- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Cnm ovulasyon dada aynı şekilde yum. Ve çatlama ol Du mu peki ateşin düştüğü yerdeYok onceden ölcuyodum
36.4(adet)
36.3(adet)
..
..
36.0(yumurtlama)
36.1(yumurtlama)
36.7(çatlama)
36.8
36.7
36.8
..
..
..
36.5(adete 3 kala)
36.4(adete 2 kala)
36.4(adete 1 kala)
36.4(adet )
Ve kapanış
Bu ay yumurtlamadan sonraki 7.gün ve evet adete 7 gün var daha bugün aklima geldi ilk defa bu sabah ölçtüm 36.7 cikti bakalim devam edicem bundan sonra
26 yasindayim büyük kizim gelecek ay 6 yasina giricek küçüğü 2 ay sonra 2 yasina giricek canimYaa yeni gördüm bu mesajıMaşaAllah Allah bağışlasın kızlarını kimyasal icinse gecmisolsun. Rabbim tekrar yasatmasin kimseye. Rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kızların kaç yaşında sen kaç yaşındasın?
Canım ben laboquick ovu.test kiti kullaniyorum 5 aydir bugüne kadar yaniltmadi beni çok net bi şekilde yumurtlamayi gördüm ve ates ölçme yöntemi de onun kadar güvenilir bi yöntem ama tabi kuralları var her sabah 6-7 gibi yataktan kalkmadan ve en az 5-6 saatlik uyku olmasi lazimCnm ovulasyon dada aynı şekilde yum. Ve çatlama ol Du mu peki ateşin düştüğü yerde
Bunu da kullanacağın zamanlar olacaktır özellikle bebiş olduğun da
MaşaAllah Rabbim bahtlarını şanslarını açık etsin. Küçük çocuklar iyi gözün alıyor 3.yü MaşaAllah diyeyim. Rabbim gönlüne göre versin26 yasindayim büyük kizim gelecek ay 6 yasina giricek küçüğü 2 ay sonra 2 yasina giricek canim
MaşaAllah Rabbim bağışlasın. Bahtı şansı açık olsun. Kaç yaşında? Sen.kaç yaşındasın? Soruyorum ama sonrada unutabiliyorumÇok şükür bi tane oğlum var canım zaten o niyetle almıştım geçen sene
Valla ben 4 çocuk istiyorum küçüklüğümden beri esimle aramzda 14 yas var bu yüzden esimden geçmeden hemen yapip büyütmek istiyorumMaşaAllah Rabbim bahtlarını şanslarını açık etsin. Küçük çocuklar iyi gözün alıyor 3.yü MaşaAllah diyeyim. Rabbim gönlüne göre versin
Ne güzel MaşaAllah sana. Benim eşimde bugün 48 oldu. Bense 36. Ve nasipse ilk defa baba olacak İnşaAllah hamileyimdir de bu ay süper olur. Bu 2. Evliligim benim. Ve baba olmayı fazlasıyla hakediyor .Rabbim nasip eder InşaAllah hepimizeValla ben 4 çocuk istiyorum küçüklüğümden beri esimle aramzda 14 yas var bu yüzden esimden geçmeden hemen yapip büyütmek istiyorum
Tatlım doğru ama ben şunu anladım son aylarda. Aynı saatte yatıp aynı saatte kalkınca grafik ateş seyri değişmiyor yani sağlıklı sonuçlar çıkıyor. Ben 1 de uyuyorum bazen 2 de sabah 4bucukta kalkıp ölçüyorum ama bu hergün aynı. O yüzden problem yokCanım ben laboquick ovu.test kiti kullaniyorum 5 aydir bugüne kadar yaniltmadi beni çok net bi şekilde yumurtlamayi gördüm ve ates ölçme yöntemi de onun kadar güvenilir bi yöntem ama tabi kuralları var her sabah 6-7 gibi yataktan kalkmadan ve en az 5-6 saatlik uyku olmasi lazim
Ay inşallah hamilesindir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahNe güzel MaşaAllah sana. Benim eşimde bugün 48 oldu. Bense 36. Ve nasipse ilk defa baba olacak İnşaAllah hamileyimdir de bu ay süper olur. Bu 2. Evliligim benim. Ve baba olmayı fazlasıyla hakediyor .Rabbim nasip eder InşaAllah hepimize
Amin İnşaAllah. Benim yaş kemale.ermeden yapmam lazımAy inşallah hamilesindir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya iste bende o kadar istikrar yok bizim evin düzeni cok farkli gece 2-3-4-5 bu saatlerde yatıp öğlen 1-2 gibi uyaniyoruz ailecekTatlım doğru ama ben şunu anladım son aylarda. Aynı saatte yatıp aynı saatte kalkınca grafik ateş seyri değişmiyor yani sağlıklı sonuçlar çıkıyor. Ben 1 de uyuyorum bazen 2 de sabah 4bucukta kalkıp ölçüyorum ama bu hergün aynı. O yüzden problem yok
Yok yok daha zaman var 41-42 ye kadar yolu var o zamana 3 tane bile yaparsinAmin İnşaAllah. Benim yaş kemale.ermeden yapmam lazım
Ya iste bende o kadar istikrar yok bizim evin düzeni cok farkli gece 2-3-4-5 bu saatlerde yatıp öğlen 1-2 gibi uyaniyoruz aileceko yüzden ovu.testi ile takip ediyorum ben yapamiyorum sadece kacta kalkiyosam yataktan kalmadan ölcuyorum
Yok yok daha zaman var 41-42 ye kadar yolu var o zamana 3 tane bile yaparsin
İnşallah nasip olur bakalimAyy İnşaAllah Allah nasip ederse 2 diyorum ama Rabbim 3.yü de nasip ederse güzel olur
MaşaAllah Rabbim bağışlasın. Bahtı şansı açık olsun. Kaç yaşında? Sen.kaç yaşındasın? Soruyorum ama sonrada unutabiliyorum
Amin İnşaAllah. Allah bağışlasın evladını . Rabbim bir daha yaşatmasın . En yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsinAmin canım cümlemizinkini bağışlasın❤
Eylül'de 3 yaşına girecek inşAllah
33 yaşındayım zaten 30'umda hamile kalmıştım geçen sene 2.ye hamileydim 10+3 haftalıkken kürtaj oldum 13 ay geçti Rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi
Cnm ben eczaneden freely marka aldım. 20 TL direk eczaneden al istersen pahalı duruyor bu
Amin İnşaAllah. Allah bağışlasın evladını . Rabbim bir daha yaşatmasın . En yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?