- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
9 gün var o zmn eşime soyleyeyim alabilirse baslayayım mıAdetin yaklaştı ise ölçmeye başla. En iyi zaman. Adete yakın ateş seyrin belli olur ve adet dereceni öğrenmiş oluruz. Bir dahaki ay için bilgin olur
Kesinlikle doğru zaman hemen başla derim cnm. Beni ilerleyen zamanlarda daha iyi anlarsın eminim. Vakit kaybetme başla9 gün var o zmn eşime soyleyeyim alabilirse baslayayım mı
Buarada benim de 10 gün var adetime. Ama 6-7 gün kala öğrenirim9 gün var o zmn eşime soyleyeyim alabilirse baslayayım mı
İnşAllah düşmez hayırlı haber alırsınBuarada benim de 10 gün var adetime. Ama 6-7 gün kala öğrenirim
Amin İnşaAllah Allah razı olsunİnşAllah düşmez hayırlı haber alırsın
Selam Bugunku ölçer boyle ciktiAdetin yaklaştı ise ölçmeye başla. En iyi zaman. Adete yakın ateş seyrin belli olur ve adet dereceni öğrenmiş oluruz. Bir dahaki ay için bilgin olur
Tamam canım adete kadar ölçmeye devam İnşaAllah olmazsın tabiSelam Bugunku ölçer boyle cikti
InsallahTamam canım adete kadar ölçmeye devam İnşaAllah olmazsın tabi
Bugunku olcerim🕊Tamam canım adete kadar ölçmeye devam İnşaAllah olmazsın tabi
Canim.az once bir lekelenme gordum sanirim regl oldum yani bugun adetin birinci gunu diye yazalimBugunku olcerim🕊
Tamam tatlım hayırlısı olsun İnşaAllah. Adet dereceni öğrendik. 34.3 🖒 umarım bu ay bu dereceyi görmeyizCanim.az once bir lekelenme gordum sanirim regl oldum yani bugun adetin birinci gunu diye yazalim
Insallah yaaTamam tatlım hayırlısı olsun İnşaAllah. Adet dereceni öğrendik. 34.3 🖒 umarım bu ay bu dereceyi görmeyiz
Adetin ikinci gunuInsallah yaa
Aynen devam canım. Artık yumurtlama gününü tespit edecez sırada bu var. O yüzden aksatmadan devamAdetin ikinci gunu
Hoşgeldin cnm. Bravo. Hergun aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmeye devam. İnşaAllah regl olmazsın ama olursan regl dereceni öğrenecez 🖒Merhaba canım ateş ölçeri dün aldım. Bu sabah ölçtüm 36.7 çıktı bata 6 gün var bakalım nasıl değisecek
Aynen bende onun için hemen gidip aldım benim kısmet artık bu aydan pek umudum yok ama dereceyi öğrenmek iyi olur. Kaç gün sonra belli olur acaba adete 2 ya da 3 gün kala düşer miHoşgeldin cnm. Bravo. Hergun aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmeye devam. İnşaAllah regl olmazsın ama olursan regl dereceni öğrenecez 🖒
Eğer regl olacaksan bu derece gitgide düşer. En iyi ihtimalle regle 2 gün kala düşmesi gerekAynen bende onun için hemen gidip aldım benim kısmet artık bu aydan pek umudum yok ama dereceyi öğrenmek iyi olur. Kaç gün sonra belli olur acaba adete 2 ya da 3 gün kala düşer mi
Batımız aynıydı galiba 15 haziran sen ne alemdesinEğer düşmez aynı derecede sabit kalıp devam ederse umut var demek. Bekleyip öğreneceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?