Tabiki. Ya Varis mi çekiyoruz?Kızlar su an bana dua okunuyor 5 - 10 farketmez okursanız cok sevinirim maksat Baska nefesler olsun
Kimin duası kabul olur belli olmaz
Evet cnm istersen sen de katılabilirsin listeye herkese sıra sıra okuyoruzTabiki. Ya Varis mi çekiyoruz?
Yanlış birşey yapmayayım nasıl katılabilirim anlatabilir misin?Evet cnm istersen sen de katılabilirsin listeye herkese sıra sıra okuyoruz
Canım sayfaya gel bende katılmak istiyorum yaz listeyi oluşturan arkadaş seni ekler. Mesela bugün bana başladık okudukça düşüyoruzYanlış birşey yapmayayım nasıl katılabilirim anlatabilir misin?
Tatlım bu bence düşüş değil düşme olması için 36.7 den düşük olması gerekirdi. Bekleyip görelim canım fazla net olamam ama öyle9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7 bata 2 gün kaldı 0.2 düştü cnm derecem
Bitirdin günleri 🖒 şimdi sırada yumurtlamayı belirleyen ateşi bulmak. Bakalım hangi gün yumurtlayacaksınBugun adetimin sonu gunu derecem34.3
Sancılarım var umudum pek kalmadı ateşi de düşük görünce hayırlısı bakalımTatlım adet olana kadar umut var. Bugün olmazsan yarın ki ateşin de düşük çıkarsa ona göre konuşuruz. Şuan için erken. Umutsuzolma şimdiden
Hayırlısı tabi canım bekleyip öğreneceğiz. Daha ilk ay ölçümü olduğu için fazla net olamıyorum.Sancılarım var umudum pek kalmadı ateşi de düşük görünce hayırlısı bakalım
Tecrübe olsun bu ay artıkHayırlısı tabi canım bekleyip öğreneceğiz. Daha ilk ay ölçümü olduğu için fazla net olamıyorum.
Evet biraz ilginç olmuş dün yükselip bugün çok fazla düşmesi. Ilk ay canım bekleyip görelim İnşaAllah olmazsın adetSlm kızlar maalesef bu sabah benim de ateşim düştü. Hala adet olmadım ama ateş düşük çalınca test yapmadım. Normalde dün regl olmayı bekliyordum.
26-36.2
27-36.4
28-36.5
29-36.1
Evet sabirsizkla bekliyorumBitirdin günleri 🖒 şimdi sırada yumurtlamayı belirleyen ateşi bulmak. Bakalım hangi gün yumurtlayacaksın
İki günde bir yani gün aşırı ilişki ve sabaha karşı olursa sperm daha kaliteli oluyormuş vücut dinlenmiş olduğu içinEvet sabirsizkla bekliyorumbakalim esimin spermi zayif kac gunde bir iliski oneriyon canim vitamin ve takviye aliyoruz pekmez yiyoruz keci boynuzu soguk press iciyoruz o gunleride guzel degerlendirmek istiyorum
Senin nasıl cıktı canımTatlım bu bence düşüş değil düşme olması için 36.7 den düşük olması gerekirdi. Bekleyip görelim canım fazla net olamam ama öyle
Aynı yine 36.6 çıktıSenin nasıl cıktı canım
Geçen ay iki gün erken olmuştum bugün de birkaç gün geç olacağım sanırım. Yalnız benim düşüş kademeli olmadı böyle pat diye oldu beni de şaşırttı. Bu ay ilk defa ger şeyi usulüne göre yapmıştık, güzel değerlendirmiştik.Evet biraz ilginç olmuş dün yükselip bugün çok fazla düşmesi. Ilk ay canım bekleyip görelim İnşaAllah olmazsın adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?