Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya insan halsizliğe ve bulantıya sevinir mi. Sebep hamilelik olunca seviniyor işte İnşallah psikolojik değildir ve yarın burada hepimiz sevinç yaşarız
Kesinlikle. Hamileliktense seve seve çekerim yeter ki hayırlı sağlıklı bir hamilelik için olsun ben böyle kolay kolay olmadım psikolojik değildir çünkü tv ye bakarken başım düşüyor resmen çift gibi görüyorum görüntüleri

Tatlım sen reglken bile ateşin düşmeye devam ediyor asıl ilginç olan reglden önceki 2 gün yükselmesi. Bunlar ilk ölçümler bu 2. Ölçümleri merak ediyorum
Evet canım ya reglken ateşi düşenleri gördüm benzer grafikler inceledim ama öncesi çok tuhaf gerçekten. Aklıma farklı şeyler geliyor acaba kimyasal mı geçirdim yoksa prolaktin hormonum yüksek çıktı onunla mı alakalı diye. Belki de ateş ölçer bozuk

Kasıklarımda belimde ağrı adet olacakmışım gibi . Ama ateşim düşmedi. Zaten heyecandan gece sürekli uyandım. Merakla kan sonucumu bekliyorum. sadece yumurtlama haftamda olan kasık ağrılarım bu ay aralıksız devam etti. Bu durum beni heyecanlandırdı. Artı ilk defa göğüslerim böyle büyüdü ve çok hassaslasti. Yani İnşaAllah hamileyimdir. Yoksa bir daha hiçbir belirti beni hamileliğe yorduramaz yani o kadar dün aşırı mide bulantısı ve halsizlik evde slowmotion modunda takıldım resmen ama bugün iyi gibiyim şimdilik. Şişti vücudum ama dünden bu yana hafifledim. Bakalım ne olacak

Bu yazdıklarının hepsi olabilir canım. Bu ay adetine kadar ölçelim bakalım aynı mı olacak. 2 ay öncesinde test yapmıştım ilk defa günüm geçti diye ve silik çizgi görmüştüm acayip umutlanmıştım ama malesef tabi. Bu sefer hiç çıkmadı bile benim. Hatta o ara ateşimde yüksekti acaba dedim sonradan bende mi kimyasal geçirdim. Hatta atayım testin resmini

Aayyy ne kadar fazla yüklemişim aynı 2 fotoyu yalnız tekrar belirteyim sonradan sayfaya gelecek kızlar heyecan yapmasın 2 ay önceki testim bu. Yani böyle çıktı ama hamile değildim tabi

Aayyy ne kadar fazla yüklemişim aynı 2 fotoyu yalnız tekrar belirteyim sonradan sayfaya gelecek kızlar heyecan yapmasın 2 ay önceki testim bu. Yani böyle çıktı ama hamile değildim tabi
evet canım kimyasal gibi duruyor. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur. İdrarda çıkmaması önemli değil kanda çıksın yeter ki

9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
Regl olmadım hala kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…