- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Ne zaman koyulaşmaya başlıyormuş ki LH testi? Henüz onun için de erken olabilir. Hayırlısı olsun hakkındaCanım bende oyle düşündüm aslında ama aynı zamanda ovulasyon yapıyorum gebe olanlarınki koyulaşıyormuş hatta tekrar mı yymurtladık diye yazanların genelde gebelik oluyormuş bende o kadar silik ki hala yükselme yok bakalım 12. Gün test yaparım olmadı ya da beklerim kısmet cnm
Canım gebelik cok silik cıktığında yani 12. Gün falan lh pik oluyormuş gözlemlediğim. Erken olabilir ben 8. Gün deyim cnmNe zaman koyulaşmaya başlıyormuş ki LH testi? Henüz onun için de erken olabilir. Hayırlısı olsun hakkında
Biraz daha sabredelim canım. 12. günlerimizde beraber test yaparız :) bende 9. günümdeyimCanım gebelik cok silik cıktığında yani 12. Gün falan lh pik oluyormuş gözlemlediğim. Erken olabilir ben 8. Gün deyim cnm
İnşallah bekleyelim bakalım canım az kaldı da ilk kez ovulasyon yaptığımdan heyecanlıyım sabrım gelmiyoBiraz daha sabredelim canım. 12. günlerimizde beraber test yaparız :) bende 9. günümdeyim
Amin tatlımHosbuldum canım amin inşallah hepimizin kucağı boş kalmasın
Bugünde 36.4Amin amin İnşaAllah canım
MaşaAllah ateş derecen iyi gidiyor 🖒Merhaba günaydın
sizce durum nasıl ? Bugünde şeffaf akıntım oluyor su gibi , yapış yapış değil.. yine yumurtluyo olamam herhalde değilmi
Eki Görüntüle 2658971
Senin adet derecen 36.0 dı dimi?Bugünde 36.4
Ama adet olmadım
Canım normalde pZardı adet günü.Senin adet derecen 36.0 dı dimi?
Bugün salı ve daha olmadın. İnşaAllah hamişsindir
Yarın sabahta bak ateşin düşmez ise test yap derim.ama sen bilirsin. Eğer önceden gecikme yaşıyorsan bir kaç gün daha bekle derim canım
Anladım canım aklımda tutamıyorum malesefCanım normalde pZardı adet günü.
Ben 1 gün sarkma ile pazartesi oldum dedim.
Bugün de halı olmadı...
Dün akşam test yaptım. Ama çıkmadı.
Ben adet derecemi bilmiyorım ki
Daha yeni başladım ölçmeye :)
Bakalım yarın kaç çıkıcak ateşim.
Beliimde ve sağ kasığımda sancı var sadece
Ama bugğn yumurtlamanın 16.günüAnladım canım aklımda tutamıyorum malesef
Yarın da ateşin aynı çıkarsa kan testi yaptırırsın istersen idrarda çıkması için erken olabilir çünkü
Yarın ola hayrola
Anlıyorum canım İnşaAllah bu gecikme hamişliktendirAma bugğn yumurtlamanın 16.günü
Anlıyorum canım İnşaAllah bu gecikme hamişliktendir
Hoşgeldin tatlımİlk açıldığı günden beri sinsice takip ediyorum bu topiğiovülasyon testi ile kk da yumurtlama takibi yapan çok arkadaş var ama bu yöntem hem daha eski hem daha kolay geldi bana. Belki zamanla ovülasyonu da denerim Hem hamile kalma süreçlerinde hemde kk da çok yeniyim ama bugün regl olunca neden olmasın diye buraya da dahil olmak istedim.
M miraleyn Desteğinde çok hoşuma gidiyor gerçektenheyecanlı bir öğrenci gibi hemen dosyamı hazırladım, ilk ölçümümü de yaptım (şimdi ölçtüm ama ne yapalım, akşam üstü regl oldum)
Dosyamı da eke iliştirerek, herkese başarılar diliyorumEki Görüntüle 2659445
Tatlım evet iyice düşmüş ateşin
İnşAllahTatlım evet iyice düşmüş ateşin
Bir an önce gelir İnşaAllah kırmızılar adet olacaksan bekletmese seni
Bu kadar gecikme olmuyordu sanırım dimi
Bu arada benimde 25.gün en geç 26.gün olurdum.son 4 aydır 24.gün ve 27.gün oldum hep. Bi erken bi geç bi erken bi geç
Bu 3-4 günlük sarkmalar olabiliyor vücut kendini gebeliğe hazırlıyor derler ya İnşaAllah ondandır
Oyy kuzum üzülme hiçbir şey için kendini üzme rahat bırak oluruna bırakmaya çalışİnşAllah
Ağzından bal damlıyor vallahi :)
Kuzum bende genelde 2-3 gün yaz aylarında sarkmalar olur
Bir de ben bu ay çok ağladım
Çok stress yaşadım. Ona bağlı olarak normal bu gecikmelerim :)
Bir an önce gelse bari...
ateşle takip edicem sadece bu ay kasmicam kendimi
Evet artık yapmicam.Oyy kuzum üzülme hiçbir şey için kendini üzme rahat bırak oluruna bırakmaya çalış
Kasma tabi kendini 🖒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?