- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
SHAhahhaahabaha ya bu yeni düştüMErhaba
Bende bugün ateş ölçtüm...
Adetime 3 gün var. Pazartesi
36.8 çıktı
Bende şaşırdım dedim ne oluyorSHAhahhaahabaha ya bu yeni düştü
Onu anladım canımBenim o bennnnn
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar benimde adetim 30 günde bir oluyordum ilk defa gecen ay 25 günde oldum biraz stres etkiledi galıba ama genel anlamda 28-30 günde olurum ateşimi adetim bitti bi kac gün sonra ölçmeye başladım geç gördüm bu postu
Artıların oldugu günler ilişki oldu yumurtlamam telefondaki uygulamaya göre 17.gün ama o gün ilişkiyi kaçırdık malesef .. sizce hangi günler yumurtlamamın plduğu günler yardımcu olursanız sevınırım ♥
Cevabınız için teşekkürlerMerhaba hoşgeldin
Yumurtlama öncesi ilişki olmuş sperm in vücutta 3 gün kadar yaşadığını düşünürsek gebelik şansı var. Ve yumurta oluşunca da olmuş ilişki bu da iyi. Tabiki 17.gün olsaydı çok daha iyi olabilirdi
Bilemeyiz. İnşaAllah denk gelmiştir buluşmışlardırölcmeye devam
Sabah yataktan kalkmadan dil.altından ölçüyorsun dimi?
Rica ederim canımCevabınız için teşekkürlerevet hemen yatagımın kenarında ateş ölçerim kalkınca hemen ölçüyorum 14-15-16. Günler akıntıyla beraber aşırı kasık agrısı hissettim yumurtam çatlıyor gibi 17.gün yanı yumurtlama günümde akıntımda yoktu öyle aman aman kasık agrımda yoktu tek tesellim biraz bu ama bakalım artık hayırlısı geçen ay yumurtlama gunume özellikle değerlendirdim ama olması artık nasip kısmet inş
Tatlım bu sabah da ölçtüm benOnu anladım canım
Canım biraz düşmüş ama bekleyip görelim hayırlısı İnşaAllahTatlım bu sabah da ölçtüm ben
3.7.2020————- 36.8
4.7.2020———— 36.6
Merhaba canım hoşgeldinKızlar bi kaç gündür vucüdumu sıcak hissediyorum bir yanma var ama ne göğüs şişliği ne akıntı ne bulantı var adet te olamadım sizce nedir durum
Canım evet yaCanım biraz düşmüş ama bekleyip görelim hayırlısı İnşaAllah
Merhaba canım hoşgeldin
Normalde adetlerin düzenli midir?
Kaç günde bir olursun?
Bu kaçıncı günün
Canım hoşbuldum bizde sebepsiz infertile var. 2 senedir cabalıyoruz. Bugün adetimin 2.günü olucaktı olamadım:) ağrım var. Baska bir belirti yok.
17. Ve 18.günler önemli tabiBenimde devaminda
19.gün —- 36.9 +
Düşüşe geçince mi birliktelik olması gerek yani
Erken olabilirCanım evet ya
Bugün yine test yaptım. Bayılıcam yine negatif...
Bugün 13.gün olsa çıkmazmıudı
Baktım şimdi düşmüş bugün tatlım adetin geçerse yap testi okErken olabilir
Ateşin kaçtı
36.6 ydı bu sabahErken olabilir
Ateşin kaçtı
Tatlım ateşlerim bu şekilde olduErken olabilir
Ateşin kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?