Amin canım amin. Aynen alarm çalıyor telin yanında derece. Elimi tele atıp kapatıyorum direk dereceyi alıp ölçüyorum 🖒Ayy hadi inşallah kuzum yaa birde ne dicem gözünü açınca mı ölçüyorsun sende daha yataktan kalkmadan
Cnm ben 31 yasındayım 2 oğlum var şimdi 5 aydır 3. İstiyoruz inşallahBu arada kaç yaşındasın nekadardır evlisin ve ne kadardır bebek istiyorsunuz merak.ettim?
Bende başucuma koydum uyanır uyanmaz ölçüyorum alarm kurmadım genelde erken kalkarım diyeAmin canım amin. Aynen alarm çalıyor telin yanında derece. Elimi tele atıp kapatıyorum direk dereceyi alıp ölçüyorum 🖒
Yaa ne güzel Allah bağışlasın. Kaç yaşındalar. Benim oğlum 10 yaşındaCnm ben 31 yasındayım 2 oğlum var şimdi 5 aydır 3. İstiyoruz inşallah
Oo maşallah cnm ne güzel büyümüş benimkiler 5 ve 6 yasındalarYaa ne güzel Allah bağışlasın. Kaç yaşındalar. Benim oğlum 10 yaşındaRabbim ne verirse hayırlısını versin
Sağol canımOo maşallah cnm ne güzel büyümüş benimkiler 5 ve 6 yasındalaraminnn
Hayır hayır öyle düşünme 36.5 diyelim biz direkselamlar herkese bugün bat günüm ancak sabah korkudan test yapamadımreglim gelmezse yarın yapıcam.
26. gün 36,2
27. gün 36,4
1. gün 36,4 (gerçi ilk ölçtüğümde 36,5 çıktı ama yastığa fazla yakın durduğumu fark ettim belki sıcaklığı etkiler diye bir 10 dakika sonra tekrar ölçtüm 36,4 çıktı. tabi bu süre içinde yataktan kalkmadım.
Ayy yarın yap testi. ateşin büyük ihtimal düşmez görünüyor hey MaşaAllahselamlar herkese bugün bat günüm ancak sabah korkudan test yapamadımreglim gelmezse yarın yapıcam.
26. gün 36,2
27. gün 36,4
1. gün 36,4 (gerçi ilk ölçtüğümde 36,5 çıktı ama yastığa fazla yakın durduğumu fark ettim belki sıcaklığı etkiler diye bir 10 dakika sonra tekrar ölçtüm 36,4 çıktı. tabi bu süre içinde yataktan kalkmadım.
Ayyy bende çok heyecanlandım yahuuHayır hayır öyle düşünme 36.5 diyelim biz direkya MaşaAllah ne güzel içimden bir ses bu ay bu sayfadan çok hamiş çıkacak diyor aayy heyecanlanıyorum. Sen ne kadardır evlisin ve ne kadardır bebek istiyorsun kaç yaşındasın?
Sağol cnm yasımız gecmeden düşünelim dedikSağol canımzaman hızlı akıyor. 5 yaşında ve 6 yaşında iki erkek çocuk ve 3. Yü düşünüyorsun MaşaAllah diyeyim
Hadi ilk bebiiş haberi senden gelecek galiba cnmselamlar herkese bugün bat günüm ancak sabah korkudan test yapamadımreglim gelmezse yarın yapıcam.
26. gün 36,2
27. gün 36,4
En azında bir düşüş yok bu iyi bir şeyYarın regl günüm keşke daha önce yapmaya başlasaydım şimdi hiç bir fikrim yok var mı yok mu
Olur İnşaAllah bu ayAyyy bende çok heyecanlandım yahuu27 yaşındayım. Ağustosta 2. yılımızı tamamlayacağız. Marttan beri istiyoruz bakalım nasip
Belki daha yüksekten düşmüştür bilemedimEn azında bir düşüş yok bu iyi bir şey
İnşallah canım ya Pazar günü babalar gününde eşime sürpriz yapmak istiyorum. Bir kaç gündür onu düşünüyorum kafamdaHadi ilk bebiiş haberi senden gelecek galiba cnm
Bu değerler bir daha ki ay için çok değerli ama sanıyorum ki büyük ihtimal gerek kalmayabilir gibiYarın regl günüm keşke daha önce yapmaya başlasaydım şimdi hiç bir fikrim yok var mı yok mu
Ağzın bal yesin yaBu değerler bir daha ki ay için çok değerli ama sanıyorum ki büyük ihtimal gerek kalmayabilir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?