Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar gün üstüste yüksek ve sabit gidip birden düşmesi garip. Kademeli olarak düşmesi gerek o yüzden yarın sabah ki ates değerini görelim diyorum. Ona göre biraz dahanet olabiliriz

Günaydın bugün bende de hafif bi düşüş oldu bugün regl olmam lazım ama pcoslu olduğum için güvenemiyorum pazartesiye kadar ateşle takip etmeye devam edicem

31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6
36. gün 36.3

Bu ateş seyrine yorum yapmak zor canım. İlk ay. İnşaAllah olmazsın adet ama. Olursan adet dereceni öğreneceğiz. Ölçmeye devam 🖒

Aynı saatlerde ölçmediğim içinde dengesizlik olabilir mi bu ay dikkat edemedim sonradan öğrendim çünkü regl olursam saat olayınıda düzene sokucam mutlaka

Yerinde olsam hemen test yaparım

Aynı saatlerde ölçmediğim içinde dengesizlik olabilir mi bu ay dikkat edemedim sonradan öğrendim çünkü regl olursam saat olayınıda düzene sokucam mutlaka
Aklıma gelmişti 🖒 tamam canım sorunu anladık. Hergün Aynı saat ve yataktan kalkmadan ancak öyle sağlıklı bir grafik elde edebiliriz

Reglden itibaren saate dikkat edicem inşallah gerek kalmaz tabi ☺ Burda güzel bir şeye vesile oluyorsunuz Allahta sizin gönlünüze göre verir umarım
Amin İnşaAllah Allah razı olsun Rabbim herkesin sizlerinde gönlüne göre versin ❤ bu arada İnşaAllah gerek kalmaz demişsin İnşaAllah canım adet dereceni değil de hamiş dereceni öğreniriz

Cnm ben ovulasyon testi mi alsam diyorum 30 lu ates ölçümüyle beraber takip eder yumurtlama da nasıl çıktığını da görürüm diyorum Mesela bu ay eşim gece çalışıyordu bir iki ilişki oldu ama en azından yumurtlamamı bilsem o zamanlara getiririm diye düşündüm sence

Ben hiç kullanmadım ovulasyon testi canım ama kullananlar memnun. Alabilirsin tabiki daha iyi olabilir 🖒. Bu arada eşin gece olmasa bile gelince değerlendirirsin o günü? En azından gelince dinlensin ondan sonra mesela

Amin İnşaAllah Allah razı olsun Rabbim herkesin sizlerinde gönlüne göre versin ❤ bu arada İnşaAllah gerek kalmaz demişsin İnşaAllah canım adet dereceni değil de hamiş dereceni öğreniriz
Merhaba inşallah alıntı yapmayı becerebilmişimdir daha çözemedim buraları
Ben bu ay ovulasyon takibi yaptım pcos olduğu için garantiye almak istedim labaquick marka test aldım internetten çift çizgiyi görmek bende biraz zor oldu iki tane net kırmızı çizgi olmasi gerekiyor ben en koyuları baz aldım akıntımda başlayınca evet bu yumurtlama diyebildim kafam rahat etsin yumurtlamaya denk geldi mi gelmedi mi diye düşünmek istemiyorsanız kullanabilirsiniz bence

birden fazla kişiyi eklemişim kusura bakmayın yeni yeni çözmeye çalışıyorum direk cevaplaya basmam lazım sanırım

Ben hiç kullanmadım ovulasyon testi canım ama kullananlar memnun. Alabilirsin tabiki daha iyi olabilir 🖒. Bu arada eşin gece olmasa bile gelince değerlendirirsin o günü? En azından gelince dinlensin ondan sonra mesela
Cok yorulmuş oluyo bazen direk uyuyo kalkınca geri gidiyor fln. Yine de tam regl olayım da öyle sipariş vereyim

Bende o markanınkine baktım cnm n11 de gördüm 30 test + 4 gebelik testi 43 tl Di çok uygun fiyat. Eczaneden daha önce sırf 4 gebelik testini 25 e almıştım

Merhaba bende eksiden dijital çubuk termometre kullanırdım ama şimdi ondan yok alından temassız ölçülen termometrem var bu hassas aslında pahalı bişey öbüründen daha iyi sonuç vermez mi? Hastanelerde de bu temassızlarla ölçüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…