Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba. Bu ay Bende bunu denemek istiyorum.
Bugun 3. günüm
yarın sabah baslasam gec mı olur ?
Bir de 12. yumurtlama olduysa 10-11-12-13. günler önemli demişsiniz. 4 günü de mi değerlendirmek lazım. yoksa gun asırı mı ?

Merhaba hoşgeldin aramıza adetinin 3.günü sanırım dimi? Öyleyse çok iyi yarın ölçmeye başlarsan süper olur. Çünkü adet olduğumuz gün ki derece ile 3.gün ki derece aynıdır çok çok 0.1 derece farkeder 🖒 eğer sperm kalitesinde hızında problem yoksa her gün de olabilir yumurtlama haftasında yani. Ama sperm vücutta 24-36 saat aktif kalabilme ihtimalinden dolayi gün aşırı da olabilir ilişki. Size kalmış. Ama yumurtlamadan önceki gün kesinlikle önemli. Mesela ben bu aya kadar yumurtlama haftamın her gününü değerlendirdim. Bu ay gün aşırı devam ettik. Bir de bunu deneyelim bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında

hız ve sayı degıl de morfolojısı bıraz dusuk esımın. ama hamıle kalmaya engel degıl dedıler.
yumurtlamadan oncekı gun kesın olsun sonrakı gun asırı olsun ozaman :)

hız ve sayı degıl de morfolojısı bıraz dusuk esımın. ama hamıle kalmaya engel degıl dedıler.
yumurtlamadan oncekı gun kesın olsun sonrakı gun asırı olsun ozaman :)
Doktor öyle dediyse ok. Rabbim nasip etsin İnşaAllah en yakın zamanda sağlıklı bebisler. yumurtlama öncesi ateş seyri hemen hemen aynı değerler olur. Yumurtlama olacağı gün bariz düşüş olur. O günün gecesi önemli sonraki günler gün aşırı hergün size kalmış

Tesekkur ederım :) inşallah bekleyen herkese Rabbbim hayırlı saglıklı evlatlar verir. Siz de vesile olursunuz

9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9 bata 3 gün kaldı sizce kızlar heyecanlanmalımıyım geri düşer mi
Ay ben görür görmez heyecanlandım İnşaAllah hamilesindir benim ateş de 36.5 den 36.6 ya çıktı 2 gündür ben de heyecanlanmaya başladım. Rabbim beklentimizi boşa çıkarmasın

Ay ben görür görmez heyecanlandım İnşaAllah hamilesindir benim ateş de 36.5 den 36.6 ya çıktı 2 gündür ben de heyecanlanmaya başladım. Rabbim beklentimizi boşa çıkarmasın
Ayy hadi inşallah kuzum yaa birde ne dicem gözünü açınca mı ölçüyorsun sende daha yataktan kalkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…