- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Nasıl yapacaksın sürpriz planladın mı peki cnm anlatta bizlere de fikir olsunİnşallah canım ya Pazar günü babalar gününde eşime sürpriz yapmak istiyorum. Bir kaç gündür onu düşünüyorum kafamdaEşime de Pzt. regl olucam dedim yoksa sorup duruyor ne zaman belli olur diye
Evet doğru düşündün olabilir fakat adet olsan şu olurdu. Adete yakın kademeli düşüş olurdu derecende. Ama bu yok. Sabit gidiyor. Bekleyip göreceğizBelki daha yüksekten düşmüştür bilemedimyarın belli olur ak koyun kara koyun
Ooyy kıyamam yaa bu sayfa uğurlu gelecek hepimize sanırım. Bu ay herkes hamiş gibiAğzın bal yesin yahiç hamile kalamadım bunu duymak bile insanı mutlu ediyor
İnşaAllah sürpriz yapmak nasip olur tatlımİnşallah canım ya Pazar günü babalar gününde eşime sürpriz yapmak istiyorum. Bir kaç gündür onu düşünüyorum kafamdaEşime de Pzt. regl olucam dedim yoksa sorup duruyor ne zaman belli olur diye
bugün regl olmazsam yarın yapıcam. Pazar günü ormana gitmeyi planlıyoruz eşimle. Biraz doğada vakit geçirelim istiyoruz. Orada otururken bir video açacağım telefondan. Gel bak sana bir şey izleticem deyip. videoda onunla yaşadığım bazı anlardan bahsedeceğim. Mesela seninle beraber en çok güldüğüm bir an deyip o andan bir fotoğraf. Seninle beraber yapmayı çok sevdiğim bir şey .. gibi ona dair bir fotoğraf en sonunda da şimdi bunların hepsini 3 kişi olarak bir daha yapmaya var mısın? ilk babalar günün kutlu olsun yazacakNasıl yapacaksın sürpriz planladın mı peki cnm anlatta bizlere de fikir olsuninşallah yaa oyle duruyo test yapacakmısın peki
Harikabugün regl olmazsam yarın yapıcam. Pazar günü ormana gitmeyi planlıyoruz eşimle. Biraz doğada vakit geçirelim istiyoruz. Orada otururken bir video açacağım telefondan. Gel bak sana bir şey izleticem deyip. videoda onunla yaşadığım bazı anlardan bahsedeceğim. Mesela seninle beraber en çok güldüğüm bir an deyip o andan bir fotoğraf. Seninle beraber yapmayı çok sevdiğim bir şey .. gibi ona dair bir fotoğraf en sonunda da şimdi bunların hepsini 3 kişi olarak bir daha yapmaya var mısın? ilk babalar günün kutlu olsun yazacakbak yine duygulandım. Bu aralar her şeye ağlıyorum. Zırıldak oldum iyice
Yaa cok tatlı benide duygulandırdın inşallah nasip olsunbugün regl olmazsam yarın yapıcam. Pazar günü ormana gitmeyi planlıyoruz eşimle. Biraz doğada vakit geçirelim istiyoruz. Orada otururken bir video açacağım telefondan. Gel bak sana bir şey izleticem deyip. videoda onunla yaşadığım bazı anlardan bahsedeceğim. Mesela seninle beraber en çok güldüğüm bir an deyip o andan bir fotoğraf. Seninle beraber yapmayı çok sevdiğim bir şey .. gibi ona dair bir fotoğraf en sonunda da şimdi bunların hepsini 3 kişi olarak bir daha yapmaya var mısın? ilk babalar günün kutlu olsun yazacakbak yine duygulandım. Bu aralar her şeye ağlıyorum. Zırıldak oldum iyice
Hepimize bu mutlu haberi vermek nasip olur inşallah. İlk çocuk olunca bir acayip duygular içine giriyorum.Harika
Aminn. hepimize nasip olsun inşallahYaa cok tatlı benide duygulandırdın inşallah nasip olsun
Amin İnşaAllahHepimize bu mutlu haberi vermek nasip olur inşallah. İlk çocuk olunca bir acayip duygular içine giriyorum.
Arada adet sancıları hissediyorum ama inşallah dediğin gibi olurEvet doğru düşündün olabilir fakat adet olsan şu olurdu. Adete yakın kademeli düşüş olurdu derecende. Ama bu yok. Sabit gidiyor. Bekleyip göreceğiz
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatsızlıkla sınamasın inşallah isteyen herkes anneliği tadarOoyy kıyamam yaa bu sayfa uğurlu gelecek hepimize sanırım. Bu ay herkes hamiş gibi
İnsallah yapabılırsın canım. İnsan burdakı boyle gebelık haberlerınde daha heyecanlanıyor. Bak okadar zor degıl bende olabılırım dıye dusunuyo. Allah ısteyen herkese hayırlı saglıklı bebekler versın.bugün regl olmazsam yarın yapıcam. Pazar günü ormana gitmeyi planlıyoruz eşimle. Biraz doğada vakit geçirelim istiyoruz. Orada otururken bir video açacağım telefondan. Gel bak sana bir şey izleticem deyip. videoda onunla yaşadığım bazı anlardan bahsedeceğim. Mesela seninle beraber en çok güldüğüm bir an deyip o andan bir fotoğraf. Seninle beraber yapmayı çok sevdiğim bir şey .. gibi ona dair bir fotoğraf en sonunda da şimdi bunların hepsini 3 kişi olarak bir daha yapmaya var mısın? ilk babalar günün kutlu olsun yazacakbak yine duygulandım. Bu aralar her şeye ağlıyorum. Zırıldak oldum iyice
Hamilelik ve adet belirtisi benzermiş zaten canım bilemeyiz bekleyecez umutsuz olmaArada adet sancıları hissediyorum ama inşallah dediğin gibi olur
Amin İnşaAllah canımAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatsızlıkla sınamasın inşallah isteyen herkes anneliği tadar ♥
Aynen kesinlikle. Amin çok aminİnsallah yapabılırsın canım. İnsan burdakı boyle gebelık haberlerınde daha heyecanlanıyor. Bak okadar zor degıl bende olabılırım dıye dusunuyo. Allah ısteyen herkese hayırlı saglıklı bebekler versın.
Tatlım nerelerdesin sen bu saate kalmazdınBugunku derecem 34.2 sizde durumlar nasil kizlar
Amin canım. Evet öyle gerçekten. İyi ki birbirimizle paylaşabiliyoruz üzüntümüzü de sevincimizi de.İnsallah yapabılırsın canım. İnsan burdakı boyle gebelık haberlerınde daha heyecanlanıyor. Bak okadar zor degıl bende olabılırım dıye dusunuyo. Allah ısteyen herkese hayırlı saglıklı bebekler versın.
evet. cunku baska ınsanlarla konusurken ınsan cekınıyor bır yerden sonra. Herkesın derdı kendıne buyuk sonucta.Amin canım. Evet öyle gerçekten. İyi ki birbirimizle paylaşabiliyoruz üzüntümüzü de sevincimizi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?