Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah güzel haberler verirsin canım. Ben bu sabah test yaptım ve negatif çıktı o yüzden umudum yok sadece ateşimin seyrine bakmak istiyorum. Geçen ay gibi son anda mo düşecek yoksa önceden belli edecek mi ona bakacağım

Amin İnşaAllah canım benim
Daha erken kuzum umutsuzluğa kapılmak için. Aynen ateş seyrine bakalım İnşaAllah son anda düşmez düşecekse de en azından son güne kadar bekletmesin dimi 3 gün önceden ben geliyorum desin yani

Genelde bunu bazal termometleyle yapmak gerekir daha emin sonuc almak icin. Bildigimiz ates ölcerler sadece 3 rakamli oldugu icin, normalde 4 rakamli olmasi gerekler misal 36.56 ona göre hesaplaniyor ama gercekten cok iyi yöntem baya arastirmak lazim cünkü ilac uyku düzensizligi, yarim saat gec ölcmek bile yansiyor. Daha iyi sonuc almak icin vajina diyorlar en iyi orasi. Ama tabiki rahat olan dil alti. Kol alti olmuyor en az 3 dakika ölcülmesi gerek normalde o yüzden siradan ates ölcerlerle zikzak cikabiliyor tabloda.. bende cok arastirdim. Bu yönemtle yumurtlama/catlamayi kesin netlestirebilip hamile olup olmadigini ögreniliyor dogru. Ovulasyon testi lh pik iki gösterir pik den 24-48 saat arasi catlar yumurta. Bazal ölcü net tarihine gösteriyor..

Aynen ya. Ben heyecan severim de bu kadar değil

Doğru güzel şeyler yazmışsın tatlım ama 3 haneli olanlar işimizi görünüyor o dördüncü hane olmasa olur hiç önemli değil
En sağlıklı daha doğrusu en hijyenik olanı dil alti 🖒
Vajina ya da dil alti zaten 2 seçenek var biz hijyenik olanı kullanmak durumundayız mantıklı olarak

Gercek kurallarini yazdim ben, yani istatikler ve bu yöntemi bulanlarin yöntemi tabiki herkez kendine göre neyi nasil yapmak isterse öyle.
Benim vajinam temiz, ölcüyü de zamaninda her gün yikiyordum yani hiyjenden yana hic bir sıkıntı yasamadim. Tabiki siz kendi bilgilerinizi paylasin, ama bunu

Ama siz tabiki kendinizin yaptigi gibi güzel sonuclar almissiniz, insallah baskalarina da vesile olursunuz 🕊

Sabah kalkıp dil altına dereceyi sokmak daha kolay . İsteyen istediği yerden ölçsün tercih meselesi

Ama siz tabiki kendinizin yaptigi gibi güzel sonuclar almissiniz, insallah baskalarina da vesile olursunuz 🕊
İnşaAllah amaç bu vesile olmak yardımcı olabilmek olabildiği kadar ve en önemlisi burada herkes aynı duygularla ve bu anlamada destek.olmak paylaşmak aci tatli çok güzel ve önemli

Çok açık yazmamışım yeniden yazıyorum.
Bu ay Geçen ay
24. gün -> 36,3
25. gün -> 36,4
26. gün -> 36,6 36,2
Anladım tatlım adete yakın ateşin yükselmiş bu iyiye işaret
InşaAllah son anda sürpriz yapıp düşmez
Bat yarın mıydı senin?
Eğer öyleyse yarın düşmez ise süper süper

Anladım tatlım adete yakın ateşin yükselmiş bu iyiye işaret
InşaAllah son anda sürpriz yapıp düşmez
Bat yarın mıydı senin?
Eğer öyleyse yarın düşmez ise süper süper
İnternette bu tarz örnek grafiklere baktım da benim gibi tam regl günü ateşi düşenler varmış. İlla önceden düşmesine gerek yok demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…