- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.758
- 133
Hayirli olsun insallah saglicakla alirsin kucagina
Canım ben bir kaç gün önce 36.3 çıkınca ateşim moralim bozuldu ve adet olacağım diye ateş ölçmeyi bıraktım. Bugündü regl günüm. Olmayınca test yaptım öyle öğrendim.Hayirli olsun insallah saglicakla alirsin kucaginaadet gunu atesini kacti
Ne guzel masallah bende klomen ve catlatma ignesi vurundum igne gunuyle 13.gun ve 14.gun bugun yani test yaptim negatif ama tabii inanmak istemiyorum atesim simdi bile hep 36,8-37,2 de kaliyor bilemedimCanım ben bir kaç gün önce 36.3 çıkınca ateşim moralim bozuldu ve adet olacağım diye ateş ölçmeyi bıraktım. Bugündü regl günüm. Olmayınca test yaptım öyle öğrendim.
Öylemiymis gerçekten ya.suan ben şok. Düştü diye yapmaktan vazgeçmiştim. Ateşim yumurtlamadan sonra hep yüksek seyretti. 2 gün önce 36.8den 36.3 ü gördüm. Yok demekki dedim. Ama bugün kendimde sicaklik farkettim ve gün içinde ateşim hep 36.9 37.0 falandı. Bugün test de yaptım ama bata 7 gün var.ekleyeyim bi bakar mısınızSelam kizlar, ateş ölçümü ile ilgili bişey danışmak istiyorum bilenlerinize.catlamadan sonra ateş yüksek seyrediyor da adete yakın adet gelicekse düşüyor ya hani.benimde hep böyle olur.bu ay çok tuhafima giden bişey oldu catlamadan sonra 7.gunde ateşim bir anda dustu.36.5 dan 36.1 e .biraz araştırdım bebegin rahme tutunma aşamasında 1 günlük ateş dusebiliyormus sonra çıkıyormuş tekrar yabancı sayfalardan okudum.varmidir ki gercekden böyle bişey
Biz pkoslularda ovulasyon twlesti yapılabiliyor mu ki .sonuçta yumurtlama gunu belirsiz hepOnu da yapıyorum ama bende polikistik over var. Kafam allak bullak oluyor sürekli Lh yüksek. O yüzden yanında ısı takibi de yapmak istiyorum.
Umudunu kaybetme canım. İnşallah seninledir meleğinNe guzel masallah bende klomen ve catlatma ignesi vurundum igne gunuyle 13.gun ve 14.gun bugun yani test yaptim negatif ama tabii inanmak istemiyorum atesim simdi bile hep 36,8-37,2 de kaliyor bilemedim
Kimse yok mu yorumlayacakTestim bunlar
hayali bir çizgi var gibi canım. bat ne zaman?Testim bunlar
kuzum MaşaAllah çok sevindim. harika bir haber bu. Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin
6 yada 7 gün sonrahayali bir çizgi var gibi canım. bat ne zaman?
ateş ölçmeye devam et . düşmez yüksek giderse testi tekrarla. İnşaAllah meleğin seninledir6 yada 7 gün sonra
Bende evraklarımı hazırladım tüp bebek için. Bu ay son kez denedik yani. Ilaclarimi bile aldım adeti bekliyorum başlamak için.. Inşallah baslamamkuzum MaşaAllah çok sevindim. harika bir haber bu. Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin
ben de yarın tüp bebek tedavisi için evrak verecem. dua et İnşaAllah Rabbim hayırlısı ile tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip etsin
İnşaAllah gerek kalmaz canım. kendiliğinden gelsin meleğin bu ayBende evraklarımı hazırladım tüp bebek için. Bu ay son kez denedik yani. Ilaclarimi bile aldım adeti bekliyorum başlamak için.. Inşallah baslamam
Inşallah gelmezse de çok beklemesinİnşaAllah gerek kalmaz canım. kendiliğinden gelsin meleğin bu ay
Amin canımmm etmem mi hiçkuzum MaşaAllah çok sevindim. harika bir haber bu. Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin
ben de yarın tüp bebek tedavisi için evrak verecem. dua et İnşaAllah Rabbim hayırlısı ile tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip etsin
sağolasın canım benimAmin canımmm etmem mi hiçhep duamdasınız.
amin İnşaAllah tatlımInşallah gelmezse de çok beklemesinikimizinde ilk denemesinde pozitif olsun
evet tatlım adetten önce ateş düşer. düşmez yüksek giderse hamilelik var demektirKizlar bugun ve dun testim negatifti ama atesim yuksek dongum duzensizdir bugun olmadim bes gun icinde olmam gerekiyor adetten bir gun once ates dusuyor degilmi genelde 37,2 olur bazende 36,6-8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?