Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konu zaten bu sitede var.Üstelik çok ta popüler bi konu.Ben bu şekilde hamile kaldım ikinci çocuğuma.

Senin ogrencinimvalla oyle guzel anlatinki bnde oyle devam ediyorum ve guzelde gidiyor gelecek o.bebiscok tesekkur edrm
Estağfurullah canım. Rica ederim ne demek ben de Teşekkür ederim. En yakın zamanda bebislerimiz gelecek İnşaAllah. Bu arada o kedi buraya gelecek der gibi yazmışsın

Bu konu zaten bu sitede var.Üstelik çok ta popüler bi konu.Ben bu şekilde hamile kaldım ikinci çocuğuma.
Merhaba ilk girdiğim zamanlar siteye konu arama bölümüne yazdım var mı diye. Varsa bende dahil olmak istiyordum çünkü. Bulamayınca bu konuyla alakalı bir bölüm kendim açtım. Sorun yok. Herkes dilediği yerde takılabilir. Varsa link atabilir misin? Bakarız biz de . Şuan hamile misin? Öyleyse sağlıkla kucağına al İnşaAllah

Estağfurullah canım. Rica ederim ne demek ben de Teşekkür ederim. En yakın zamanda bebislerimiz gelecek İnşaAllah. Bu arada o kedi buraya gelecek der gibi yazmışsın
Ya canim meraba mesala sabah kalktigimda olcerim hemen hemen hep ayni.
Ama mesala arada gunduz bakiyorum derecem yukseliyo mesala az once yaptim 35.2 cikti neden farklilik gosteriyo fazla cikiyo yani tek sbah yaptigimiz deger mi dogru kafda deli sorular

Gün içerisinde vücut aktif olduğu için vücut ısın artar normal olarak. Bizim için onemli olan sabah ki

evet kızlar bugünkü verileri açıklıyorum
26. gün 36,2
27. gün 36,4

Kızlar bugün normalde döngümün son günü olması gerekiyor. Genelde 27 günde bir olurum. Dolayısıyla bugünkü derecem ya hamilelik ya da regl derecem oluyor.

Bende durumlar böyle bugün düştü bi tık galiba bu ay da boş geçti

Eklentiler

• 60C4B0A2-054B-4714-9904-74F054677601.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 110
Insallah hamilelik derecendir

Normalinde düşme olması beni de gerekirdi adet için ama artmış İnşaAllah hamilesindir bekleyip öğreneceğiz. Peki hee ay düzenli olur muydun? K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…