Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada ben kızlarımda hep folic plus kullandim bunda da ilk basta folic plus aldim bitince esimi yolladim al diye decavit almis onu kullaniyorum simdi folbiol iyi diye biliyodum ama hic kullanmadim diger dediğini de hic duymadim

Tatlım ama ben bu konuyu açtığımda hamile kaldığım ateş derecelerimin fotosunu atmıştım. Uygulamadan attım nasıl oldu ozaman neyse bakalım bir de google dan deneyeyim. Sağol canım
AA nasil olmus acaba ilginc hic olmuyo çünkü kimse de foto yüklemek isteyen googleden giriyo diger konularda da

Eklentiler

• _20200613_205904.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 31
  • _20200613_205835.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar bşy sorucam. Bu reglimin 3. Günü detaylı muayene için doktora gittiğimizde nasıl bir muayene yapıyor? Nelere bakıyor tam olarak? Bir de ürolojiden eşim için randevu alayım diyorum ama ona da internette hep 1 sene denedikten sonra bakıldığı yazıyor. Sizler baktırdınız mi?

Canım benim eşim ocak ayında sperm testiyaptırdı normal çıktı. Yinede özel bir hap verdi 3 ay kullan gel yine bakalım desi dr. Virusden dolayı gidemedi. Sonra birlikte gittik 10 gün önce benim için bana dr 3. Gün gel desi daha yatırmadım yani bilmiyorum ama hormonlara bakılacak detayli sanırım. Ben de eşime sen bekle verme dedim hasta olursam gidersin olmazsam zaten gerek kalmaz diye bekletiyorum onu. Eşimin ve benim yaşım geçiyor o sebepten bekletme yapmadılar ama sizin yaşlar kac bilmiyorum. Olmadı sizde bir senedir olmuyor deyin doktora

Ben 27 yaşındayım eşim 26 ve 4 aydır deniyoruz o yüzden geri gönderirler diye korkuyorum bilemedim ya eşime söylerim 1 senedir deniyoruz de diye ama diyeceğini sanmıyorum. Yalan olmasın diye demez

Ben 27 yaşındayım eşim 26 ve 4 aydır deniyoruz o yüzden geri gönderirler diye korkuyorum bilemedim ya eşime söylerim 1 senedir deniyoruz de diye ama diyeceğini sanmıyorum. Yalan olmasın diye demez
Evet aslında ben de demezdim niye böyle yazdıysam yemek yiyordum bi taraftan gözümyemekteydi sanırım ondan ama evet yaa 4 ay olmuş daha çok kisa süre. Bence gitmeyin daha en azından 9 ay bi deneyin. Ama sen yine de bir genel tahlil falan durumuna batırabilirsin sanırım hormon vitamin gibi. Peki adetlerin düzenlediydi dimi şikayetin varsa onun dogrultusunda gidipde baktırabilirsin . Ama eşini gönderme şimdi bence . Zaten erken diyebilirler ama özelde de mi oyle derler acaba ?

Kızlar soğan kürü denediniz mi hic bi araştırıp deneyin isterseniz

Benim düzenli adetlerim ama bende kesin vitamin eksikliği vardır ne zaman tahlil yaptırsam illa bir şeyler eksik çıkıyor en son Aralık ayında D3 ve B12 takviyesi almıştım. O yüzden de hem hemogram hem hormon testi yaptırmak istiyorum. Ben özele gideceğim için doktora sorayım bari bakarlar mı diye belki daha net Bilgi verir. Bu arada afiyet olsun bende regl dönemimde olduğum için tatlı aşeriyorum. Eşcağzım tatlı almaya gitti onu yiyecem gelsin de

Ben çok korkuyorum öyle şeylerden. Ama bende pcos gibi durumlar yok o yüzden de biraz geri duruyorum
Valla pcos olmayanlarda icini temizlemek icin kullaniyo kötü bisey degil dogal bisey ya bunu kullanan cok kisi o ayri icin temizlendiği icin hamile kalmis

Valla pcos olmayanlarda icini temizlemek icin kullaniyo kötü bisey degil dogal bisey ya bunu kullanan cok kisi o ayri icin temizlendiği icin hamile kalmis
Evet ancak bende mide hassasiyeti var daha önce gastrit vardı şu an daha iyi olsam da midemi korumam gerekiyor. Bu kür mide şikayetleri olanlara önerilmiyor. Ayrıca hormonlarla çok oynadığı için de çekiniyorum. Dengemizi bozabilir diye. Farkında olmadığımız bazı rahatsızlıklarımız olabilir ve kürler onları azdırabilir. Bu nedenle kesinlikle kontrol altında yapmak gerekiyor. Doktor onay vermedikçe kullanmak çok tehlikeli

Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun şimdiden benimde hep D vit. Ve B12 düşük çıkar. Takviye aldım enson ocak şubat gibi. Gebelik oluşmasında önemli bu vitaminler. Baksın doktor ve sorarsın İnşaAllah istediğin gibi ilerler kontrolün.

Kızlar ben geçenlerde birinin tavsiyesiyle B12 vitamini aldım bunun dozu yüksekmiş kendisinin değerini 1,5 ayda 800'e çıkarmış bana önerdi internetten aldım
Öteki b12'ler (benexol, bemiks) benim değerimi yükseltmedi inşAllah bu işe yarar
D vitamini olarakda 2-3 ay önce 2 tane ampul içmiştim şuan ne alemde değerlerim bilmiyorum korona yüzünden işlerimiz aksadı sağlık ocağı artık d vitaminine bakmıyo malesef baksaydı orda baktırırdım yine
Ama şu gerçekde var ki eğer Allah nasip etmişse her türlü olur ablam hamile kaldığında b12'si 150, d vitamini 8'di ona rağmen hamile kalıp sağlıklı doğum yaptı
Tabi biz tedbirimizi alalımda takdir Allah'ın...

Hiç sorma bizde oyle parka bile gitmedik hala

Sana karnından ultrasonla bakar kan tahlili ister kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…