Kuzum üzgünümRegl oldum ben
Hemde bata 3 gün varken. Ates de olctum ama hiç düşmedi.
Bu ay da nasip olmadı
Adet dereceni bilmiyordun dimi
Adet dereceni bilmiyordun dimi
36.5 adet derecen o zaman
Eğer adet olmayacaksan bu değerler kesinlikle senin için 37den düşük çıkmaması lazım
Ama yinede son 2 gün bile olsa kademeli düşmesi gerekirdi . İlk ölçüm olmali. Birşey demek zor net olarak
Bu arada yoğun geliyor mu belki lekelenme falan olabilir mi?
Hayırlısı olsun tabi canım benimSeni farkettgimde regl idimm. 5.gun ölçmeye başladım. Onu adet derecesi olarak kabul ettim ve öyle bı düşüş beklemiştim.
Yok kuzum baya baya adet yani. Lekelenme değil. Bide geç gelirdi son üç adettir. Ama bu ay erken geldi.
Hayırlısı bakalım.
Canım merhabaBir anlamda iyi bir anlamda kötü evet haklısın. Malesef öyle. Bilmek araştırmak istiyor insan. Aaa buda varmış bunuda deneyeyim böylelikle belki olur diyorsun onuda bunu da şunu da derken malesef bilsen bur türlübilmesen başka
Ben 1 ay öncesine kadar daha rahattım. Adetlerim düzenli olunca yumurtlamamın da günü belli düşüncesiyle ölçmezdim ateş. Çünkü yumurtlama alıntım ve kasık ağrım olurdu
Adete 5-6 gün kala ölçerdim çıkan değerden anlardım adet olacağımı ve 2 gün olxmdmölçmem yeterdi dolayısı ile sadece 3 gün stres olurdu.
Bana doktorum söylemişti. Bı süredir deneyip sonuç alamayanlara öneriyorlar. Eğer tüpler tikaliysa rahimde duvar filan varsa goruniyo filmde. Bildiğim kadarıyla tüp ve aşılama öncesi de yapılıyor.
Enjekte edilen sıvı küçük yapışık yada tikanikligi açtığı için ilk üç ay içinde kendiliğinden hamile kalma şansı yüksek deniyor. Bnim bu ay 3.ayim olacak.
İstanbul'da misin bilmiyorum ama ben şişli echomar da yaptırdım. Memnun kalmıştım.acisiz agrisiz
Anladım kuzum. Bakalım bu ay kalmazsam domtora gidicemRahimde yapışıklık tüplerde tıkanıklık varsa açılıyor bu filmle. Açıksa da en azından açık olduğunu biliyorsun. Öyle bile.olsa yinede olumlu yönde etkisi var diye biliyorum ufaktefek sebepler de olsa bu yollar temizlenmiş oluyor. Sperm ve yumurtanın birleşmesine engel olacak yoldaki sıkıntı ortadan kalkmış oluyorve bende okudum bu filmden sonra hamile kalanları
Bravo başladın bugün 36.8 iyi bir derece umarım adete değil de hamiş derecene yakındırCanım merhaba
Ben bugün ateş ölçtüm sabah kalkmadan 36.8 çıktı dil altından
Yani bugün yum 12.günüBravo başladın bugün 36.8 iyi bir derece umarım adete değil de hamiş derecene yakındır
Bat a ne kadar vardı?
Az kalmıştı sanırım
Dil altından ölçülen değer farklı tabikiYani bugün yum 12.günü
Tahmini 14.de oluyorum.
Hesaba göre pazar olmam lazım.
Bakalım yarın ateşim düşücek mi...
Corona yüzünden biz evde hep ölçeriz ama genelde 35.9 civarları çıkardı...
ama bu şekilde takibi ilk defa yapıyorum. Bakalım neler olacak :)
Dil altından ölçülen değer farklı tabiki
Şu iki gün içinde düşmemesi iyiye işaret olabilir. Adet derecen bu civarlarda bir değer değilse tabi
Son 2 gün heyecanla bekliyorum
İnşaAllah adet dereceni öğrenmeyizHele ben...
Çatlıyorum
Amin kuzum yaaaİnşaAllah adet dereceni öğrenmeyiz
Anlıyorum seni inan canım benimAmin kuzum yaaa
Aslında ben 9.gün dayanamayop test yaptım.
Ama kuruma çizgisi olmasından çok korkuyorım
Sonra yine yaptım çıkmadı
Bu ay olsun istiyorum artık
Okiş anlaştıkAnlıyorum seni inan canım benim
Üzülme daha erken test için
Adet zamanın bi gelsin bakalım geçerse testi tekrarlarsın okiş
MErhabaTabiki merhaba hoşgeldinİnşaAllah en yakın zamanda gelir bebişin göbüşüne ateş değerin yükselmiş bekleyip görelim şuan net konuşmak için çok erken çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?