Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım sağol herhangi bir marka olabilir bilemiyorum ben Uzun zaman ccmed kullandım şimdi wee babby kullanıyorum sorun yok. Bunlar arasında pek bi fark yok sanırım istersen netten araştır ama bence farketmiyor

Evet öyle yapıcam canım. Devlette 3. Güne randevu bulamadım bende özelden aldım. Bugün de sağlık ocağına gidip tam kan tahlili mi yaptırsam diyorum. Vitamin değerlerime fln baksın. Onun için aç veya tok olmak fark ediyor mu acaba

İyi yaptın canım 🖒 vitaminlerine baktiracaksan aç olman gerek. Seneler önce doktor bana sabah aç karnına gel.demişti onu hatırladım .istersen yarın sabah git

Tamam canım sağol herhangi bir marka olabilir bilemiyorum ben Uzun zaman ccmed kullandım şimdi wee babby kullanıyorum sorun yok. Bunlar arasında pek bi fark yok sanırım istersen netten araştır ama bence farketmiyor

Canım şimdi n11'den baktımda bu var pahalı geldi bana bunun aynısı 45-50 liraya da var aynı sayfada gördüm ama onlar ptt kargo yazıyor ptt kargoyu istemiyorum çok geç getiriyolar
Buna yurtiçi kargo yazıyor ama pahalı geldi
Eczaneden 3 sene önce 10 liraya almıştım
Yine ordan alayım en iyisi

Aynen canım hiç okadar fiyat ödemene gerek yok. Eczaneden al 10 tl olanlardan

Aynen canım hiç okadar fiyat ödemene gerek yok. Eczaneden al 10 tl olanlardan
Canım merhaba ben gecen aylarda atesimi dil altindan ölçüyodum adet derecem 36.4-36.3 çıkıyordu yumurtlama derecem ise 36.0-36.1
Bir iki aydir ölmüyodum adetime 7 gün var 15 mayıs son adet tarihimdi yumurtlamanin üzerinden 7 gün geçti bende takipteyim bakalım sizi bu arada ovulasyon testi kullaniyorum yumurtlama günü için tavsiye ederim

Cok güzel 7 gün geçtiyse yumurtlamanın üzerinden. Sanırım adet gününe 7 gün kaldı. Ölçüyorsun dimi düzenli olarak. Son 7 gün bakalım sonuç ne ? Heyecanla bekliyorum ateş seyrini bir görelim günlük yazar mısın buraya

Yok onceden ölcuyodum
36.4(adet)
36.3(adet)
..
..
36.0(yumurtlama)
36.1(yumurtlama)
36.7(çatlama)
36.8
36.7
36.8
..
..
..
36.5(adete 3 kala)
36.4(adete 2 kala)
36.4(adete 1 kala)
36.4(adet )
Ve kapanış

Bu ay yumurtlamadan sonraki 7.gün ve evet adete 7 gün var daha bugün aklima geldi ilk defa bu sabah ölçtüm 36.7 cikti bakalim devam edicem bundan sonra

Süpersin MaşaAllah senin tablo tamam. Şuan ateş değerinde iyi. İnşaAllah daha da artar ve düşmez aynen devam.

Süpersin MaşaAllah senin tablo tamam. Şuan ateş değerinde iyi. İnşaAllah daha da artar ve düşmez aynen devam.
İnşallah bakalim benim 2 kızim var 5 ay oldu bebek deneyeli şubatta kimyasal gebelik yasadim daha olmadi bakalim inşallah isteyen herkese nasip olsun

İnşallah bakalim benim 2 kızim var 5 ay oldu bebek deneyeli şubatta kimyasal gebelik yasadim daha olmadi bakalim inşallah isteyen herkese nasip olsun
Yaa yeni gördüm bu mesajı MaşaAllah Allah bağışlasın kızlarını kimyasal icinse gecmisolsun. Rabbim tekrar yasatmasin kimseye. Rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kızların kaç yaşında sen kaç yaşındasın?

Cnm ben eczaneden freely marka aldım. 20 TL direk eczaneden al istersen pahalı duruyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…