Aynen öyle harikasın. Bu yöntem olmasa kesin her ay test alır yapardım o da ayrı stres. Ama yöntemi bilince gerek kalmıyor testeAy böyle her ay yeni bi şey öğrenip denemek ne kadar güzel oluyor en azından regl olduğunda yeni bir şey deneme heyecanı oluyor, umutsuzluğu ve o anlık üzüntüyü alıveriyor
Haydi bismillah yarından itibaren başlıyorum inşallah12 de uyumaya çalış 5 de kalkınca ölç canım yapacakbirşey yok. Ben de sabah namazına kalkıyorum ölçüyorum mecburen. Yine de anlarız sen dert etme .sadece ölç günlük 🖒
İyi ki bizimle de paylaştım bu yöntemiAynen öyle harikasın. Bu yöntem olmasa kesin her ay test alır yapardım o da ayrı stres. Ama yöntemi bilince gerek kalmıyor teste
Hadi bakalım İnşaAllah adet dereceni değil de hamile kaldığın dereceni öğreniriz. Buradaki tüm bekleyişte olanlara Rabbim nasip etsin hayırlısı ile İnşaAllahHaydi bismillah yarından itibaren başlıyorum inşallah
Teşekkür ederim. Biraz yardımcı olabilirsem ne mutluİyi ki bizimle de paylaştım bu yöntemi
Cnm ben bugün 7 de uyandım ölçtüm 36.7 cıktı geri uyumuşum 9 da uyanıp tekrar ölçtüm yine aynı çıktıTamam ölçeyim ama ben gece 12-1 arası uyuyup sabah 5 te kalkıyorum sonra 5 buçukta tekrar yatıp 7.45-8 arası kalkıyorum. Nasıl olacak o iş
Aynen canım ben başladım bugün bir iki ay test edim bakim
Siz diyeceksiniz şu kari niye her sbah derecesini atiyor duyar gbiyim ama sakin siz icin vallaSağolasın cnm amin InşaAllah
Senin vücut ısın normalde 34 mü hep.Siz diyeceksiniz şu kari niye her sbah derecesini atiyor duyar gbiyim ama sakin siz icin vallabilgilenelim diye atiyorum
Valla canim bi haftadir yapiyorum hep bu sayilarda gidiyo neden sordun?Senin vücut ısın normalde 34 mü hep.
Senin ki boyle devam eder insllahBenim bugün yine aynı 36.7 cıktı şimdilik iyi bari düşüş yok
Siz diyeceksiniz şu kari niye her sbah derecesini atiyor duyar gbiyim ama sakin siz icin vallabilgilenelim diye atiyorum
36.2 yi baz alıyoruz canım. Dün kaç çıkmıştı. Hepinizinkini tek tek hatırlamam mümkün değil. Keşke şöyle yazsanız. Herkes daha iyi anlar hem. Hemde yorum yapma kolay olurBenim sabah 5te 36.2 çıktı. tekrar uyuyup uyandığımda yani saat 7.40'ta 36.4 çıktı.
Aynen ateşin sabit gidiyor şimdilik bu iyi. İnşaAllah düşmez. Peki kaç gün kaldı bat a ?Benim bugün yine aynı 36.7 cıktı şimdilik iyi bari düşüş yok
Benimki 36.7 cıkıyor da yoksa benimki yüksekmi anlamadımValla canim bi haftadir yapiyorum hep bu sayilarda gidiyo neden sordun?
Tatlım herkesin bazal vücut ısısı farklı. Benimde 36.5 çıkıyor şimdilik. Adet derecem 35.9 veya 35.8 .Benimki 36.7 cıkıyor da yoksa benimki yüksekmi anlamadım
Yuksek olursa bebis vardir dmekBenimki 36.7 cıkıyor da yoksa benimki yüksekmi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?