Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
atesin kac olmasi lazim ki ben hic olcmedim ortalama normal zamanda 36.5 cikar benim disarda olctklerinde oyle oluyor genelde

atesin kac olmasi lazim ki ben hic olcmedim ortalama normal zamanda 36.5 cikar benim disarda olctklerinde oyle oluyor genelde
sabah yataktan kalkmadan ölçülmesi gerek. bu konunun ilk sayfalarında ayrıntılı açıklama var bir oku canım. o zaman daha net anlarsın

Ilk dakikalarda da ışığa tutunca gördüm. Kuruyunca daha belirgin oldu. Bende su damlattim kuruma çizgisi suyla kaybolur diye okumuştum. Bu fotolar sudan sonra... Inşallah doğrudur

sabah yataktan kalkmadan ölçülmesi gerek. bu konunun ilk sayfalarında ayrıntılı açıklama var bir oku canım. o zaman daha net anlarsın
himm tamam canim 3 gunum kaldi da bikac gundur ates basmasi oluyo adet sancilarim da yok hic acaba dedim varmidir bisiler diye.bide ates deniyeyim ama olcerim yok

himm tamam canim 3 gunum kaldi da bikac gundur ates basmasi oluyo adet sancilarim da yok hic acaba dedim varmidir bisiler diye.bide ates deniyeyim ama olcerim yok
yarın eczeneden al 10 15 tl olanlar iş görür. İnşaAllah adet olmazsın ama eğer olacaksan adet dereceni öğrenmiş olursun

Ilk dakikalarda da ışığa tutunca gördüm. Kuruyunca daha belirgin oldu. Bende su damlattim kuruma çizgisi suyla kaybolur diye okumuştum. Bu fotolar sudan sonra... Inşallah doğrudur
İnş canım su olayı ne kadar doğru bir yötem bilmiyorum ama test normal silik cıkmış yumurtlama takibi yapıyormusunuz kaç günü ve bata ne kadar kaldı yumurtlamanın 12 günü çıkıyor silik çizgi tecrübe ettim zamanında

Ben yaklaşık 4 yıldır evliyim.. yüzlerce ovulasyon kullandım.. çikolata kistim vardı ameliyat oldum sonrasında 3 ay komen kullandım. Hiç hamile kalamadım. Şimdi tüp bebek için hazırlıklarımız tamam. Ignelerimi ilaçlarımı bile aldım. Adetle başlayacağım tedaviye. Son bi umut bu ay değerlendirdik 2 güne 1. Şimdi 7 gün var. Tüp bebek için dr bazı tahliller istemişti. Yarın onları verirken hcg de isteyeceğim.. bakalım kısmet.. belki de gerek kalmaz

İnşaAllah gerek kalmaz tatlım
Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…