorum. Bugün ilaç bitti beklemedeyim.
Ateşim 36.9 çıktı. Adet olursa bir sonraki ay düzenli yazarım. İnşaAllah hepimiz hamiş kalırız.

Benim adet düzensizliğim var. Duphaston kullanıyorum. Bugün ilaç bitti beklemedeyim.
Ateşim 36.9 çıktı. Adet olursa bir sonraki ay düzenli yazarım. İnşaAllah hepimiz hamiş kalırız.
Hoşgeldin adetini beklerken ölçmeye başla cnm. Adet dereceni öğreniriz. En azından olursan bir sonraki ay hangi gün olacağını bilirsin dercenden

Hoşgeldin adetini beklerken ölçmeye başla cnm. Adet dereceni öğreniriz. En azından olursan bir sonraki ay hangi gün olacağını bilirsin dercenden
Aynen öyle yapacağım canım benim. Ateşölçer ağzımda sürekli eşim de bana özeniyor o da ölçüyor bazı sabahlar uyanır uyanmaz belki benden de belli olur bir şeyler diyor.

Ben yeni başladım bugün döngümün 26. günü (36.2) adetime 2 gün kaldı. Şu an bu yöntem pek bir ip ucu vermez sanırım bana ama hamile değilsem hem elim alışsın hem de gelecek ay için referans olsun diye şimdiden başladım.

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramıza. Adetine 2 gün kalmış başlamak için iyi bir zaman 🖒 ama şuan kaçıncı günün öyle yazsan daha doğru olur canım. Mesela adetin 28.gün bekliyorsan bugün 26 gibi yaz ok. Çünkü 1.gün demek adetin 1. Günü demek okiş

Tatlım umutsuzluğa kapılma. Sen daha adet dereceni bilmiyorsun artı bir aylık ateş seyrini grafigini biliyorsun neden hemen böyle düşündün. Umut edip dua edecez. Moralini yüksek tutmalısın

Mesajda düzelttim canım. Orada derli toplu dursun diye 26. günüm. genelde 27 günde bir oluyorum

Selam kizlar Ben notlarima kaydediyorum ve bnm tablo boyle

Eklentiler

• Screenshot_20200610-115355.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 160
Tatlım umutsuzluğa kapılma. Sen daha adet dereceni bilmiyorsun artı bir aylık ateş seyrini grafigini biliyorsun neden hemen böyle düşündün. Umut edip dua edecez. Moralini yüksek tutmalısın
İşte ben hep böyleyim Bir şeyi çok istediğimde paranoyaklaşıyorum ama haklısın. Bakak görek

Selam kizlar Ben notlarima kaydediyorum ve bnm tablo boyle
Kindara diye bir program var bende oraya ekledim bugün. Çok kullanışlı bütün verilerin tek grafikte toplanıyor. Hatta örnek bir foto atayım. Veriler bana ait değil internetten aldım :) kalpler ilişkiyi gösteriyor. OPK ovülasyon testi sonucunu. Sol kenardaki watery vs de akıntının durumunu gösteriyor.

Eklentiler

• kindara.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…