- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Tatlım Adet olduğun günlerde zaten normal olarak artış pek olmaz. Bu düşüş sayılmaz o yüzden. Benimde 4. Günüm ve ateşim 36.0 ilk gün gibi yani. Bunları düşünme sen şimdi sadece ölç ve yaz. Ilerleyen zamanlarda bakarız oluşan grafiğeM miraleyn canım benim testlerim bu şekilde
Adet gördüğüm günden sonra yavaş yavaş artmaya başlamıştı ama bugün yine adetin ilk günü gibi 36.0'a düştü niye öyle oldu acaba
Bugün adetimin 4.günüydü
Eki Görüntüle 2652665
Tatlım Adet olduğun günlerde zaten normal olarak artış pek olmaz. Bu düşüş sayılmaz o yüzden. Benimde 4. Günüm ve ateşim 36.0 ilk gün gibi yani. Bunları düşünme sen şimdi sadece ölç ve yaz. Ilerleyen zamanlarda bakarız oluşan grafiğe
Aynen bende 6.gün yıkanırımAynı gidiyoruz seninledefter yerine takvime yazıyorum böyle daha kolayıma geliyor sabah uyanınca ilk elime aldığım şey termometre senin adetin azaldı mı?
Ya ben yoğun olmadım ilk gün geldi 2.gün azdı , 3 .gün kahverengi gelmeye başladı
Bugünde yok denecek kadar az geldi
ama 6.günde yıkanırım genelde
Benimki tamamen kahveye döndü
Aynen bende 6.gün yıkanırımilk gün normal gelir. 2.ve 3.gün yoğun olurum
4.gün bugün azaldı.
Bundan sonra 5.gün daha az 6.gün de biter yıkanırım İnşaAllah
Yarın sonuçlarını ne zaman alacaktın?
Tamam tatlım hayırlı güzel sonuçlar ver bize İnşaAllahÖğleden sonra demişlerdi ben hastaneye gitmicem internetten bakıcam sonucuma
Haberleşiriz
Tamam tatlım hayırlı güzel sonuçlar ver bize İnşaAllahben de yarın hastaneyi arayıp soracam sonuçlarım çıktıysa salı sabahı eşimle gidip öğrenicem
Merhaba hoşgeldinEki Görüntüle 2652743 Eki Görüntüle 2652743
Merhaba yumurtlamam hangı gun aceba. Yanında + olanlar ılıskı oldugu gunler.
Merhaba hoşgeldin
Adetin düzenli midir ve kaç günde bir olursun?
12.gün bariz bir artış var sanırım o gün olmuş olabilir. Yalnız bir önceki gün değerin önceki günlere göre daha düşük olması beklenir ama düşük değil
14.gün düşmüş yarın artış olursa yarın da olabilir. Tablonu ilk görüyorum. Birkaç aylık ölçümde daha net okunabilir bu günler o yüzden şu an tam birşey söyleyemiyorum
Ölçmeye devam et bakalım birlikte ok
İnşaAllah bu ay kırmızıları görmezsin canım hakkında hayırlısı olsunben ilk kez ates olcerek yapıyorum. ve inşallah son olur :) 10 aydır beklıyorum.
Adetım duzenlıdır. son uc aydır 3 gü gecıkıp benı heyecanlandırıyo ama yıne de gelıyo26-27 günde bir oluyorum. Ovulasyon testı de yapıyorum orda da pık olmadı daha.
Aayyy hadi İnşaAllah canım benim9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
Regl 1. Gün 36.2
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Selam kızlar yarından sonra ovulasyonla beraber devam edicem bua aydan umutluyum vitamin karışımları olan folik asite de basladım. Eşim de sabah akşam keçi boynuzu kürü uyguluyor. Hadi inşallah bu ay hayırlısı ile elimizden geleni yapalım 2021 mart annesi olalım
İlk gebeliğimdede keçi boynuzu kürü uygulamıştık canım bence bayağı faydalı bu kür size de etki eder inşallah bize de. Bu ay olmazsa bende bir dahaki aya doktora giderim heralde 6 ay bitmiş oluyo çünküAayyy hadi İnşaAllah canım benim
Şifa olsun yarasın
Bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım 3 ay olması gerekiyordu ben 2 buçuk ay devam ettirdim. Normalde eşimin değerlerinde sıkıntı yok. Hatta o dönem dr daha da iyi olur düşüncesiyle özel bir hap yazdı 3 ay da onu kullandı. Nisan da hapta bitti kürde ama bekliyoruz bakalım
Yarın sabah tekrar test için gidecek hastaneye İnşaAllah daha da iyi çıkar öncesine göre sonuçları. Bende hormon ve amh değerimi öğrenicem yarın merakla bekliyorum
İnşaAllah canımİlk gebeliğimdede keçi boynuzu kürü uygulamıştık canım bence bayağı faydalı bu kür size de etki eder inşallah bize de. Bu ay olmazsa bende bir dahaki aya doktora giderim heralde 6 ay bitmiş oluyo çünkü
AA oyle mi biz Ankaradayız canım daha serin buzdolabına koyabilirsin ama kurtlanmaması için. Hersey in elbette bir zamanı var Rabbim en iyisini bilir biz umudumuzu diri tutalımİnşaAllah canım
Bende ilk gebeligimde eşime 3 ay icirmistim keçiboynuzu kürü bittiğinde hamile kaldım. Bu sefer olmadı hemen ama benimde hormonlara rahime yumurtlamama bakılması lazım tabi
İnşaAllah herşey normaldir
Yazın keçiboynuzu olmuyor diye biliyorum en azından Antalyada sıcaktan kurtlaniyir çünkü. Bulursam tekrar başlayacam
Bende ilk evliliğimde ankaradaydım. 9 sene yaşadım orada .AA oyle mi biz Ankaradayız canım daha serin buzdolabına koyabilirsin ama kurtlanmaması için. Hersey in elbette bir zamanı var Rabbim en iyisini bilir biz umudumuzu diri tutalım
Canım taze dediğin nasıl oluyo bizim aldığımız keçi boynuzu kupkuru tahta gibiBende ilk evliliğimde ankaradaydım. 9 sene yaşadım orada .
Dışarıda taze bulursam zaten alınca dolapta durur mecburen havadan dolayı. Biz burada 3 ay boyunca kuru gıdaları dolapta tutuyoruz. Sıcaklar başladı. Sanırım 2 haftaya kadar dolaba koymaya başlarım
Canım taze dediğin nasıl oluyo bizim aldığımız keçi boynuzu kupkuru tahta gibi
tatlım taze derken kurtsuz demek istedim iyi kalite yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?