Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum adetten sonra ateş ölçmeye başlamıştım ama koltuk altından ölçüyordum sizin paylaşımınızdan sonra dilaltı ölçmeye başladım bende pcos var o yüzden regl döngüm 35-40 arası değişiyor 35 gün hesap edersem yarın regl olmam lazım 31. günden beri dilaltı ölçüyorum. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu arada.Ölçümleri her gün aynı saatte yapamadım malesef ama uyanır uyanmaz yapıyorum.Ölçümlerim şöyle

31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6 ( bugün )

Tabiki merhaba hoşgeldin İnşaAllah en yakın zamanda gelir bebişin göbüşüne ateş değerin yükselmiş bekleyip görelim şuan net konuşmak için çok erken çünkü

Amin inşallah Dün testten sonra ümidimi kaybetmiştim aslında ama yükselmesi benide şaşırttı yazmaya devam edicem size bu süreci kimseyle paylaşmadan geçirmek çok zor konuşucak birilerinin olması çok güzel oldu

Varsa bile teste çıkması için çok erken olabilir canım umudunu yitirme kesinlikle doğru diyorsun. Paylaşmak çok güzel

Yumurtanın catladıgı gun dahil 11.günüm.3 gun once kahve pembe lekelenme yasadım.adete 2 gun var.adet oldum olacam gibi agrılarım var ama hergun yaptıgım erken ve normal gebelik testlri ile ovulasyon negatif.kesin yoktır degil mi gebelik

ıdrarda gorunmesı ıcın erken bence. Kanda gorulebilir ama.
Belki yerlesme kanamasıdır. İnsallah oyledır

Ben regl olucam galiba kızlar 3 gün var ama peçeteye leke geldi azcık

Ben regl olucam galiba kızlar 3 gün var ama peçeteye leke geldi azcık
Yaa umutsuz olma hemen belki yerleşme kanamasıdır çünkü ateşinde düşüş yoktu. Önceki günlere göre. Bekleyip öğreneceğiz canım. Adete 3 gün var diyorsun bakalım devamı gelecekmi? Ayrıca yarın sabah ki ateş değerin kaç olacak ? Bi görelim

Bakalım canım Allah tan hayırlısı sabah ölçer yazarım

Bakalım canım Allah tan hayırlısı sabah ölçer yazarım
Hayırlısı tabi canım ben de yazacam İnşaAllah yarın sabah için çok heyecanlıyım. Zaman daralıyor normalde adet olacak olsam bu günlerde düşme yaşardım ateş değerinde o yüzden c.tesi ve pazarda yüksek çıkarsa sonuç harika diyebilirim İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…