- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
Bu arada ben kızlarımda hep folic plus kullandim bunda da ilk basta folic plus aldim bitince esimi yolladim al diye decavit almis onu kullaniyorum simdi folbiol iyi diye biliyodum ama hic kullanmadim diger dediğini de hic duymadimBen ocak ayında başlamıştım folbiol alıyordum. Doktora gittim eşimle detaylı muayene için. O zaman bana adetinin 3.günü gel tahlil yapalım ayrıntılı demişti ve o zaman bana Tuesto folin tablet verdi 90 tane var içinde ve 90 tl onu kullanıyorum. Resim çekip atayim size hiç duydunuz mu bunu. Dün de forumda folbiol ün yüksek folik asit içerdiği ve bebekte sorun çıkardığı yazıyordu okuyunca bi ürktüm sonra dedim iyiki bıraktım. Birakalı da 1 aya yakın oldu
AA nasil olmus acaba ilginc hic olmuyo çünkü kimse de foto yüklemek isteyen googleden giriyo diger konularda daTatlım ama ben bu konuyu açtığımda hamile kaldığım ateş derecelerimin fotosunu atmıştım. Uygulamadan attım nasıl oldu ozaman neyse bakalım bir de google dan deneyeyim. Sağol canım
Benimki de bu iyidir heralde ya seninki de çünkü bazi vitaminler bendekinden cok mg lari
Bilemiyorum ki canım Hepsi iyidir İnşaAllahBenimki de bu iyidir heralde ya seninki de çünkü bazi vitaminler bendekinden cok mg lari
Aynen ya icelim güzelleselimBilemiyorum ki canım Hepsi iyidir İnşaAllah
Canım benim eşim ocak ayında sperm testiyaptırdı normal çıktı. Yinede özel bir hap verdi 3 ay kullan gel yine bakalım desi dr. Virusden dolayı gidemedi. Sonra birlikte gittik 10 gün önce benim için bana dr 3. Gün gel desi daha yatırmadım yani bilmiyorum ama hormonlara bakılacak detayli sanırım. Ben de eşime sen bekle verme dedim hasta olursam gidersin olmazsam zaten gerek kalmaz diye bekletiyorum onu. Eşimin ve benim yaşım geçiyor o sebepten bekletme yapmadılar ama sizin yaşlar kac bilmiyorum. Olmadı sizde bir senedir olmuyor deyin doktoraArkadaşlar bşy sorucam. Bu reglimin 3. Günü detaylı muayene için doktora gittiğimizde nasıl bir muayene yapıyor? Nelere bakıyor tam olarak? Bir de ürolojiden eşim için randevu alayım diyorum ama ona da internette hep 1 sene denedikten sonra bakıldığı yazıyor. Sizler baktırdınız mi?
Ben 27 yaşındayım eşim 26 ve 4 aydır deniyoruz o yüzden geri gönderirler diye korkuyorumCanım benim eşim ocak ayında sperm testiyaptırdı normal çıktı. Yinede özel bir hap verdi 3 ay kullan gel yine bakalım desi dr. Virusden dolayı gidemedi. Sonra birlikte gittik 10 gün önce benim için bana dr 3. Gün gel desi daha yatırmadım yani bilmiyorum ama hormonlara bakılacak detayli sanırım. Ben de eşime sen bekle verme dedim hasta olursam gidersin olmazsam zaten gerek kalmaz diye bekletiyorum onu. Eşimin ve benim yaşım geçiyor o sebepten bekletme yapmadılar ama sizin yaşlar kac bilmiyorum. Olmadı sizde bir senedir olmuyor deyin doktora
Evet aslında ben de demezdim niye böyle yazdıysamBen 27 yaşındayım eşim 26 ve 4 aydır deniyoruz o yüzden geri gönderirler diye korkuyorumbilemedim ya eşime söylerim 1 senedir deniyoruz de diye ama diyeceğini sanmıyorum. Yalan olmasın diye demez
Benim düzenli adetlerim ama bende kesin vitamin eksikliği vardır ne zaman tahlil yaptırsam illa bir şeyler eksik çıkıyor en son Aralık ayında D3 ve B12 takviyesi almıştım. O yüzden de hem hemogram hem hormon testi yaptırmak istiyorum. Ben özele gideceğim için doktora sorayım bari bakarlar mı diye belki daha net Bilgi verir. Bu arada afiyet olsunEvet aslında ben de demezdim niye böyle yazdıysamyemek yiyordum bi taraftan gözümyemekteydi sanırım ondan ama evet yaa 4 ay olmuş daha çok kisa süre. Bence gitmeyin daha en azından 9 ay bi deneyin. Ama sen yine de bir genel tahlil falan durumuna batırabilirsin sanırım hormon vitamin gibi. Peki adetlerin düzenlediydi dimi şikayetin varsa onun dogrultusunda gidipde baktırabilirsin . Ama eşini gönderme şimdi bence . Zaten erken diyebilirler ama özelde de mi oyle derler acaba ?
Ben çok korkuyorum öyle şeylerden. Ama bende pcos gibi durumlar yok o yüzden de biraz geri duruyorumKızlar soğan kürü denediniz mi hic bi araştırıp deneyin isterseniz
Valla pcos olmayanlarda icini temizlemek icin kullaniyo kötü bisey degil dogal bisey ya bunu kullanan cok kisi o ayri icin temizlendiği icin hamile kalmisBen çok korkuyorum öyle şeylerden. Ama bende pcos gibi durumlar yok o yüzden de biraz geri duruyorum
Evet ancak bende mide hassasiyeti var daha önce gastrit vardı şu an daha iyi olsam da midemi korumam gerekiyor. Bu kür mide şikayetleri olanlara önerilmiyor. Ayrıca hormonlarla çok oynadığı için de çekiniyorum. Dengemizi bozabilir diye. Farkında olmadığımız bazı rahatsızlıklarımız olabilir ve kürler onları azdırabilir. Bu nedenle kesinlikle kontrol altında yapmak gerekiyor. Doktor onay vermedikçe kullanmak çok tehlikeliValla pcos olmayanlarda icini temizlemek icin kullaniyo kötü bisey degil dogal bisey ya bunu kullanan cok kisi o ayri icin temizlendiği icin hamile kalmis
Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun şimdidenBenim düzenli adetlerim ama bende kesin vitamin eksikliği vardır ne zaman tahlil yaptırsam illa bir şeyler eksik çıkıyor en son Aralık ayında D3 ve B12 takviyesi almıştım. O yüzden de hem hemogram hem hormon testi yaptırmak istiyorum. Ben özele gideceğim için doktora sorayım bari bakarlar mı diye belki daha net Bilgi verir. Bu arada afiyet olsunbende regl dönemimde olduğum için tatlı aşeriyorum. Eşcağzım tatlı almaya gitti onu yiyecem gelsin de
Hiç sorma bizde oyle parka bile gitmedik halaAynen valla ben ağaçlardan inmezdim aksam ezanı okumadan eve girmezdim ama küçüğü tv den gözünü ayirmiyo büyüğü de en fazla 1 saat sitenin parkına gidiyo bu korona belasi da mahvetti bizi tam 60 gün evin kapısına bile cikmadim cocuklarla birlikte
Sana karnından ultrasonla bakar kan tahlili ister kuzumArkadaşlar bşy sorucam. Bu reglimin 3. Günü detaylı muayene için doktora gittiğimizde nasıl bir muayene yapıyor? Nelere bakıyor tam olarak? Bir de ürolojiden eşim için randevu alayım diyorum ama ona da internette hep 1 sene denedikten sonra bakıldığı yazıyor. Sizler baktırdınız mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?