Amin canımAmin canım ALLAH razı olsunne bana ne de kimseye bidaha yaşatmasın
O sevincim yarım kaldığı için içimdeki özlem her geçen gün dahada arttı
Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin
Amin canımzor tabi kesinlikle anlayabiliyorum seni. Rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder İnşaAllah dua edelim birbirimize
Cnm kit dediğin kaset testler oluyor değilmiCanım ben laboquick ovu.test kiti kullaniyorum 5 aydir bugüne kadar yaniltmadi beni çok net bi şekilde yumurtlamayi gördüm ve ates ölçme yöntemi de onun kadar güvenilir bi yöntem ama tabi kuralları var her sabah 6-7 gibi yataktan kalkmadan ve en az 5-6 saatlik uyku olmasi lazim
Evet laboquick marka kaset test canimCnm kit dediğin kaset testler oluyor değilmi
Sipariş verdim cnm bende biraz önce yapıcam bakalım gelinceEvet laboquick marka kaset test canim
Hadi bakalim işin rast gitsin kucagin dolsun bu arada kizlar siz folik asit kullaniyomusunuz kullanmiyosaniz mutlaka baslayin hemen kullanmayaSipariş verdim cnm bende biraz önce yapıcam bakalım gelince
Sağol cnm hepimizin inşallah ben en son Dr. Gittiğimde bana kan ilacı folik asit b12 fln ne varsa verdiydiHadi bakalim işin rast gitsin kucagin dolsun bu arada kizlar siz folik asit kullaniyomusunuz kullanmiyosaniz mutlaka baslayin hemen kullanmaya
İyi yapmis cocuk düşünen herkesin 3 ay öncesinden başlaması gerekiyo folik asit cok önemliSağol cnm hepimizin inşallah ben en son Dr. Gittiğimde bana kan ilacı folik asit b12 fln ne varsa verdiydi
Düzenli kullanamıyorum ama bazen aklıma bile gelmiyorİyi yapmis cocuk düşünen herkesin 3 ay öncesinden başlaması gerekiyo folik asit cok önemli
Göz önüne koy canim en çok nereyi kullaniyosan görürsün ordaDüzenli kullanamıyorum ama bazen aklıma bile gelmiyor
6 yasında oğlum var ya canım her yeri elliyo diye en üst en gizli yerlere koyuyorum ilaçlarıGöz önüne koy canim en çok nereyi kullaniyosan görürsün orda
Haklisin cok şükür benim kiz elini sürmez korkar oyle kardesi bile alsa çığlık kiyamet anne koş der6 yasında oğlum var ya canım her yeri elliyo diye en üst en gizli yerlere koyuyorum ilaçları
Canım annemde ne diyo biliyormusun hamilelik öncesi ve hamilelik boyu içiyorsunuz sürekli bu ilaçları cocuklar bir tuhaf oluyo diyo yani biz çok akıllıymısız şimdikiler yaramaz anlamındaHaklisin cok şükür benim kiz elini sürmez korkar oyle kardesi bile alsa çığlık kiyamet anne koş dero yüzden ben rahatim ama icmeye calis bi şekilde vücudun gerekli vitamini depolaması icin icmek gerek çocuklarda oluşacak anomali riskini azaltiyo
Valla saglikli olsunlarda yaramazlıkları bi yaştan sonra bitiyo büyüyolar onlarin zamanıyla bizim zamanımız ayni degilki fiziki uyaranlar cok fazla mesela şimdi eskiden tv bile cok yoktu filan zaten o tabiri cok soyleriz folik asit bebesi bunlar diye deCanım annemde ne diyo biliyormusun hamilelik öncesi ve hamilelik boyu içiyorsunuz sürekli bu ilaçları cocuklar bir tuhaf oluyo diyo yani biz çok akıllıymısız şimdikiler yaramaz anlamında
Tabiki bizim cocuklar yazık 4 duvar arasında büyüyor nerede bağ bahçe şehirlerde sıkışıp kaldıkValla saglikli olsunlarda yaramazlıkları bi yaştan sonra bitiyo büyüyolar onlarin zamanıyla bizim zamanımız ayni degilki fiziki uyaranlar cok fazla mesela şimdi eskiden tv bile cok yoktu filan zaten o tabiri cok soyleriz folik asit bebesi bunlar diye denapalim canlari sagolsun oyle olsun
Aynen valla ben ağaçlardan inmezdim aksam ezanı okumadan eve girmezdim ama küçüğü tv den gözünü ayirmiyo büyüğü de en fazla 1 saat sitenin parkına gidiyo bu korona belasi da mahvetti bizi tam 60 gün evin kapısına bile cikmadim cocuklarla birlikteTabiki bizim cocuklar yazık 4 duvar arasında büyüyor nerede bağ bahçe şehirlerde sıkışıp kaldık
Ben ocak ayında başlamıştım folbiol alıyordum. Doktora gittim eşimle detaylı muayene için. O zaman bana adetinin 3.günü gel tahlil yapalım ayrıntılı demişti ve o zaman bana Tuesto folin tablet verdi 90 tane var içinde ve 90 tl onu kullanıyorum. Resim çekip atayim size hiç duydunuz mu bunu. Dün de forumda folbiol ün yüksek folik asit içerdiği ve bebekte sorun çıkardığı yazıyordu okuyunca bi ürktüm sonra dedim iyiki bıraktım. Birakalı da 1 aya yakın olduHadi bakalim işin rast gitsin kucagin dolsun bu arada kizlar siz folik asit kullaniyomusunuzktimkullanmiyosaniz mutlaka baslayin hemen kullanmaya
Canım uygulamadan giriyosan olmaz google den girmek lazim dosya eklemek icinKızlar dosya ekleye tıklıyorum açılmıyor neden.ki? Sizde var mı bu sorun
Tatlım ama ben bu konuyu açtığımda hamile kaldığım ateş derecelerimin fotosunu atmıştım. Uygulamadan attım nasıl oldu ozaman neyse bakalım bir de google dan deneyeyim. Sağol canımCanım uygulamadan giriyosan olmaz google den girmek lazim dosya eklemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?