Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba sizin nekadar oldu deneyeli
S selcanevrenn20 yazmışsın görmedim kusura bakma. Bnimde 10 ay olacak bu ay
Rahim filmide çektirdim
Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım
Bu ay eşim çakşır suyu iciyo.
Ve ateş olcuyorum bakalım.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Bnde işyerinde az test yapmadım. İnsanların hamile misin diye sormasina adetliyken hayır değilim dedim kaç kez ağlayarak. Çeken bilir.
Rabbim hayırlısını versin

Amin İnşaAllah canım
Şifa olsun yedikleriniz içtikleriniz
Bende adetimi bekliyorum İnşaAllah olmam.da.olursam.bittiğinde rahim filmi cektiricem. Anestezili yaparız dedi doktor. Bilmem gereken önemli birşey var mı herhangi birşey bununla alakalı

Gerçekten de doğrı söylüyorsın
Çeken bilir
Eşimle sırf bu yüzden sevişmekten bıktım.
Çok yordu beni gerçekten...

Canım rahim filmi neden çekiliyor ?
Yani onu yaptırdıktan sonra hamile kalan kadınları duydum o doğrı mu ?

Rahimde yapışıklık tüplerde tıkanıklık varsa açılıyor bu filmle. Açıksa da en azından açık olduğunu biliyorsun. Öyle bile.olsa yinede olumlu yönde etkisi var diye biliyorum ufaktefek sebepler de olsa bu yollar temizlenmiş oluyor. Sperm ve yumurtanın birleşmesine engel olacak yoldaki sıkıntı ortadan kalkmış oluyorve bende okudum bu filmden sonra hamile kalanları

Selam hanımlar. Ne durumdasınız? Benim yumurtlama dönemim geçti beklemeye geçtim. Ateş ölçmeyi biraz boşladım bu ara. Tekrar başlayacağım. En azından adete kdr düşüp düşmediğine bakarım. BAT 11 Temmuz

Aleyküm selam canım benim bat da 12 temmuz
Aynen ölçmeye başlarsan adete yakın en azından 1 hafta kala iyi olur
İnşaAllah çokça güzel haberler alırız bu ay

Aleyküm selam canım benim bat da 12 temmuz
Aynen ölçmeye başlarsan adete yakın en azından 1 hafta kala iyi olur
İnşaAllah çokça güzel haberler alırız bu ay
İnşallah canım Eskisi kadar takmıyorum. Günler daha çabuk geçiyor. ama yine de aklıma geliyor tabii.

İnşallah canım Eskisi kadar takmıyorum. Günler daha çabuk geçiyor. ama yine de aklıma geliyor tabii.
Çok güzel 🖒
Bende bu ay daha iyi gibiyim bu anlamda
Aklımda rahim filmi var hemen sonrasında soğankürü ve incir kürü
İnciri dün aldım bile
Belki bu yapacaklarım bitince daha umutla bekleyebilirim
Doktor rahim filminden sonra aşılama takibi yaparız dedi ama ben bu kürlerideneyip 2 ay daha beklemek istiyorum bakalım

Ne güzel. İnşallah doğal yollardan olur da uğraştırmaz sizi bebiş.

Gerçekten de doğrı söylüyorsın
Çeken bilir
Eşimle sırf bu yüzden sevişmekten bıktım.
Çok yordu beni gerçekten...
Evet. Kafana takma diyolar. Ama yumurtlama günlerini hesaplarken batlari hesaplarken nasıl kafana takmazsin.
Her ay aynı muhabbet.
Keşke bu olayların hiçbirini bilmeseydim. Gelişine yapsaydım. Bn çok okuyorum çok araştırıyorum. Çok bilmek uzuyo bazen

Bana doktorum söylemişti. Bı süredir deneyip sonuç alamayanlara öneriyorlar. Eğer tüpler tikaliysa rahimde duvar filan varsa goruniyo filmde. Bildiğim kadarıyla tüp ve aşılama öncesi de yapılıyor.
Enjekte edilen sıvı küçük yapışık yada tikanikligi açtığı için ilk üç ay içinde kendiliğinden hamile kalma şansı yüksek deniyor. Bnim bu ay 3.ayim olacak.
İstanbul'da misin bilmiyorum ama ben şişli echomar da yaptırdım. Memnun kalmıştım.acisiz agrisiz

Bir anlamda iyi bir anlamda kötü evet haklısın. Malesef öyle. Bilmek araştırmak istiyor insan. Aaa buda varmış bunuda deneyeyim böylelikle belki olur diyorsun onuda bunu da şunu da derken malesef bilsen bur türlübilmesen başka
Ben 1 ay öncesine kadar daha rahattım. Adetlerim düzenli olunca yumurtlamamın da günü belli düşüncesiyle ölçmezdim ateş. Çünkü yumurtlama alıntım ve kasık ağrım olurdu
Adete 5-6 gün kala ölçerdim çıkan değerden anlardım adet olacağımı ve 2 gün olxmdmölçmem yeterdi dolayısı ile sadece 3 gün stres olurdu.

Ateş ne zaman dusmeye başlıyor. Son üç gün kala mi

En erken 5 gün kala gördüm ben . 4 gün öncesi de oluyor. Ama kesin olarak 3 yada 2 gün kala. Adet derecesini bilenler zaten anlıyor çıkan değerden bu değer fazla değil zaten düşecek belli diyorum ben.

Uf inşallah düşmez benim de ya. Tatildeyim. Gebelik testi yapmıyorum. Evde olsam kaç kez yapardım şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…