İşte bu 🖒Evet artık yapmicam.
Cumartesigünü yaşadığımı asla unutmicam
O yğzden artık üzmicem kendimi
Bu ay saldım
Kesinlikle katılıyorum...İşte bu 🖒
Harikasın
Okurken kendimi gördüm mesajında
Bende geçen aydan sonra böyle karar aldım bu ay daha rahatım
Düşünsek te düşünmesek te olacak olan olacak zaten. En azından kendimizi yıpratmayalım dimi
HoşbuldummHoşgeldin tatlım
Ne güzel cümleler kurmuşsun çok hoşuma gitti . Elimden geldiğince yorumlarım canım
Birbirimize destek oluruz. Bu yolda mutluluğumuzu üzüntülerimizi paylaşırız
Anladığım kadarıyla dün akşam adet oldun ama bu sabah ölçtün
O zaman dün 1.gün oluyor bugün 2.gün
2.gün ateş değerin 36.0 diyelim
Muhtemelen 1.gün de en fazla 36.1 dir
Eğer adet olmayıp hamile olursan bu değer en az 36.5 olmalı adet günün okiş
İnşaAllah en yakın zamanda hamiş dereceni öğreniriz
Merhaba canım teşekkürlermerhaba herkese iyi güzel sağlıklı vd gebişli günler diliyorum
Benim bugünki vucut ısım bu şekilde heycanlanıyorum ama bi yandanda korkuyorum.. Eki Görüntüle 2659529
Tatlım teşekkür ederimHoşbuldummçok güzel bir enerjin var ve bunu sanaldan bile hissettirebiliyorsun
Gelelim ateşime, aslında dün akşam 7 gibi regl oldum, gece de 12 gibi ölçtüm 36.0 çıktı,
Bu sabah yani 2. Gün ölçtüm 36.4 çıktı,Eki Görüntüle 2659532
Sabah yataktan kalkmadan ölçtüm evet,Tatlım teşekkür ederim
Gece ölçüm olmuyor canım
Sabah yataktan kalkmadan dil.altından ölçülen ölçüm bizim için önemli
Sabahki ölçümün böyle miydi?
Eğer öyleyse 36.4 civari senin adet derecen olur. Hamislik derecen ise 37 dereceyi bulur tahminimce
Canımmmİşte bu 🖒
Harikasın
Okurken kendimi gördüm mesajında
Bende geçen aydan sonra böyle karar aldım bu ay daha rahatım
Düşünsek te düşünmesek te olacak olan olacak zaten. En azından kendimizi yıpratmayalım dimi
Hayırlısı kuzumCanımmm
Adet oluyorum
Bakalım bu ay salıcamHayırlısı kuzum
Rahatla yeni aya hazırlan canım benim
Benimde max 6 günüm kaldı umudum yok ama önceki aylara göre kafam rahat sevdim bu modu
Sende rahat ol kuzum birbirimize destek olalım
Oohh misBakalım bu ay salıcam
Umrumda değik artık
Saldım bu ay baya :)
Sıkmicam canımı bide gün aşırı ilişki yapıcam
Büyük ihtimalle adet olursun canım öyle görünüyorCanım adetime 2 gün kaldı belkide yarın bilmiyorum ama 5 gündür ölçüyorum
36.6
36.5
36.3
36.1
36.0
Kesin adet olacağım demi
Benimde buna yakındı kuzumCanım adetime 2 gün kaldı belkide yarın bilmiyorum ama 5 gündür ölçüyorum
36.6
36.5
36.3
36.1
36.0
Kesin adet olacağım demi
Teşekkür ederim canım ilgin için olunca bildiririm arkadaşlarla yardımcı olmak adına Hayırlısı olsun tabiBüyük ihtimalle adet olursun canım öyle görünüyor
Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
Bu ay tek dayanağım bu ateş yoksa kesin hamileyim derdim okadar değişti bünyem ve bunlar bizi yıpratıyor malesef hayırlısı olsun inşallah hapimiz içinBenimde buna yakındı kuzum
Çok şükür 1 saat çnce geldi adet :)
Rica ederim canım ne demek memnuniyetleTeşekkür ederim canım ilgin için olunca bildiririm arkadaşlarla yardımcı olmak adına Hayırlısı olsun tabi
Aynen canım en azından adete 3 gün kala ateşin düşmesinden kendini belli ediyor ve adeti bekliyor oluyoruz ya da hamişsek 3 belkide 4 gün önceden öğrenmiş oluyoruzBu ay tek dayanağım bu ateş yoksa kesin hamileyim derdim okadar değişti bünyem ve bunlar bizi yıpratıyor malesef hayırlısı olsun inşallah hapimiz için
Aleyküm selam canımSelam hanımlar döngümün 23. Günü saat 8 de ölçmüştüm ve 36,7 çıkmıştı. Ancak normalde 5te ölçüyorum. O gün erken kalkamadığım için öyle çıkmıştı. Ama çok fark olmaz heralde dedim ve bu şekilde kaydettim. Ondan sonraki günlerde 5te ölçtüm ve böyle çıktı:
24.36.3
25.36.4
25.36.4
Bugün merak edip saat 8 de tekrar ölçtüm ve 36,7 çıktı tekrardan. Demek ki yükseliyor saat geçtikçe. Onları dikkate almiicam. Geçen ay regl olacağım güne kadar düşmeyip regl günü 36.0 olmuştu. Bakalım bu ay nasıl olacak. 29. Gün adet olman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?