Çok dikkat et kendine geçmiş olsun. canım benim sağol keşke öyle dediğin gibi olsa ama ben hasta olacam büyük ihtimalle hayırlısı olsun hazırım bekliyorum kırmızılarıAynen canım üşüttüm galiba hava birden ısınınca tabi soğuk havanın altında uzandım cok sağol şimdi daha iyiyim. İnşallah gelmez seninki bence hamişsin biraz bekle
Tatlım dil altından ölçmeye devam. Temassız alından ölçüm değerleri ile olmaz canım. Bak farklı çıkıyor. Uzmanlar demiş zaten. Bizdeo yüzden dil altından ölçmeliyiz
Çok dikkat et kendine geçmiş olsun. canım benim sağol keşke öyle dediğin gibi olsa ama ben hasta olacam büyük ihtimalle hayırlısı olsun hazırım bekliyorum kırmızıları
Sağolasın amin canım Allah tan hayırlısı olsun2 de 3 te olur inşallah biri veren Allah onları da verir
Rabbim hayırlısı ile herkesin gönlündekini nasip etsin İnşaAllahAmin❤ Ben normalde 3 çocuk düşünmezdim ama bu kadar erişilmez olduğunu gördükçe bide kürtaj yaşayınca içimdeki istek dahada arttı
Rabbim hayırlısı ile herkesin gönlündekini nasip etsin İnşaAllahAmin❤ Ben normalde 3 çocuk düşünmezdim ama bu kadar erişilmez olduğunu gördükçe bide kürtaj yaşayınca içimdeki istek dahada arttı
Rabbim hayırlısı ile herkesin gönlündekini nasip etsin İnşaAllahgüzel günler yakın dua edip sabredelim canım
Ben oldum biraz önce canım neyse ki daha da gecikmediGünaydın . Bende bugün gördüm 36.2 yi. Adet derecem 35.9 ya bugün olmam diyorum. Sanırım bu ay dagecikmeli olacağım belli.oldu. bir ay erken bir ay geç olmaya başladım. Erken geleydi iyiydi bekliyorum şimdi kırmızıları.
Seninde benimde adet kapıda canım. Bakalım kim önce olacakbir dahaki aya kaldı umutlar
Olur canım inşallah üzme kendini ben biraz önce regl oldumAmin❤ Ben normalde 3 çocuk düşünmezdim ama bu kadar erişilmez olduğunu gördükçe bide kürtaj yaşayınca içimdeki istek dahada arttı
Ben oldum biraz önce canım neyse ki daha da gecikmedi
Demekki regl olacağım derece 36.2 miymiş benim canım cok ta düşmüyor demekki bir dahaki aya bilirim artık.gözün aydın canım. Ahh bende olsam bari. En azından adetimin 3. Günü pazar gününe gelmese. Dr çağırmıştı tahlil için
Evet canım adet dereceni öğrendik. İnşaAllah önümüz ay görmezsin bu dereceyiDemekki regl olacağım derece 36.2 miymiş benim canım cok ta düşmüyor demekki bir dahaki aya bilirim artık.
Eğer olacaksan gecikmeden olursun inşallah insanın sinirleri bozuluyo
Olur canım inşallah üzme kendini ben biraz önce regl oldum
Ben oldum biraz önce canım neyse ki daha da gecikmedi
Hamile olmadığıma göre bir an önce gelsede 3.günü için randevu alsam bari diyorum ama bakalım ne zaman gelecek. Benim 3 aydır adetlerim 1 gün erken 2 gün geç şeklinde olmaya başladı sanırım Rahim kendini bebiş için hazırlıyor derlerya İnşaAllah ondandı
Üzülme canım yeni ay yeni umut. Burada hep birlikteyiz. Aynı duygularla. Birbirimizin mutluluğunu payalasacaz İnşaAllah en yakın zamanlarda inanıyorumSonuç negatif çıktı adet söktürücü verdi bi sonraki aya odaklanıcaz artık
Adet söktürücü bi masaj var ilaca başlamadan 1-2 gün onu deniycem olumlu sonuç alan varmış hamile olmadığından emin olanlar yapabilir diyolar youtubedan bi bakın isterseniz adet söktürücü masaj diyeÜzülme canım yeni ay yeni umut. Burada hep birlikteyiz. Aynı duygularla. Birbirimizin mutluluğunu payalasacaz İnşaAllah en yakın zamanlarda inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?