Evet iyimis boyle devam kizlarKindara diye bir program var bende oraya ekledim bugün. Çok kullanışlı bütün verilerin tek grafikte toplanıyor. Hatta örnek bir foto atayım. Veriler bana ait değil internetten aldım :)
Senin regl derecen 34.3 oluyor değil mi? onu gördüğünde bir sonraki gün regl olacağını anlıyorsunSelam kizlar Ben notlarima kaydediyorum ve bnm tablo boyle
Ben duymamistim.dogrusu bnim burda bilmeme @miraylen vesile olduBu konu zaten bu sitede var.Üstelik çok ta popüler bi konu.Ben bu şekilde hamile kaldım ikinci çocuğuma.
Evet tatlim o bnm adet derecemSenin regl derecen 34.3 oluyor değil mi? onu gördüğünde bir sonraki gün regl olacağını anlıyorsun
Estağfurullah canım. Rica ederim ne demek ben de Teşekkür ederim. En yakın zamanda bebislerimiz gelecek İnşaAllah. Bu arada o kedi buraya gelecek der gibi yazmışsınSenin ogrencinimvalla oyle guzel anlatinki bnde oyle devam ediyorum ve guzelde gidiyor gelecek o.bebis cok tesekkur edrm
Merhaba ilk girdiğim zamanlar siteye konu arama bölümüne yazdım var mı diye. Varsa bende dahil olmak istiyordum çünkü. Bulamayınca bu konuyla alakalı bir bölüm kendim açtım. Sorun yok. Herkes dilediği yerde takılabilir. Varsa link atabilir misin? Bakarız biz de . Şuan hamile misin? Öyleyse sağlıkla kucağına al İnşaAllahBu konu zaten bu sitede var.Üstelik çok ta popüler bi konu.Ben bu şekilde hamile kaldım ikinci çocuğuma.
Evet tam oyle diyorum o kedi gelecekEstağfurullah canım. Rica ederim ne demek ben de Teşekkür ederim. En yakın zamanda bebislerimiz gelecek İnşaAllah. Bu arada o kedi buraya gelecek der gibi yazmışsın
Ya canim meraba mesala sabah kalktigimda olcerim hemen hemen hep ayni.Estağfurullah canım. Rica ederim ne demek ben de Teşekkür ederim. En yakın zamanda bebislerimiz gelecek İnşaAllah. Bu arada o kedi buraya gelecek der gibi yazmışsın
Gün içerisinde vücut aktif olduğu için vücut ısın artar normal olarak. Bizim için onemli olan sabah kiYa canim meraba mesala sabah kalktigimda olcerim hemen hemen hep ayni.
Ama mesala arada gunduz bakiyorum derecem yukseliyo mesala az once yaptim 35.2 cikti neden farklilik gosteriyo fazla cikiyo yani tek sbah yaptigimiz deger mi dogru kafda deli sorular
PekiGün içerisinde vücut aktif olduğu için vücut ısın artar normal olarak. Bizim için onemli olan sabah ki
Insallah hamilelik derecendirevet kızlar bugünkü verileri açıklıyorum
26. gün 36,2
27. gün 36,4
Kızlar bugün normalde döngümün son günü olması gerekiyor. Genelde 27 günde bir olurum. Dolayısıyla bugünkü derecem ya hamilelik ya da regl derecem oluyor.
Yaa canim uzulme olucak tuturucaz iki cizgileri inan bak.Bende durumlar böyle bugün düştü bi tık galiba bu ay da boş geçti
1,5 senedir hep bi umut var ama malesef daha bir kez bile göremedim o çizgileri inşallah görmek nasip olur hepimizeYaa canim uzulme olucak tuturucaz iki cizgileri inan bak.
İnşallah canım benimInsallah hamilelik derecendir
Amin🕊1,5 senedir hep bi umut var ama malesef daha bir kez bile göremedim o çizgileri inşallah görmek nasip olur hepimize ♥
Normalinde düşme olması beni de gerekirdi adet için ama artmış İnşaAllah hamilesindirevet kızlar bugünkü verileri açıklıyorum
26. gün 36,2
27. gün 36,4
Kızlar bugün normalde döngümün son günü olması gerekiyor. Genelde 27 günde bir olurum. Dolayısıyla bugünkü derecem ya hamilelik ya da regl derecem oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?