Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm hanımlar ben ölçmeyi bırakmıştım bugün geri döndüm
Döngümün 23.günü derecem 36,7
En son 9. Gün ölçmüşüm. 35,7 çıkmış

Slm hanımlar ben ölçmeyi bırakmıştım bugün geri döndüm
Döngümün 23.günü derecem 36,7
En son 9. Gün ölçmüşüm. 35,7 çıkmış
Sende benim gibisin bende 21.gün başlarım ölçmeye adete 5 gün kala anlıyorum
Adet derecen belli miydi?
Bat ne zaman?
Şuan için değer yüksek düşmez ise güzel

Sende benim gibisin bende 21.gün başlarım ölçmeye adete 5 gün kala anlıyorum
Adet derecen belli miydi?
Bat ne zaman?
Şuan için değer yüksek düşmez ise güzel
Adet olacağım gün derecem 36.0 çıkmıştı. İnşallah düşmez canım Bat 11 temmuz

Kızlar bi kaç gündür vucüdumu sıcak hissediyorum bir yanma var ama ne göğüs şişliği ne akıntı ne bulantı var adet te olamadım sizce nedir durum
Kız hamilesin neden yazmadın
Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah
Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeni sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

M miraleyn canım bir şey soracağım. Adet derecemiz belli olduktan sonra her zaman o derece de gelir değil mi adetimiz? Mesela bugünkü derecem adet derecemden baya yüksek ama bugün kahverengi lekelenmem oldu. Hafif adet ağrısı gibi ağrım da oldu. Normalde bu kadar erken geldiği hiç olmadı. Önceden lekelenme şeklinde geldiği de. Ama bu ay testere dişli Aslan pençesi çayı içtiğim için acaba öne attı mi diye düşündüm. Yoksa yerleşme kanaması mıdır bu? Şeffaf yapışkan akıntım da var. Yumurtlamadan sonraki 8. Günümdeyim

Canım çayla alakası var mı bilemem ama her ya aynı derece ile adet olursun. 36.0 ise adet derecen çok çok 36.1 ile olursun
Ama senin 36.7 çıkmış adet derecen ne bilmiyoruz ama bence bu değer değildir diye düşünüyorum ayrıca erken diyorsun adet için evet
Kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi olabilir ama bir kaç gün daha ateşini ölç bakalım ve adet gününü bekle ateşin düşmez ise test yaparsın okiş
İnşaAllah meleğin seninledir

Benim gün geçtikçe ateşim yükseliyor Normal bi durum mu olduğu gibi kalmıyor yani ateşim yukselen ateş gebelikle alakalı mı

11 gün var adetime

İnşallah canım. Heyecanlandım bir an adet derecem 36.0 ilk defa böyle bir lekelenme yaşadım inşallah hayırlı bir haberin müjdecisidir

BİRAz üzgünüm...
Evet bat yarın
Sadece sağ kasığım ağroyor.
Bide memeler feci dokunamıyorum bile
Anlıyorum seni canım
BİRAz üzgünüm...
Evet bat yarın
Sadece sağ kasığım ağroyor.
Bide memeler feci dokunamıyorum bile
Anlıyorum seni inan bende 1 senedir aynı şeyleri yaşıyorum
InşaAllah adet olmazsın canım
Olursan da üzülme lütfen Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…