Bugün diğer günlere göre bariz daha düşük dimi hatırladığım kadarıyla. Yumurtlamış olabilirsin yarın eğer artış olursa artıştan anlarız çatladığını bence bugün ilişki başlasın derim. Oldumu peki dün falan?Bugun yine 34.1
Evet dustu bugun dun iliski oldu 1 gun es 1 gun dolu geciyo dedigin gbi yapiyomBugün diğer günlere göre bariz daha düşük dimi hatırladığım kadarıyla. Yumurtlamış olabilirsin yarın eğer artış olursa artıştan anlarız çatladığını bence bugün ilişki başlasın derim. Oldumu peki dün falan?
O zaman okiş aynen 🖒 devamEvet dustu bugun dun iliski oldu 1 gun es 1 gun dolu geciyo dedigin gbi yapiyom
Bugün diğer günlere göre bariz daha düşük dimi hatırladığım kadarıyla. Yumurtlamış olabilirsin yarın eğer artış olursa artıştan anlarız çatladığını bence bugün ilişki başlasın derim. Oldumu peki dün falan?
Tamam canim yaparimO zaman okiş aynen 🖒 devam2 günde bir olsun. Birde şunu söyleyeyim biliyorsundur belki diğer kızlarda okur buradan bilmeyen degerlendirsin derim. Poponuzun altına bele doğru yastık koyun. Spermler daha rahat ilerler içeri ve en az o sekilde yarım saat durabiliyorsanız 1 saat durun. Ben bu ay bunu denedim
Eğer adet olacak olsam en geç 20.günden itibaren yükselişe geçip sabit kalmaz kademeli düşerdi. Mesela
Ben bole karistirmiyom rahat takip edebiliyomÇok güzel bunu kaydediyor olman. Kızlar sizde böyle kayıt yapsanız böyle atsanız günlük ne iyi olur çünkü aklımda tutamam . Benimkini atayım 1 dk
Amin insallahEğer adet olacak olsam en geç 20.günden itibaren yükselişe geçip sabit kalmaz kademeli düşerdi. Mesela
20.gün 36.4
21.gün 36.3
22.gün 36.2
23.gün 36.0
24.gün 35.9
25.gün 35.8
Gibi
İnşaAllah yanılmam %95 umutluyum ama Rabbim umudumu boşa çıkartmasın İnşaAllah
36.gün ki dereceyi görmezsemyükselmiş ve sabit gitmiş ateş diyecem ama acaba o gün yataktan kalkıp falan mı ölçtün ki ya da farklı bir saatte mi? Bat geçti sanırım senin? Yarında bir bakalım duruma göre kan mı versen acaba31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6
36. gün 36.3
37.gün 36.6
38.gün 36.6
Bugünde aynı devam ediyor adet belirtim hiç kalmadı sadece kasıklarımda arada ağrı oluyor heveslenmekte istemiyorum kafam çok karıştı
Genelde 10 gibi ölçüyorum ama sabah tuvalete kalktığım oluyo uyku arasında ama o günü hatırlamıyorum Bat 13 hazirandı 35 gün ortalama benim döngüm ama pcoslu olduğum için emin olamıyorum 60 gün regl olmadığımda oluyor ovulasyona göre 1 haziranda yumurtam çatladı 11 haziranda ultra erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı kaç gün daha bekliyim bilemedim36.gün ki dereceyi görmezsemyükselmiş ve sabit gitmiş ateş diyecem ama acaba o gün yataktan kalkıp falan mı ölçtün ki ya da farklı bir saatte mi? Bat geçti sanırım senin? Yarında bir bakalım duruma göre kan mı versen acaba
Hmmm 1 haziran da çatladı ise bugünlerde adet günün diyebiliriz sanırım. Bence 2 gün daha ölç yine aynı değer çıkarsa kan ver . Hamilesin derim İnşaAllahGenelde 10 gibi ölçüyorum ama sabah tuvalete kalktığım oluyo uyku arasında ama o günü hatırlamıyorum Bat 13 hazirandı 35 gün ortalama benim döngüm ama pcoslu olduğum için emin olamıyorum 60 gün regl olmadığımda oluyor ovulasyona göre 1 haziranda yumurtam çatladı 11 haziranda ultra erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı kaç gün daha bekliyim bilemedim
Bence sen 36.gün wc ye kalkıp geri yatmışsın uykun bölünmüş o yüzden değer düşük çıkmış31. gün 36.3
32. gün 36.2
33. gün 36.3
34. gün 36.6
35. gün 36.6
36. gün 36.3
37.gün 36.6
38.gün 36.6
Bugünde aynı devam ediyor adet belirtim hiç kalmadı sadece kasıklarımda arada ağrı oluyor heveslenmekte istemiyorum kafam çok karıştı
Hmmm 1 haziran da çatladı ise bugünlerde adet günün diyebiliriz sanırım. Bence 2 gün daha ölç yine aynı değer çıkarsa kan ver . Hamilesin derim İnşaAllah
Amiinnn İnşaAllah canımİnşallah hepimiz hamişizdir ☺
Yaaa canım benim Allah razı olsun amin İnşaAllahM miraleyn bana da sanki sen hamilesin gibi geliyor canım. İçime öyle doğuyor
Benim derece bugün de düştü
26. gün 36,2
27. gün 36,4
28. gün 36,5
1. gün 36,0
2. gün 35,9
3. gün 35,8
Bugün hastaneye gidip tahlil yaptırdım. Prolaktin hormonu yüksek çıktı ilaç verdi doktor. Haftaya da yumurta takibi yapacak bakalım. İnternetten biraz baktım prolaktin hormonu yüksekliği adet düzensizliği yaparmış. Bende öyle çok düzensizlik yok en fazla bir-iki gün oynar. Bu da düzensizlik sayılır mı bilmiyorum. Demek ki aşırı yüksek değil diye yorumladım
Ya insan halsizliğe ve bulantıya sevinir mi. Sebep hamilelik olunca seviniyor işteYaaa canım benim Allah razı olsun amin İnşaAllahben de öyle düşündüm demekki az yüksek hap halleder bunu Rabbim acil şifa versin. Hemencik vuslata er İnşaAllah sende
Bugün aşırı halsizim ve sürekli midem bulanıyor. Konuşmaya bile halim yok kendimi zorluyorum resmen. Pilim bitmiş gibiyarına tahlil sonucum belli.olacak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?