Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü

36.5 ben kesin adet olcam bu ay gecti benden adete 5 gün kaldi

Önceki günler kaçtı değerlerin. Bugün ki değer düşük mü öncekilere göre? Bu önemli. Adet dereceni bilmediğimden birşey diyemiyorum canım ama hakkında hayırlısını dilerim
Adet derecem 36.4 dü bi kaç ay once bu ay ilk defa 3 gündür ölcüyorum
13 haz.(36.7)
14 haz.(36.6)
15 haz.(36.5)

Sağlık ocağına kan vermeye gittim bugün. Yarın çıkacak sonuç İnşaAllah. Gelirken test aldım. Evde biri erken diğeri normal test yaptım tek çizgi malesef. Erken diye çıkmadığını düşünüyorum. Ateş değerlerimin yüksek ve sabit gitmesinden o kadar eminim ki. Uzun zamandır ölçtüğüm için biliyorum bu hamilelik ateş seyri. Adetgünüm bugün yarın. En kötü ihtimalle adetim gecikecek diye düşünsem çok çok 3 gün olur. Bu süre zarfında düşmezse ateşim kesin var demektir. Zatenvarsa kanda çıkacak yarını iple çekiyorum

Adet derecem 36.4 dü bi kaç ay once bu ay ilk defa 3 gündür ölcüyorum
13 haz.(36.7)
14 haz.(36.6)
15 haz.(36.5)
Anladım canım. Evet adet derecen 36.4 ise gerçekten adet derecene yakın bir değer çıkmış büyük ihtimalle adet olursun. Ama bur sürpriz olur mu bekleyip görecez. Belki yükselişe geçer daha 5 gün var

Canım daha idrara geçmemiş olabilir bencede var yaa hadi inşallah sonuç çıkınca yaz heyecanla bekliyorum

Anladım canım. Evet adet derecen 36.4 ise gerçekten adet derecene yakın bir değer çıkmış büyük ihtimalle adet olursun. Ama bur sürpriz olur mu bekleyip görecez. Belki yükselişe geçer daha 5 gün var
Valla bilmiyorum bende yumurtlama günü tek korunmasız iliski oluyo o yüzden zor benim inşallah hepimizin minişleri çok bekletmeden gelir

Artı ilk idrarla yapmak önemliydi ama ben sabah namazına kalktıgımda gittim wc ye. Sağlık ocağına giderken gittim. Gelince test için cok az geldi idrar tabi afedersiniz. Ona bağlıyorum birde olsa bile benim çok çok ilk ilişkiden bu yana 2 hafta geçti çok da yenidir varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…