Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım hoşgeldin. Bilemiyorum. Adete az kalmış İnşaAllah hamişsindir. Ama eger olacaksan adet dereceni öğren derim. Bir sonraki ay için sana erkenden öğrenme fırsatı olur

Hmm anladımcanım. İnşaAllah olmazsın. Hayırlısı olsun İnşaAllah canım sağol
Olsa muhtemelen çıkardı cnm şüpheli ilişkinin üzerinden bayağı gün geçti zaten ovulasyon sipariş ettim bundan sonra oyle denicem 6 ay oldu korunmayı bırakalı

AA evet anladım cnm sağlık ocağında hem idrar hem kan yapıyorlar istersen

37.7 37.6 baya baya yüksek senin ateş değerlerin bizimkilere göre MaşaAllah yani. Adet dereceni biliyor musun? Bat ne zaman senin ve düzenli mi?
Ay ne 37 si pardon 36.7-36.6 atesim o ara cocuklar tepemdeydi aceleyle yazayim dedim yanlis olmus

Merhaba bende aynı belirtiyi yaşıyorum göğüslerim ateş gibi hassasiyette vardı fakat regl günüm yaklaştıkça o da geçti normalde regl olana kadar aşırı hassasiyet olurdu dokunamazdım bile. Bu durum gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama enteresan geldi alnıma dokunuyorum sıcaklık yok ama göğüslerim ateş gibi

Aynen canım benim hala öyle bakalım gebeyizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…