Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aayy evet c.tesi diye biliyorum zaten sorun yarını cuma değil c.tesi sanmam
Yarın da aynı bu derece çıkarsa ve c.teside tabi. Pazar günü test yaparsın 🖒 hadi bakalım inşaAllah
İnşallah canım. Hiç bir belirtim yok, üstüne erken gebelik testinde negatif çıktı ama işte tamda yerleşme kanaması olması gereken zamanda gördüğüm lekelenme var ya, tek beni umutlandıran şey o. Bakalım hayırlısı

İnternette bu tarz örnek grafiklere baktım da benim gibi tam regl günü ateşi düşenler varmış. İlla önceden düşmesine gerek yok demek ki :)
Bünyeden bünyeye değişiyor demekki ama genel olarak en az 3 gün önceden kademeli düşüş oluyor. 25 günde bir oluyordum şaşmazdı adetim. Son 2 aya kadar son 5 gün ölcmeye başlardım 21. 22.gün bakardım ateşim 36.3 gibi çıkınca bilirdim düşüp adet olacağımı 2 günde öğrenirdim
Ama son aylarda erken veya geç oluyorum birkaç gün. Sıcaklık da değişti gibi.
Benimde en erken olma günüm c.tesi en geç salı
Eğer düşecekse en geç pazar ölçümünde düşük çıkar. Ama İnşaAllah düşmez şuan iyi gidiyor gibi

Hayırlısı canım bu testlere de pek güven olmuyor bence en iyisi adetin geçmesini beklemek 🖒 İnşaAllah hamişsindir

İnşallah canım. Dediğin gibi bu da çok kişisel ve herkes için ufak tefek değişiklikler gösterebiliyor demek ki. Keşke bende senin gibi birkaç gün öncesinden öğrenebilsem :)
Hayırlısı canım bu testlere de pek güven olmuyor bence en iyisi adetin geçmesini beklemek 🖒 İnşaAllah hamişsindir
Pozitif çıksaydı güvenirdim de negatif çıkınca güvenmedim

Zaman zaman değişebiliyor ama ilk defa beni geçen ay yanılttı o da 25.gün değil 27.gün adet olduğumdan geç inişe geçti ateşim ve ilkdefa bu kadar yüksek ve sabit gitmişti halen aklıma geldikçe şaşırıyorum yani neyse bi daha düşmem sadece adetimin geçmesini bekleyecem özellikle
Aynen pozitifse güven negatifse güvenme

Sen bir tedavi görmüş müydün canım bu ay?

Merhaba arkadaşlar;

Ben de ateş ölçümüne başladım. ateşim ovulasyon sonrası 36,8-36,7 lerde giderken (ki adetten 2 gün önce bile böyleydi) adet günü 36,5 e düştü. Benim de öncesinden bir düşüş olmadı. Benim gibi adet günü düşen çok insan da varmış. Yani ancak adet günü hamile olup olmadığımı anlayabiliyorum :)

Bu nedenle ateş ölçümüne devam edeceğim fakat adetten 2 gün önce de erken gebelik testi yapmaya devam edeceğim gibi görünüyor.

Merhaba canım hoşgeldin
Anlıyorum seni. En güzeli adet gününü beklemek zaten canım . Ateşde düşmez ise gerekirse durabiliyorsak aslında birkaç gündaha beklemek ama bu malesef yapamadığımız birşey
Hadi bakalım inşaAllah son gün düşüşler olmasın diyelim

Bu arada şunu belirtmek isterim ve düşüncelerinize ihtiyacım var mayısta 30günde adet olmuşum , hazıranda 25 günde adet olmuşum , telefon programı temmuz ayı icin batı 30 günde olarak hesaplamış ona göre benim 7günüm var bata , ama gecen ay 5 gün erken oldum gecen aya göre bat yarın , şimdi telefona inanmalımıyım yoksa gecen ay erken oldum 5 gün bu ayda böyle mi olabilir

Tatlım benzer şeyi bende yaşıyorum en erken adet günüm c.tesi engeç salı 3 gün farkediyor
O yüzden en geç olduğum günü bekliyorum daha sağlıklı ve garanti olur. Sen de 30. Günü bekle canım okiş

Tatlım şöyle diyeyim dün 36.3 müş adet derecen 36.3 36.2 gibi
Hamişlik derecen en az 36.8 ve üzeri olmalı
Mesela benim adet derecem 35.9. Hamile olduğumda 36.5 ti en az 0.5 0.6 derece üzeri oluyor
Tamam kavradım şimdi olayı
Pekş yunurtkama da nasıp olucak ?
Çatlama da nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…