MaşaAllah subhabAllah ne güzel. Çok duyuyorum tüp bebeğe başlama kararı alıp o ara hamile kalanları. Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsunEvettesekkurler Allah isteyen herkese versin ben 2 yıl bekledim tam tüp bebege baslıcam hamileyimişim
33 yasındayımMaşaAllah subhabAllah ne güzel. Çok duyuyorum tüp bebeğe başlama kararı alıp o ara hamile kalanları. Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun
Rica etsem Bize anlatır mısın bu süreçte neler kullandın. Değerlerin nasıldı neler yapıldı yaş kaç gibi? Belki birilerine umut olursun
MaşaAllah MaşaAllah33 yasındayım1 kere aşılama oldum.Tüp bebege baslıcaz diye salmıştık aslında eşimle. Ben sadece balık yağı kapsülü alıyordum venatura marka onun bir etkisi oldu mu bilemiyorum. Tek önerim mental olarak rahat olun, oluruna bırakın Allah a sığının.
İlişkiden bikaç gün sonra bacagıma dogru bi kasılma hissettim tutulma gibi. Bide adet olma günüme yakın zamanda bacagıma bir kasılma geldi gitti. Vucüt sıcaklığım da vardı. Tek belirti buydu kızlar. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tatlım...Anlıyorum seni canım
Anlıyorum seni inan bende 1 senedir aynı şeyleri yaşıyorum
InşaAllah adet olmazsın canım
Olursan da üzülme lütfen Rabbim hayırlısını versin
Tatlım büyük ihtimalle adet olursun. Lütfen ama üzülme yeni ay yeni umutlar derizTatlım...
36.4 e düştü ateşim bugün...
Bugün de adet günüm normalde
Yumurtlamanın 15.günü bugün
Tatlım büyük ihtimalle adet olursun. Lütfen ama üzülme yeni ay yeni umutlar deriz
Benimde 1 hafta kaldı bat a
Muhtemelen benimde sonuç bu olur
Üzülmeyeceğiz yoksa olmaz zaten rahat olmamız lazım zor ama deneyelim
Oy kuzum kıyamam inan çok iyi anlıyorumBilmiyorım. Çok üzgünğm. Napacağımı bilmiyorım. Neden olmuyor anlamıyorum...
1 kere ilk denemede bunu başardım.
Ama şuan neden yapamıyorum ki neden
Kendimi suçluyorum...
Çok yoruldum artık.
Adet olursam 2.3. Günü kadın doğuma gidicem gerekli olan me testler varsa hepsini yapsın.
Ne kullanmam gerekiyorsa kullanmak istiyorum.
Artık gerçekten çabalarımın boşa çıkmasj beni çok yoruyr
Oy kuzum kıyamam inan çok iyi anlıyorum
Adet olursan aynen 2. Veya 3. Günü mutlaka git hormon tahlili vitamin ne varsa baktır belki ilaç kullanman gerekir eksik varsa düzelir ve gebelik gelir canım
Az kaldı İnşaAllah herşey çok güzel olur
Amin amin İnşaAllah canımUmarım Kuzum ya
Allah isteyen herkese bunu nasip etsin
Kimseyi bırakmasın allahım çaresiz
Canım senle bat'ımız yakındı ben bugün test yaptımAmin amin İnşaAllah canım
Anlıyorum canım haklısın sabırsız oluyor insan elde değilCanım senle bat'ımız yakındı ben bugün test yaptımtertemiz çıktı erken de yani bazen yazıyor kızlar banttan önce öğrendim diye ona heveslendim kısmet bakalım
Regl 1. Gün 36.217 haziran
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Regl 7. Gün 36.5
Regl 9. Gün 36.5 silik
Regl 10. Gün 36.5 pik
Regl 11. Gün 36.4 pik
Regl 12. Gün 36.2 çatlama28 haziran
Regl 13. Gün 36.4 silik
Regl 14. Gün 36.5 silik
Regl 15. Gün 36.7 silik
Regl 16. Gün 36.7 silik
Regl 17. Gün 36.8 silik
Regl 18. Gün 36.7 silik
Regl 19. Gün 36.8 silik
Regl 20. Gün 36.8
Değerlerim de bu sekilde
Benimde normalde 11 temmuz ama iki aydır iki gün gecikiyor diye 13 ü diye düşünüyorum canım. Gecen ay adet günü düştü ateşim o yüzden şu an bir sey diyemiyorumAnlıyorum canım haklısın sabırsız oluyor insan elde değil
Evet daha erken canım ama MaşaAllah ateş değerlerin çok iyi gidiyor İnşaAllah düşmez
Bat ne zamandı?
