Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanlış birşey yapmayayım nasıl katılabilirim anlatabilir misin?
Canım sayfaya gel bende katılmak istiyorum yaz listeyi oluşturan arkadaş seni ekler. Mesela bugün bana başladık okudukça düşüyoruz
Herkes elinden geldiğince müsait oldukça okuyor. Muhtemelen yarın benimki biter sıradaki arkadasın duasına geceriz. Bu Esma hayırlısıyla bebek sahibi olmak için

9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7 bata 2 gün kaldı 0.2 düştü cnm derecem

Bugün benim adet günüm ve 36.6 çıktı malesef şimdiye 36.8 le geldim hep son gün düşmesi moralimi bozmadı değil bu adet derecem olacak galiba dimi M miraleyn

Bugün benim adet günüm ve 36.6 çıktı malesef şimdiye 36.8 le geldim hep son gün düşmesi moralimi bozmadı değil bu adet derecem olacak galiba dimi M miraleyn
Tatlım adet olana kadar umut var. Bugün olmazsan yarın ki ateşin de düşük çıkarsa ona göre konuşuruz. Şuan için erken. Umutsuzolma şimdiden

Tatlım adet olana kadar umut var. Bugün olmazsan yarın ki ateşin de düşük çıkarsa ona göre konuşuruz. Şuan için erken. Umutsuzolma şimdiden
Sancılarım var umudum pek kalmadı ateşi de düşük görünce hayırlısı bakalım

Slm kızlar maalesef bu sabah benim de ateşim düştü. Hala adet olmadım ama ateş düşük çalınca test yapmadım. Normalde dün regl olmayı bekliyordum.
26-36.2
27-36.4
28-36.5
29-36.1

Slm kızlar maalesef bu sabah benim de ateşim düştü. Hala adet olmadım ama ateş düşük çalınca test yapmadım. Normalde dün regl olmayı bekliyordum.
26-36.2
27-36.4
28-36.5
29-36.1
Evet biraz ilginç olmuş dün yükselip bugün çok fazla düşmesi. Ilk ay canım bekleyip görelim İnşaAllah olmazsın adet

Bitirdin günleri 🖒 şimdi sırada yumurtlamayı belirleyen ateşi bulmak. Bakalım hangi gün yumurtlayacaksın
Evet sabirsizkla bekliyorum bakalim esimin spermi zayif kac gunde bir iliski oneriyon canim vitamin ve takviye aliyoruz pekmez yiyoruz keci boynuzu soguk press iciyoruz o gunleride guzel degerlendirmek istiyorum

Evet sabirsizkla bekliyorum bakalim esimin spermi zayif kac gunde bir iliski oneriyon canim vitamin ve takviye aliyoruz pekmez yiyoruz keci boynuzu soguk press iciyoruz o gunleride guzel degerlendirmek istiyorum
İki günde bir yani gün aşırı ilişki ve sabaha karşı olursa sperm daha kaliteli oluyormuş vücut dinlenmiş olduğu için biz ilk defa bu ay öyle denedik bakalım sonuç ne olacak

Senin nasıl cıktı canım
Aynı yine 36.6 çıktı geçen aylarda normalde 36.2 36.1 falan çıkardı. Yüksek ve sabit gidiyor. Büyük ihtimalle adet olmayacağım gibi ama kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum yine de . Düşmeden devam ederse p.tesi test yapmayı düşünüyorum ❤

Evet biraz ilginç olmuş dün yükselip bugün çok fazla düşmesi. Ilk ay canım bekleyip görelim İnşaAllah olmazsın adet
Geçen ay iki gün erken olmuştum bugün de birkaç gün geç olacağım sanırım. Yalnız benim düşüş kademeli olmadı böyle pat diye oldu beni de şaşırttı. Bu ay ilk defa ger şeyi usulüne göre yapmıştık, güzel değerlendirmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…