- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Ayy inşallah ben olmasam bile sizlerden birinde olursa cok mutlu olurumHayırlısı tabi canımben de yazacam İnşaAllah yarın sabah için çok heyecanlıyım. Zaman daralıyor normalde adet olacak olsam bu günlerde düşme yaşardım ateş değerinde o yüzden c.tesi ve pazarda yüksek çıkarsa sonuç harika diyebilirim İnşaAllah
Sen regl oldun mu cnm ben daha günün vvar sanıyordum elbette hersey Rabbim denBu ay herkes erken regl oldu bnde 4 gun erken oldum sanirim hava degisikligine vuruyorum benher ay sabirla beklemek guzel ya nede olsa rabbimin imtihani
Sabrin sonu selama ttir gonlunuz ferah olsun umudunuz cok olsun inanki boyle olursa rabbim karsiligini verecekOlabilir canım. Ne güzel yazmışsın . Rabbim neylerse güzel eyler. Bize sabretmek düşer.
Yok kuzum oldum zaten belirtim vardi regl olucam diye rahattim yani ve 4 gun erken beklemiyodum sadace suprizzzz dedi reglim.banaSen regl oldun mu cnm ben daha günün vvar sanıyordum elbette hersey Rabbim den
Bilmukabele canım. Birbirimiz adına üzülürüz de seviniriz de . Paylaşmak güzel şeyAyy inşallah ben olmasam bile sizlerden birinde olursa cok mutlu olurum
Ooyy kuzum kıyamam sanaSabrin sonu selama ttir gonlunuz ferah olsun umudunuz cok olsun inanki boyle olursa rabbim karsiligini verecekeskiden olsa her ay regl olmiyayim diye saatlerce aglardim sabah kalkar kusuyomus gbi oluyordum hic belirti yokken piskolijik olaarak hamile goruyordum kendimi ne yaptimsam kendime yaptim hormonel olarak kendimi mahfettim yumurtam bile tembellesti ilk.aylarimda ne guzel calisiyordu hastanye gittigimde doktor diyodu ama sonra aylar gecti cocuk olmayinca mahfettim şu kafayi ama sonra mi ne oldu dua etmeye basladim verilen imtihani kabullenmeye basladim tevekkul dedim rabbim yanimda oldu cok guzel hayatimda.sonuclar oldu gonlum ferah ki okadar guzel ruya gormeye basladim yuzum gulecek sadace bekle denildi. Bekliyorum tevekkul sizede oneriyorum kizceler ne cok yazdim af ola
Ne guzel dedinOoyy kuzum kıyamam sanaRabbimin imtihanı. Sabredip dua etmek bize her zaman kazandırır biz elimizden geleni yaparız sebeplere yapışırız. Takdiri Allaha bırakırız. Bu ne büyük huzurdur ❤
Olacakmışsın ya zaten en azından 4 gün önce gelip bekletmedi seni 🖒 ayrıca bu adet düzeninin şaşmasına vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor anlamı verilir. Ben oğlumu 1 buçuk sene bekledim. Adetlerim 25 gün de bir.olurdu. hamile kalmadan 3 ay öncesinden başladı 3 gün erken olma 4 gün geç olma gibi ve ilk yasıyordum bunu. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Bu son 3 aydır da 24. Gün sonrakinde 27.gün sonra yine 24. Gün oldum. Bu ay 25. Gün salıya geliyor bakalım ne olacakYok kuzum oldum zaten belirtim vardi regl olucam diye rahattim yani ve 4 gun erken beklemiyodum sadace suprizzzz dedi reglim.banaahhh ne cabuk geldin dedim ona iceri aldim.onunla bu ayda 5 gun beraberiz
Vucud bebege hazirliyor derler bizde bakalim dediginiz gbiyse bnde reglim oyle oluyor 2 gun erken 2 gun gec bazen ama 28 gundr bir adet oluyorum saglikli bir adet dongum var cok sukurOlacakmışsın ya zaten en azından 4 gün önce gelip bekletmedi seni 🖒 ayrıca bu adet düzeninin şaşmasına vücudun kendini gebeliğe hazırlıyor anlamı verilir. Ben oğlumu 1 buçuk sene bekledim. Adetlerim 25 gün de bir.olurdu. hamile kalmadan 3 ay öncesinden başladı 3 gün erken olma 4 gün geç olma gibi ve ilk yasıyordum bunu. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Bu son 3 aydır da 24. Gün sonrakinde 27.gün sonra yine 24. Gün oldum. Bu ay 25. Gün salıya geliyor bakalım ne olacak
K
Vucud bebege hazirliyor derler bizde bakalim dediginiz gbiyse bnde reglim oyle oluyor 2 gun erken 2 gun gec bazen ama 28 gundr bir adet oluyorum saglikli bir adet dongum var cok sukursaglikla gelsin bebisler bu arada oglunuzu allah anali babali buyutsun rabbim birdaha tattirsin bu duyguyu
Amin insllahamin Allah razı olsun canım benim İnşaAllah. Rabbim sana da bana da isteyen herkese de tattırsın bu güzel özel duyguları
Anladım canım neyse bir an önce bitsin de yeni yumurtalar yenç umutlar gelsin bence gexikeceğine erken olması daha iyiYok kuzum oldum zaten belirtim vardi regl olucam diye rahattim yani ve 4 gun erken beklemiyodum sadace suprizzzz dedi reglim.banaahhh ne cabuk geldin dedim ona iceri aldim.onunla bu ayda 5 gun beraberiz
Kesinlikle zaman kazanmış gibi olur insan dimiAnladım canım neyse bir an önce bitsin de yeni yumurtalar yenç umutlar gelsin bence gexikeceğine erken olması daha iyi
Gecikipte adet olunca üzülüyor insanKesinlikle zaman kazanmış gibi olur insan dimi
Canım yarın ateş değerin düşmez ise test yap derim . Sen ne düşünüyorsun?Kızlar bugün adet olmadım. Hadi bakalım hayırlısı
Bende öyle düşünüyorum. Bir tane erken gebelik testi var birkaç tane de normal erkeni yaparım sanırım.Canım yarın ateş değerin düşmez ise test yap derim . Sen ne düşünüyorsun?
Aayy çok heyecanlıBende öyle düşünüyorum. Bir tane erken gebelik testi var birkaç tane de normal erkeni yaparım sanırım.
Aynen oyleeAnladım canım neyse bir an önce bitsin de yeni yumurtalar yenç umutlar gelsin bence gexikeceğine erken olması daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?