16 haziran canım benim bat. Ama 15 i bilirim yani. Bu ara düzensiz uyuyup uyanıyorum. 2 de uyuyup 4bucukta namaza kalkıyorum. 5buçukta tekrar uyuyup 10 gibi kalkıyorum. Kesintisiz bir uyku olmuyor benimkisi ama yinede bilirim ateş derecemdenBatımız aynıydı galiba 15 haziran sen ne alemdesin
İnşAllah hayırlı haber alırsın takipteyim16 haziran canım benim bat. Ama 15 i bilirim yani. Bu ara düzensiz uyuyup uyanıyorum. 2 de uyuyup 4bucukta namaza kalkıyorum. 5buçukta tekrar uyuyup 10 gibi kalkıyorum. Kesintisiz bir uyku olmuyor benimkisi ama yinede bilirim ateş derecemden
Amin Teşekkür ederim. Tüm bekleyenlerle beraber bizlerde hayırlı haberi alalım İnşaAllah. C.tesi eşimin d.g. pazar babalar günü. 29 haziran evlilik yıldönümü . Eğer hamiş olursam çok güzel bir zamanda olmuş olacakİnşAllah hayırlı haber alırsın takipteyim
Taam canim devamAynen devam canım. Artık yumurtlama gününü tespit edecez sırada bu var. O yüzden aksatmadan devam
Merhabalar bi kaç gündür takip ediyorum burayı 3 gündür sabahları ateşimi ölçüyorum 36.8 çıkıyor hep bata 4 gün var meraktan başladım bakalım hayırlısı inşallahAmin Teşekkür ederim. Tüm bekleyenlerle beraber bizlerde hayırlı haberi alalım İnşaAllah. C.tesi eşimin d.g. pazar babalar günü. 29 haziran evlilik yıldönümü . Eğer hamiş olursam çok güzel bir zamanda olmuş olacak
Merhabalar hoşgeldin aramıza. Seninde başlaman için çok güzel bir zaman 🖒yataktan kalkmadan ve hergün aynı saatte ölçüyorsun dimi cnmMerhabalar bi kaç gündür takip ediyorum burayı 3 gündür sabahları ateşimi ölçüyorum 36.8 çıkıyor hep bata 4 gün var meraktan başladım bakalım hayırlısı inşallah
Ne güzel hepsi bir arada sevinc yaşar en güzel hediyeyi vermiş olursunAmin Teşekkür ederim. Tüm bekleyenlerle beraber bizlerde hayırlı haberi alalım İnşaAllah. C.tesi eşimin d.g. pazar babalar günü. 29 haziran evlilik yıldönümü . Eğer hamiş olursam çok güzel bir zamanda olmuş olacak
Aynen her gün sabah 7 de ölçüyorumMerhabalar hoşgeldin aramıza. Seninde başlaman için çok güzel bir zaman 🖒yataktan kalkmadan ve hergün aynı saatte ölçüyorsun dimi cnm
Hoşbuldum bu aradaMerhabalar hoşgeldin aramıza. Seninde başlaman için çok güzel bir zaman 🖒yataktan kalkmadan ve hergün aynı saatte ölçüyorsun dimi cnm
İnşaAllah cnm çok teşekkür ederimNe güzel hepsi bir arada sevinc yaşar en güzel hediyeyi vermiş olursun
Insallah cnm guzel haberi verirsin bizeBenim derece bugün artışa geçti İnşaAllah boyle gider ve düşmez sabırsizlikla bekliyorum.
Sağolasın cnm amin InşaAllahInsallah cnm guzel haberi verirsin bize
Yok canim herkesin vucud isisi farklidir hamilelikte sadace artis gosterdigini soyledi arkadasGenel olarak herkeste artış mi göstermesi gerekiyor derecenin? Benimde bat bu cuma ama son 4-5 gündür vücut ısımın artış gösterdiğini hissediyordum ki eşim de fark etti. Ellerin-kolların birkaç gündür çok sıcak dedi. Sebebi hamilelik olabilir mi? Yoksa üşütüyor muyum
Tatlım bu ateş ile dil altından ölçülen ateş aynı değil tam olarak. Yani böyle vücudunun ısınmasını direk hamilelige yormak yanlış. İnşaAllah hasta olma sen yine de her iki türlüGenel olarak herkeste artış mi göstermesi gerekiyor derecenin? Benimde bat bu cuma ama son 4-5 gündür vücut ısımın artış gösterdiğini hissediyordum ki eşim de fark etti. Ellerin-kolların birkaç gündür çok sıcak dedi. Sebebi hamilelik olabilir mi? Yoksa üşütüyor muyum
Canım benimYok canim herkesin vucud isisi farklidir hamilelikte sadace artis gosterdigini soyledi arkadas
Insallah hamilsindir neden olmasin ki.. valla bn herkesin anne olmasini istiyorum
Tamam ölçeyim ama ben gece 12-1 arası uyuyup sabah 5 te kalkıyorum sonra 5 buçukta tekrar yatıp 7.45-8 arası kalkıyorum. Nasıl olacak o işTatlım bu ateş ile dil altından ölçülen ateş aynı değil tam olarak. Yani böyle vücudunun ısınmasını direk hamilelige yormak yanlış. İnşaAllah hasta olma sen yine de her iki türlü. İnşaAllah hamilesindir. Sabah ölç yaz bana bakalım cnm
12 de uyumaya çalış 5 de kalkınca ölç canım yapacakbirşey yok. Ben de sabah namazına kalkıyorum ölçüyorum mecburen. Yine de anlarız sen dert etme .sadece ölç günlük 🖒Tamam ölçeyim ama ben gece 12-1 arası uyuyup sabah 5 te kalkıyorum sonra 5 buçukta tekrar yatıp 7.45-8 arası kalkıyorum. Nasıl olacak o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?