Benimki 11-12-13-14 temmuz bugünlerden birinde bekliyorum ama İnşaAllah gelmez
Anladım canım hatırladım ama az kaldıBenimde normalde 11 temmuz ama iki aydır iki gün gecikiyor diye 13 ü diye düşünüyorum canım. Gecen ay adet günü düştü ateşim o yüzden şu an bir sey diyemiyorum
İnşallah canım bu ay hepimizin yüzü gülsün hep beraber mart annesi olalım yaza kalmayalımAnladım canım hatırladım ama az kaldı
İnşaAllah bu sefer kimsenin ateşi düşmesin bizimde
Canım benim öncelikle senin yaptığın veya yapamadığın bir şey değil bu. Üzerinden bu yükü at bence. Tamamen nasip. Biz elimizden geleni yaparız ancak hayat veremeyiz. Lütfen kendine böyle yüklenme. Tahlillerine baktır. Bir şey varsa gerekeni yaparsınız.Bilmiyorım. Çok üzgünğm. Napacağımı bilmiyorım. Neden olmuyor anlamıyorum...
1 kere ilk denemede bunu başardım.
Ama şuan neden yapamıyorum ki neden
Kendimi suçluyorum...
Çok yoruldum artık.
Canım eğer öyleyse yumurta döllendiyse dahi henüz yeni tüplerden rahme ulaşmıştır. HCG hormonu yeni salgılanmaya başlamıştır. İdrarda gözükmesi imkansız şu an.Benimde normalde 11 temmuz ama iki aydır iki gün gecikiyor diye 13 ü diye düşünüyorum canım. Gecen ay adet günü düştü ateşim o yüzden şu an bir sey diyemiyorum
Canım bende oyle düşündüm aslında ama aynı zamanda ovulasyon yapıyorum gebe olanlarınki koyulaşıyormuş hatta tekrar mı yymurtladık diye yazanların genelde gebelik oluyormuş bende o kadar silik ki hala yükselme yok bakalım 12. Gün test yaparım olmadı ya da beklerim kısmet cnmCanım benim öncelikle senin yaptığın veya yapamadığın bir şey değil bu. Üzerinden bu yükü at bence. Tamamen nasip. Biz elimizden geleni yaparız ancak hayat veremeyiz. Lütfen kendine böyle yüklenme. Tahlillerine baktır. Bir şey varsa gerekeni yaparsınız.
Canım eğer öyleyse yumurta döllendiyse dahi henüz yeni tüplerden rahme ulaşmıştır. HCG hormonu yeni salgılanmaya başlamıştır. İdrarda gözükmesi imkansız şu an.
Aayy ayy amin amin İnşaAllahİnşallah canım bu ay hepimizin yüzü gülsün hep beraber mart annesi olalım yaza kalmayalım
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlar bende sizin gibi umutla her ay bekleyenlerdenim burada ateş ölçme mevzusunu gördüm bi kaç gün önce iki gün önce ölçtüm 36.5 çıktı bugün ölçtüm 36.3 tabiki moralim bozuldu bat 4 gün var daha böylemi düşecek bu arada bugün klimada yattım ondanmi acaba kafam çok karıştı
Hosbuldum canım amin inşallah hepimizin kucağı boş kalmasınMerhaba canım hoşgeldin
Klimanın etkisi olabilir. Yarın da ölç bakalım canım az kalmış bat a. İnşaAllah düşmez ve adet olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?