Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamun aleyküm M miraleyn 'cim ben bu sabah sonuçlarıma internetten baktım maşallah hepsi normal o yüzden doktora gitmicem darısı başına inşaAllah
Yalnız eşimin hormonlarına hiç baktırmadık değerleri normaldi ama onun hormonları da önemli değilmi yani benimkiler normal olduğuna göre eşimde mi bi sıkıntı var demeye başladım artık onun semen analizi normaldi ama hormonlarına bakılmadı bide kaliteyi bilemeyiz senin sonuçlar çıktı mı?

Aleyküm selam canım benim
Çok sevindim sonuçlarının normal çıkmasına MaşaAllah
Tatlım biliyorsun sorun olmasa da her iki bireyde de çocuk yine de olmayabiliyor yani sorun vardır diye düşünme illaki. İnşaAllah da yoktur
Ben erkeklerde semen analizine bakılıyor biliyorum hiç hormon bakılır mı duymadım olabilir de tabi.
Ben hastaneyi aradım sonuçlarım çıkmış sadece amh sonucum çıkmamış. Yarın ara demedi de sekreter çarşamba ara dedi. Ben de çarşamba sabah ararım ona göre randevu alır giderim artık

Öğrenemedin dimi gidince öğreneceksin heralde inşAllah güzeldir seninki de
Benim arkadaşımın amh'si 0.08'di ona rağmen kendiliğinden hamile kaldı sonuçların kötü veya iyi çıkması çokda bişey ifade etmiyo yüce Rahman'ın dilemesine bakıyor herşey
Eşimin semen analizinde hormon değerleri yazmıyor testesteron falan işte onlarda da sanırım fsh,lh var ben eşimin en çok tsh'sini merak ettim baktırmakda fayda var

Sağol canım amin İnşaAllah sonuçları gidip öğrenicem canım duruma göre bir yol izleyeceğiz çünkü.
Bilmiyorum bizimkin de varmıydı hormon eşime bir sorarım merak ettim. Dr un istemesi gerekir normalde böyle şeyleri biz mi düşünecez canım dimi
Yarın tekrar semen için gidecek. Sorsun bir bakalım doktora hormon olayını

Canım coookkkk sevindim gözün aydın eşin de gitsin bence

Aynen öyle canım sorunca banada yazarsan sevinirim erkekler için de hormon tahlili gerekiyomuymuş onların hormon değerleri de çocuğa engelmiymiş öğrenelim:)
Allah hayırla sonuçlandırsın

Canım coookkkk sevindim gözün aydın eşin de gitsin bence

Teşekkür ederim canım sen öyle deyince kendimi birden hamile zannettim eşim semen analizi yaptırmıştı kan değerlerine de baktırdı bi tek hormon tahlili yaptırmadı diyende olmadı acaba erkekler için ne kadar önemli

Valla bilmiyorum ki kuzum benim eşim yıllar önce gitmişti ürolojiye sonra ameliyat oldu değerleri de düşüktü keçi boynuzu yükselmişti. Şimdi nasıl bilmiyorum açıkcası hangi test yaptırdı onu da hatırlamıyorum. İnşallah hamilelik için de tebrik ederiz yaa

Yarın artış olursa yarın da yumurtlama olabilir demiştin dün. artmış ve bir önceki gün de düşük :) sanırım yumurtlama günü bugun değil mi ?

Eki Görüntüle 2653220
Yarın artış olursa yarın da yumurtlama olabilir demiştin dün. artmış ve bir önceki gün de düşük :) sanırım yumurtlama günü bugun değil mi ?
Evet tatlım yumurtlama olmuş olabilir ölçmeye devam et ilk ölçümlerin olduğu için net birşey diyebilmek zor.
Dün boş geçtiniz sanırım bugünü atlamayın derim

Yarın sabah daha iyi olur gibi. Sperm kalitesi sabah daha iyi olurmuş. Vücut dinlenmiş halde olduğundan hayırlısı ile rast gelsin İnşaAllah
Evet bende oyle duymustum. birde burda okumustum bir arkadas yuzustu yatıp sag bacagını karnına dogru cekıyormus. ınsallah rastgelır bu ay valla ne duysak denıyoruz hayırlısı bakalım
bugun esım servıs beklerken sen nıe hergun atesını olcuyorsun dedı

Aayy daha neler duyacaz. Yakında amuda kalkan da duyarız
ben eşime kız arkadaşıma anlatır gibi her bildiğimi duyduğumu anlatıyorum
Her defasında hiç anlatmamışım gibi tekrar sorsada öğrenecek kararliyim

Bende anlatıyordum ama bu sefer bı suru soru soruyor fılanç heyecanlaıyor. suanda ıcınde olabılır mı fılan dıye karnımı sevıyoruz. snra regl oluyorum
soylemıyorum bu ay.
hatta ıste bu ay ters yattıgımı gorunce tekrar baktı. normalde ayaklarımı duvara dayıyıroum bı kac dakıka cunku

Eki Görüntüle 2653330

bahsettiğim pozisyon bu.
bu sekılde yatıp hamıle kalan bı kac kısı okudum bır topıkte.
Bacakları kaldırmanın zıddı gibi ama en sevdiğim yatma pozisyonu. Zaten 1 saate yakın bekliyorum ya kalkmadan o ara ben kesin böyle yatarsam uyurum
Bu ay bir de böyle deneyelim madem olmadı amuda kalkacam
Tahlil sonuçlarım saat 4e doğru çıkacakmış bu arada şimdi telefonla aradılar. Eşimle gidip öğrenicem. Eşimin de semen analizi sonuçları var onu da öğrenicez nasipse. Rabbim herkese de bana da hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

Ooyy kıyamam Rabbim çok bekketmeden nasip etsin hayırlısı ile yaş kaç bu arada ? Bu çalışmalar nasipse ilk bebek için sanırım?

Ooyy kıyamam Rabbim çok bekketmeden nasip etsin hayırlısı ile yaş kaç bu arada ? Bu çalışmalar nasipse ilk bebek için sanırım?
Yaşım 33. ilk Bebek olacak ınsallah evet. Gecen ekımden beri beklıyoruz.
gecen ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım. olmadı.
bı oncekı ay da rahım fılmı cektırmıstım. cok sukur bır sey cıkmadı.

Eşımın morfolojısı %2 idi. ama doktor dogal yolla gebelıge engel degıl dedı.
Deniyoruz bakalım.
Allah hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah. ısteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…