Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben bir kaç gün önce 36.3 çıkınca ateşim moralim bozuldu ve adet olacağım diye ateş ölçmeyi bıraktım. Bugündü regl günüm. Olmayınca test yaptım öyle öğrendim.
Ne guzel masallah bende klomen ve catlatma ignesi vurundum igne gunuyle 13.gun ve 14.gun bugun yani test yaptim negatif ama tabii inanmak istemiyorum atesim simdi bile hep 36,8-37,2 de kaliyor bilemedim

Öylemiymis gerçekten ya.suan ben şok. Düştü diye yapmaktan vazgeçmiştim. Ateşim yumurtlamadan sonra hep yüksek seyretti. 2 gün önce 36.8den 36.3 ü gördüm. Yok demekki dedim. Ama bugün kendimde sicaklik farkettim ve gün içinde ateşim hep 36.9 37.0 falandı. Bugün test de yaptım ama bata 7 gün var.ekleyeyim bi bakar mısınız

Onu da yapıyorum ama bende polikistik over var. Kafam allak bullak oluyor sürekli Lh yüksek. O yüzden yanında ısı takibi de yapmak istiyorum.
Biz pkoslularda ovulasyon twlesti yapılabiliyor mu ki .sonuçta yumurtlama gunu belirsiz hep

Testim bunlar

Eklentiler

• 20200906_135623.webp
    9 KB · Görüntüleme: 80
  • 20200906_135511.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 20200906_135507.webp
    9 KB · Görüntüleme: 72
  • 20200906_134259.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 76
Bende evraklarımı hazırladım tüp bebek için. Bu ay son kez denedik yani. Ilaclarimi bile aldım adeti bekliyorum başlamak için.. Inşallah baslamam

Kizlar bugun ve dun testim negatifti ama atesim yuksek dongum duzensizdir bugun olmadim bes gun icinde olmam gerekiyor adetten bir gun once ates dusuyor degilmi genelde 37,2 olur bazende 36,6-8

Amin canımmm etmem mi hiç hep duamdasınız.

Kizlar bugun ve dun testim negatifti ama atesim yuksek dongum duzensizdir bugun olmadim bes gun icinde olmam gerekiyor adetten bir gun once ates dusuyor degilmi genelde 37,2 olur bazende 36,6-8
evet tatlım adetten önce ateş düşer. düşmez yüksek giderse hamilelik var demektir
test için erken olabilir. yarın ve bir sonraki gün ateşin yüksek giderse testi tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…