Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya Pazar günü babalar gününde eşime sürpriz yapmak istiyorum. Bir kaç gündür onu düşünüyorum kafamda Eşime de Pzt. regl olucam dedim yoksa sorup duruyor ne zaman belli olur diye
Nasıl yapacaksın sürpriz planladın mı peki cnm anlatta bizlere de fikir olsun inşallah yaa oyle duruyo test yapacakmısın peki

Nasıl yapacaksın sürpriz planladın mı peki cnm anlatta bizlere de fikir olsun inşallah yaa oyle duruyo test yapacakmısın peki
bugün regl olmazsam yarın yapıcam. Pazar günü ormana gitmeyi planlıyoruz eşimle. Biraz doğada vakit geçirelim istiyoruz. Orada otururken bir video açacağım telefondan. Gel bak sana bir şey izleticem deyip. videoda onunla yaşadığım bazı anlardan bahsedeceğim. Mesela seninle beraber en çok güldüğüm bir an deyip o andan bir fotoğraf. Seninle beraber yapmayı çok sevdiğim bir şey .. gibi ona dair bir fotoğraf en sonunda da şimdi bunların hepsini 3 kişi olarak bir daha yapmaya var mısın? ilk babalar günün kutlu olsun yazacak bak yine duygulandım. Bu aralar her şeye ağlıyorum. Zırıldak oldum iyice

Harika

Yaa cok tatlı benide duygulandırdın inşallah nasip olsun

Evet doğru düşündün olabilir fakat adet olsan şu olurdu. Adete yakın kademeli düşüş olurdu derecende. Ama bu yok. Sabit gidiyor. Bekleyip göreceğiz
Arada adet sancıları hissediyorum ama inşallah dediğin gibi olur

İnsallah yapabılırsın canım. İnsan burdakı boyle gebelık haberlerınde daha heyecanlanıyor. Bak okadar zor degıl bende olabılırım dıye dusunuyo. Allah ısteyen herkese hayırlı saglıklı bebekler versın.

Amin canım. Evet öyle gerçekten. İyi ki birbirimizle paylaşabiliyoruz üzüntümüzü de sevincimizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…