Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar gün üstüste yüksek ve sabit gidip birden düşmesi garip. Kademeli olarak düşmesi gerek o yüzden yarın sabah ki ates değerini görelim diyorum. Ona göre biraz dahanet olabiliriz
bir fikrin var mı canım. Beden böyle olmuş olabilir? Sabah namazdan sonra tekrar yattım ve uyandığımda yeniden ölçtüm bu sefer 36,4 çıktı. Ama onu çok dikkate almadım

Bende o markanınkine baktım cnm n11 de gördüm 30 test + 4 gebelik testi 43 tl Di çok uygun fiyat. Eczaneden daha önce sırf 4 gebelik testini 25 e almıştım

O dediğini 2 ay önce almıştım canım
Ama bu ay değiştirmişler 30 ovulasyon 43.90 tl yani yanında gebelik testi yok yinede ondan aldım çünkü diğerleri pahalıydı en uygunu oydu

Evet sabirsizkla bekliyorum bakalim esimin spermi zayif kac gunde bir iliski oneriyon canim vitamin ve takviye aliyoruz pekmez yiyoruz keci boynuzu soguk press iciyoruz o gunleride guzel degerlendirmek istiyorum

Çoban çökerten adında bi ot var saraçoğlunun tavsiyesi sperm sayısını inanılmaz arttırıyomuş döllenme yeteneğini de arttırıyormuş ben bu ay adet olursam onu alıcam

Hassas evet doğru fakat alın ve dil altı farklı sonuçlar verir diye biliyorum. Dil altından olmalı ölçüm bu amaç için. 10 tl birşey dijital olanlar. Alıp ikisindende ölçebilirsin. Bu sayede anlaşılır aynı mı farklı mı sonuç. Denersen yaz olur mu canım

bir fikrin var mı canım. Beden böyle olmuş olabilir? Sabah namazdan sonra tekrar yattım ve uyandığımda yeniden ölçtüm bu sefer 36,4 çıktı. Ama onu çok dikkate almadım
Ben de saat 1 de yatıp 4bucukta namaza kalkıyorum o zaman ölçüyorum. Sonra tekrar yatıp kalktıgımda ölçüyorum hemen hemen aynı değer çıkıyor. Tatlım net birşey diyemiyorum malesef ilk ay olunca bu seyre yorum yapmak zor. yanıltır . Yarın olsun bi derecene göre belki netleşir az çok

Herkesin ki stabil benimki isyankar ağam benlen eğlenir

Ben regl oldum arkadaşlar. Temmuz için doktora gitmeyi planlıyorum bir muayene olayım
Canım hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah İstersen adetinin 3.günü git hormon testi falan yaparlar. Bende olursam 3.günü randevu alıp gidecem. Elimizden geleni yapıp dua edip bekleyeceğiz işte tatlım ne yapalım

4 tane gebelik testi mi koymuşlar Allah Allah ben göremedim bidaha bakayım
n11.com'dan 30 ADET OVULASYON + 5 GEBELİK TESTİ + KARGO seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
5 testmiş hatta

Aaa inanmıyorum ya bu ay daha yeni almıştım 30 taneye aynı parayı verdim tüh yanında 5 gebelikde varmış ama ben aldığım gün sitede çok bakmıştım yoktu bu demekki stokta kalmamıştı

Aaa inanmıyorum ya bu ay daha yeni almıştım 30 taneye aynı parayı verdim tüh yanında 5 gebelikde varmış ama ben aldığım gün sitede çok bakmıştım yoktu bu demekki stokta kalmamıştı
Hmm anladım canım bende bugün iyice regl olucam galiba biraz daha leke geliyo alayım bari bitmeden 5 gebelik testi yapar dururum artık

Haklısın canım doğrudur farklı sonuçlar verebilir bende alayım yine ondan internetten sipariş vereyim hangi marka daha iyi tavsiyen var mı? Ben kaç aydır alından ölçüyorum adet olacağım zaman bile yüksek çıkıyo bunu anlayamadım o yüzden ondanda alayım
Sonucu yazarım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…