- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Hmm anladım canım bende bugün iyice regl olucam galiba biraz daha leke geliyo alayım bari bitmeden 5 gebelik testi yapar dururum artık
Nasil kullaniyormus canim
Tamam canım sağolHaklısın canım doğrudur farklı sonuçlar verebilir bende alayım yine ondan internetten sipariş vereyim hangi marka daha iyi tavsiyen var mı? Ben kaç aydır alından ölçüyorum adet olacağım zaman bile yüksek çıkıyo bunu anlayamadım o yüzden ondanda alayım
Sonucu yazarım tabiki
Evet öyle yapıcam canım. Devlette 3. Güne randevu bulamadım bende özelden aldım. Bugün de sağlık ocağına gidip tam kan tahlili mi yaptırsam diyorum. Vitamin değerlerime fln baksın. Onun için aç veya tok olmak fark ediyor mu acabaCanım hakkında hayırlısı olsun İnşaAllahİstersen adetinin 3.günü git hormon testi falan yaparlar. Bende olursam 3.günü randevu alıp gidecem. Elimizden geleni yapıp dua edip bekleyeceğiz işte tatlım ne yapalım
İyi yaptın canım 🖒 vitaminlerine baktiracaksan aç olman gerek. Seneler önce doktor bana sabah aç karnına gel.demişti onu hatırladım .istersen yarın sabah gitEvet öyle yapıcam canım. Devlette 3. Güne randevu bulamadım bende özelden aldım. Bugün de sağlık ocağına gidip tam kan tahlili mi yaptırsam diyorum. Vitamin değerlerime fln baksın. Onun için aç veya tok olmak fark ediyor mu acaba
Yarın kapalı olur sanırım. Ona da pzt. Gideyim bariİyi yaptın canım 🖒 vitaminlerine baktiracaksan aç olman gerek. Seneler önce doktor bana sabah aç karnına gel.demişti onu hatırladım .istersen yarın sabah git
Aa doğru düşünemedim. C.tesi açık oluyor mu ki sağlık ocakları ben kapalı olur biliyorumYarın kapalı olur sanırım. Ona da pzt. Gideyim bari
Belli bir saate kdr açık sanıyordum ama değilmiş canım dediğin gibi kapalıymışAa doğru düşünemedim. C.tesi açık oluyor mu ki sağlık ocakları ben kapalı olur biliyorum
Tamam canım sağolherhangi bir marka olabilir bilemiyorum ben Uzun zaman ccmed kullandım şimdi wee babby kullanıyorum sorun yok. Bunlar arasında pek bi fark yok sanırım istersen netten araştır ama bence farketmiyor
Aynen canım hiç okadar fiyat ödemene gerek yok. Eczaneden al 10 tl olanlardanCanım şimdi n11'den baktımda bu var pahalı geldi bana bunun aynısı 45-50 liraya da var aynı sayfada gördüm ama onlar ptt kargo yazıyor ptt kargoyu istemiyorum çok geç getiriyolar
Buna yurtiçi kargo yazıyor ama pahalı geldi
Eczaneden 3 sene önce 10 liraya almıştım
Yine ordan alayım en iyisi
Eki Görüntüle 2648356
Tamam canim tesekur edrmm
Canım merhaba ben gecen aylarda atesimi dil altindan ölçüyodum adet derecem 36.4-36.3 çıkıyordu yumurtlama derecem ise 36.0-36.1Aynen canım hiç okadar fiyat ödemene gerek yok. Eczaneden al 10 tl olanlardan
Cok güzelCanım merhaba ben gecen aylarda atesimi dil altindan ölçüyodum adet derecem 36.4-36.3 çıkıyordu yumurtlama derecem ise 36.0-36.1
Bir iki aydir ölmüyodum adetime 7 gün var 15 mayıs son adet tarihimdi yumurtlamanin üzerinden 7 gün geçti bende takipteyim bakalım sizibu arada ovulasyon testi kullaniyorum yumurtlama günü için tavsiye ederim
Yok onceden ölcuyodumCok güzel7 gün geçtiyse yumurtlamanın üzerinden. Sanırım adet gününe 7 gün kaldı. Ölçüyorsun dimi düzenli olarak. Son 7 gün bakalım sonuç ne ? Heyecanla bekliyorum ateş seyrini bir görelim günlük yazar mısın buraya
Yok onceden ölcuyodum
36.4(adet)
36.3(adet)
..
..
36.0(yumurtlama)
36.1(yumurtlama)
36.7(çatlama)
36.8
36.7
36.8
..
..
..
36.5(adete 3 kala)
36.4(adete 2 kala)
36.4(adete 1 kala)
36.4(adet )
Ve kapanış
Bu ay yumurtlamadan sonraki 7.gün ve evet adete 7 gün var daha bugün aklima geldi ilk defa bu sabah ölçtüm 36.7 cikti bakalim devam edicem bundan sonra
İnşallah bakalim benim 2 kızim var 5 ay oldu bebek deneyeli şubatta kimyasal gebelik yasadim daha olmadi bakalim inşallah isteyen herkese nasip olsunSüpersin MaşaAllah senin tablo tamam. Şuan ateş değerinde iyi. İnşaAllah daha da artar ve düşmez aynen devam.
Aynen canım hiç okadar fiyat ödemene gerek yok. Eczaneden al 10 tl olanlardan
Bunu da kullanacağın zamanlar olacaktır özellikle bebiş olduğun da
Yaa yeni gördüm bu mesajıİnşallah bakalim benim 2 kızim var 5 ay oldu bebek deneyeli şubatta kimyasal gebelik yasadim daha olmadi bakalim inşallah isteyen herkese nasip olsun
Cnm ben eczaneden freely marka aldım. 20 TL direk eczaneden al istersen pahalı duruyor buCanım şimdi n11'den baktımda bu var pahalı geldi bana bunun aynısı 45-50 liraya da var aynı sayfada gördüm ama onlar ptt kargo yazıyor ptt kargoyu istemiyorum çok geç getiriyolar
Buna yurtiçi kargo yazıyor ama pahalı geldi
Eczaneden 3 sene önce 10 liraya almıştım
Yine ordan alayım en iyisi
Eki Görüntüle 2648356
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?