Bekleyelim bakalımHamilelik ve adet belirtisi benzermiş zaten canım bilemeyiz bekleyecez umutsuz olma
Canim bugun biraz rahatsizim yaaTatlım nerelerdesin sen bu saate kalmazdın
Tabiki merhaba hoşgeldinMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum adetten sonra ateş ölçmeye başlamıştım ama koltuk altından ölçüyordum sizin paylaşımınızdan sonra dilaltı ölçmeye başladım bende pcos var o yüzden regl döngüm 35-40 arası değişiyor 35 gün hesap edersem yarın regl olmam lazım 31. günden beri dilaltı ölçüyorum. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu arada.Ölçümleri her gün aynı saatte yapamadım malesef ama uyanır uyanmaz yapıyorum.Ölçümlerim şöyle
31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6 ( bugün )
Geçmiş olsun ne oldu ?Canim bugun biraz rahatsizim yaa
Varsa bile teste çıkması için çok erken olabilir canım umudunu yitirmeAmin inşallah ☺ Dün testten sonra ümidimi kaybetmiştim aslında ama yükselmesi benide şaşırttı yazmaya devam edicem size bu süreci kimseyle paylaşmadan geçirmek çok zor konuşucak birilerinin olması çok güzel oldu
Varsa bile teste çıkması için çok erken olabilir canım umudunu yitirmekesinlikle doğru diyorsun. Paylaşmak çok güzel
ıdrarda gorunmesı ıcın erken bence. Kanda gorulebilir ama.Yumurtanın catladıgı gun dahil 11.günüm.3 gun once kahve pembe lekelenme yasadım.adete 2 gun var.adet oldum olacam gibi agrılarım var ama hergun yaptıgım erken ve normal gebelik testlri ile ovulasyon negatif.kesin yoktır degil mi gebelik
İnşaallahıdrarda gorunmesı ıcın erken bence. Kanda gorulebilir ama.
Belki yerlesme kanamasıdır. İnsallah oyledır
Bir halsizlik ustumde canimGeçmiş olsun ne oldu ?
İyi olmana sevindim canımBir halsizlik ustumde canimsuan biraz iyi oldum.ama
Yaa umutsuz olma hemen belki yerleşme kanamasıdırBen regl olucam galiba kızlar 3 gün var ama peçeteye leke geldi azcık
Bakalım canım Allah tan hayırlısı sabah ölçer yazarımYaa umutsuz olma hemen belki yerleşme kanamasıdırçünkü ateşinde düşüş yoktu. Önceki günlere göre. Bekleyip öğreneceğiz canım. Adete 3 gün var diyorsun bakalım devamı gelecekmi? Ayrıca yarın sabah ki ateş değerin kaç olacak ? Bi görelim
Hayırlısı tabi canımBakalım canım Allah tan hayırlısı sabah ölçer yazarım
Bu ay herkes erken regl oldu bnde 4 gun erken oldum sanirim hava degisikligine vuruyorum benBen regl olucam galiba kızlar 3 gün var ama peçeteye leke geldi azcık
Olabilir canım. Ne güzel yazmışsın . Rabbim neylerse güzel eyler. Bize sabretmek düşer.Bu ay herkes erken regl oldu bnde 4 gun erken oldum sanirim hava degisikligine vuruyorum benher ay sabirla beklemek guzel ya nede olsa rabbimin imtihani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?