Hmm anladımcanım. İnşaAllah olmazsın. Hayırlısı olsun İnşaAllah canım sağolCanım bat yarın dün az leke gelmişti bugün adet olmadım o yüzden test yaptım ama muhtemelen bir iki güne sökülür. Ay inşallah vardır sende hadi bakalım
Kan vermeden evde yapsana test önceBat ne zamandı senin canım? Belki erkendir çıkması iiçin. Bende şimdilik düşüş yok. Yarın sabahda olmazsa sağlık ocağına gidip kan verecem. Gelirkende test alacam bakalım
Merhaba canım hoşgeldin. Bilemiyorum. Adete az kalmış İnşaAllah hamişsindir. Ama eger olacaksan adet dereceni öğren derim. Bir sonraki ay için sana erkenden öğrenme fırsatı olurMerhaba bişey sormak istiyorum ben ateş ölçmedim hiç ama adetime 5 gün var belirtilerim çok ve iki gündür göğüslerimde sıcaklık var ateşiniz olur ya benim sadecr göğüslerimde var sizce buda bi belirti olabilir mi acaba
Olsa muhtemelen çıkardı cnm şüpheli ilişkinin üzerinden bayağı gün geçti zaten ovulasyon sipariş ettim bundan sonra oyle denicem 6 ay oldu korunmayı bırakalıHmm anladımcanım. İnşaAllah olmazsın. Hayırlısı olsun İnşaAllah canım sağol
Canım bende öyle düşündüm önce tabi ama eczane sağlık ocağı yan yana ve sağlık ocağına kani sadece sabah 8-8bucuk arası verebiliyorum oyle biliyorum. Ertesi güne kalmak istemedim kan için. Zaten sonuçlar bir sonraki gün çıkıyor yaKan vermeden evde yapsana test önce
Anladım teşekkür ederimMerhaba canım hoşgeldin. Bilemiyorum. Adete az kalmış İnşaAllah hamişsindir. Ama eger olacaksan adet dereceni öğren derim. Bir sonraki ay için sana erkenden öğrenme fırsatı olur
AA evet anladım cnm sağlık ocağında hem idrar hem kan yapıyorlar istersenCanım bende öyle düşündüm önce tabi ama eczane sağlık ocağı yan yana ve sağlık ocağına kani sadece sabah 8-8bucuk arası verebiliyorum oyle biliyorum. Ertesi güne kalmak istemedim kan için. Zaten sonuçlar bir sonraki gün çıkıyor ya
Tamam canım sorarım iyi oldu bunu bildiğim sağolAA evet anladım cnm sağlık ocağında hem idrar hem kan yapıyorlar istersen
Ama sen günüm geçiyor bayağı de yoksa yapmıyorlarTamam canım sorarım iyi oldu bunu bildiğim sağol
Tamam tatlımAma sen günüm geçiyor bayağı de yoksa yapmıyorlar
Ay ne 37 si37.7 37.6 baya baya yüksek senin ateş değerlerin bizimkilere göre MaşaAllah yani. Adet dereceni biliyor musun? Bat ne zaman senin ve düzenli mi?
Aslında anladım yanlış olabileceğini ama emin olamadım tabiAy ne 37 sipardon 36.7-36.6 atesim o ara cocuklar tepemdeydi aceleyle yazayim dedim yanlis olmus
Merhaba bişey sormak istiyorum ben ateş ölçmedim hiç ama adetime 5 gün var belirtilerim çok ve iki gündür göğüslerimde sıcaklık var ateşiniz olur ya benim sadecr göğüslerimde var sizce buda bi belirti olabilir mi acaba
Aynen canım benim hala öyle bakalım gebeyizdir inşallahMerhaba bende aynı belirtiyi yaşıyorum göğüslerim ateş gibi hassasiyette vardı fakat regl günüm yaklaştıkça o da geçti normalde regl olana kadar aşırı hassasiyet olurdu dokunamazdım bile. Bu durum gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama enteresan geldi alnıma dokunuyorum sıcaklık yok ama göğüslerim ateş gibi
Evet bitti canim reglimBitti mi regl canım? Zaten ilerleyen günlerde artış olur regl günlerinde olmaz tatlım dert etme bunu. Gerek yok rahat ol
İnşallah öyleyizdirAynen canım benim hala öyle bakalım gebeyizdir inşallah
Hayırlısı olsun canım. Yeni ay yeni umut İnşaAllah doğumdan önceki son adetin olur buBen kırmızı bayrağı gördüm bugün
Bol bol yumurtla çatla emiEvwt
Evet bitti canim reglimozman catlayan yumurtlar gelsin
İnşallah diyeyim de ne bileyim çok üzgünüm şuan çok isyanlardayım Allah hayırlısını versinHayırlısı olsun canım. Yeni ay yeni umut İnşaAllah doğumdan önceki son adetin olur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?