- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Yani bu konu hakkında yürüttüğü fikir diyelim :) yanlış bir şey değilTeori ne demek canimacaba yanlis bir durum olabilir mi
Insallah alirimBoşver canım ya hamile kaldığında alacaksın zaten. Doğumdan sonra bir kısmını korumaya çalışırsın olur biter
Aayyy tam tahmin ettiğim gibi ne güzel kraker gibisindirEvwt zayifim 50 kiloyum canim22 yasindayim
Hamiş olunca alacaksın kız acele etme. Ne güzel bir dert bu kilo almak istemekBen kilo almak istiyorum yaa
Yok tatlım olur mu ? Bu zamana kadar birkaç kişi tanıdım ateş değeri düşük. Zayıftılar buna dayanarak seninde zayıf oldugu kanısına vardım 🖒 doğruymuşTeori ne demek canimacaba yanlis bir durum olabilir mi
DogruHamiş olunca alacaksın kız acele etme. Ne güzel bir dert bu kilo almak istemek
He cok sukur bnde birsey var sandimYok tatlım olur mu ? Bu zamana kadar birkaç kişi tanıdım ateş değeri düşük. Zayıftılar buna dayanarak seninde zayıf oldugu kanısına vardım 🖒 doğruymuş
Teşekkür ederimyumurtlama olmadan yani ateş yükselmeden önceki gün değerli. Farkettiysen eğer yükseliş olacağını bir gün öncesinde ki fazla düşüşten anlayabiliriz. Zaten en az 2 ay ölçen kişinin kafasında oturuyor bazı şeyler. Ben hangi gün hamile kaldım bilemem tabiki ama yumurtlamadan önceki gün önemli onu diyebilirim. Şöyle diyebilirim. 12.gün yumurtladım benim için 10-11-12-13. Günler önemli derim
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhaba. Bu ay Bende bunu denemek istiyorum.
Bugun 3. günüm
yarın sabah baslasam gec mı olur ?
Bir de 12. yumurtlama olduysa 10-11-12-13. günler önemli demişsiniz. 4 günü de mi değerlendirmek lazım. yoksa gun asırı mı ?
Merhaba hoşgeldin aramızaadetinin 3.günü sanırım dimi? Öyleyse çok iyi yarın ölçmeye başlarsan süper olur. Çünkü adet olduğumuz gün ki derece ile 3.gün ki derece aynıdır çok çok 0.1 derece farkeder 🖒 eğer sperm kalitesinde hızında problem yoksa her gün de olabilir yumurtlama haftasında yani. Ama sperm vücutta 24-36 saat aktif kalabilme ihtimalinden dolayi gün aşırı da olabilir ilişki. Size kalmış. Ama yumurtlamadan önceki gün kesinlikle önemli. Mesela ben bu aya kadar yumurtlama haftamın her gününü değerlendirdim. Bu ay gün aşırı devam ettik. Bir de bunu deneyelim bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Doktor öyle dediyse ok. Rabbim nasip etsin İnşaAllah en yakın zamanda sağlıklı bebisler. yumurtlama öncesi ateş seyri hemen hemen aynı değerler olur. Yumurtlama olacağı gün bariz düşüş olur. O günün gecesi önemli sonraki günler gün aşırı hergün size kalmışhız ve sayı degıl de morfolojısı bıraz dusuk esımın. ama hamıle kalmaya engel degıl dedıler.
yumurtlamadan oncekı gun kesın olsun sonrakı gun asırı olsun ozaman :)
Doktor öyle dediyse ok. Rabbim nasip etsin İnşaAllah en yakın zamanda sağlıklı bebisler. yumurtlama öncesi ateş seyri hemen hemen aynı değerler olur. Yumurtlama olacağı gün bariz düşüş olur. O günün gecesi önemli sonraki günler gün aşırı hergün size kalmış
Hadi inşallah düşmez yarın vallahi heyecanlı işmiş buBu düşüş sayılmaz canım moral bozma. 0.1 derece olabilir. Yarın bakalım kaç olacak. Ona göre düşünelimmoralsiz olma.bakalım daha erken
Allah sabrımızı boşa çıkarmasın inşallahİnşaAllah canım sen rahat ol. Vaktinden önce çiçek açmaz. Sadece sabredeceğiz
Amin canım amin İnşaAllahTesekkur ederım :) inşallah bekleyen herkese Rabbbim hayırlı saglıklı evlatlar verir. Siz de vesile olursunuz
Aynen tatlım yüksek adrenalinliHadi inşallah düşmez yarın vallahi heyecanlı işmiş bu
Amin tatlımAllah sabrımızı boşa çıkarmasın inşallah
Ay ben görür görmez heyecanlandım İnşaAllah hamilesindir9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9 bata 3 gün kaldı sizce kızlar heyecanlanmalımıyım geri düşer mi
Ayy hadi inşallah kuzum yaa birde ne dicem gözünü açınca mı ölçüyorsun sende daha yataktan kalkmadanAy ben görür görmez heyecanlandım İnşaAllah hamilesindirbenim ateş de 36.5 den 36.6 ya çıktı 2 gündür ben de heyecanlanmaya başladım. Rabbim beklentimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?