- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Dün 36.6 değil miydi?Tatlım ateşlerim bu şekilde oldu
3.7.2020——- 36.8
4.7.2020——- 36.4
5.7.2020——- 36.5
Sende benim gibisinSlm hanımlar ben ölçmeyi bırakmıştım bugün geri döndüm
Döngümün 23.günü derecem 36,7
En son 9. Gün ölçmüşüm. 35,7 çıkmış
Adet olacağım gün derecem 36.0 çıkmıştı. İnşallah düşmez canımSende benim gibisinbende 21.gün başlarım ölçmeye adete 5 gün kala anlıyorum
Adet derecen belli miydi?
Bat ne zaman?
Şuan için değer yüksek düşmez ise güzel
Aayy hadi İnşaAllah düşmezAdet olacağım gün derecem 36.0 çıkmıştı. İnşallah düşmez canımBat 11 temmuz
Kız hamilesinKızlar bi kaç gündür vucüdumu sıcak hissediyorum bir yanma var ama ne göğüs şişliği ne akıntı ne bulantı var adet te olamadım sizce nedir durum
Evet özür dilerim kuzumDün 36.6 değil miydi?
Canım çayla alakası var mı bilemem ama her ya aynı derece ile adet olursun. 36.0 ise adet derecen çok çok 36.1 ile olursunM miraleyn canım bir şey soracağım. Adet derecemiz belli olduktan sonra her zaman o derece de gelir değil mi adetimiz? Mesela bugünkü derecem adet derecemden baya yüksek ama bugün kahverengi lekelenmem oldu. Hafif adet ağrısı gibi ağrım da oldu. Normalde bu kadar erken geldiği hiç olmadı. Önceden lekelenme şeklinde geldiği de. Ama bu ay testere dişli Aslan pençesi çayı içtiğim için acaba öne attı mi diye düşündüm. Yoksa yerleşme kanaması mıdır bu? Şeffaf yapışkan akıntım da var. Yumurtlamadan sonraki 8. Günümdeyim
Estağfurullah canım olabilir üzülme lütfenEvet özür dilerim kuzum
Dün 36.6 ydı...
Düşmüş bugün de
Bat ne zaman?Benim gün geçtikçe ateşim yükseliyor Normal bi durum mu olduğu gibi kalmıyor yani ateşim yukselen ateş gebelikle alakalı mıEki Görüntüle 2658252 Eki Görüntüle 2658252 Eki Görüntüle 2658252
11 gün var adetimeBat ne zaman?
Evet ateşinin yükselmesi güzeldüşmez ise daha da güzel olacak İnşaAllah
Adet dereceni bilmiyoruz o yüzden şuan sadece bize bilgi verecek olan ateşin yükselmesi ve adet günün e kadar düşme olmaması
Baya da varmış11 gün var adetime
İnşallah canım. Heyecanlandım bir anCanım çayla alakası var mı bilemem ama her ya aynı derece ile adet olursun. 36.0 ise adet derecen çok çok 36.1 ile olursun
Ama senin 36.7 çıkmış adet derecen ne bilmiyoruz ama bence bu değer değildir diye düşünüyorum ayrıca erken diyorsun adet için evet
Kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi olabilir ama bir kaç gün daha ateşini ölç bakalım ve adet gününü bekle ateşin düşmez ise test yaparsın okiş
İnşaAllah meleğin seninledir
BİRAz üzgünüm...Estağfurullah canım olabilir üzülme lütfenhakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah
Yarın dimi senin bat?
Bende heyecanla bekliyorumİnşallah canım. Heyecanlandım bir anadet derecem 36.0 ilk defa böyle bir lekelenme yaşadım inşallah hayırlı bir haberin müjdecisidir
Sanırım şöyle reglime yakın bir günde erken gebelik testi yapıcamBende heyecanla bekliyorum
Anlıyorum seni canımBİRAz üzgünüm...
Evet bat yarın
Sadece sağ kasığım ağroyor.
Bide memeler feci dokunamıyorum bile
Anlıyorum seni inan bende 1 senedir aynı şeyleri yaşıyorumBİRAz üzgünüm...
Evet bat yarın
Sadece sağ kasığım ağroyor.
Bide memeler feci dokunamıyorum bile
Kız hamilesinneden yazmadın
Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah
Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeni sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?