Aniden yükselebilir de regli gelene kadar hiç belli olmaz canım tüp bebeğe gerek kalmadan süpriz yapar inş bebeginMalesef bu sabah da düşük çıktı ateşim. 36.4
Başlayabilirsiniz regli derecenin görebilirsin inş gerek kalmaz hep yuksek devam eserde hediyen gelirMerhaba bende katılabilir miyim adetime 9 gün varyarın ölçmeye başlasam bi işe yarar mı
M
Inşallah canım catlatma ignesi de oldum bu ay inşallah tutar hiç umudum yok amaBaşlayabilirsiniz regli derecenin görebilirsin inş gerek kalmaz hep yuksek devam eserde hediyen gelir
Umutsuzluk değilde regliye hazırlanmak daha doğru olur üzüntün az oluyor ama ummadıgın ay bebiş geliyor inş bu ay gelir bebiş süpriz olur ummadıgın içinM
Inşallah canım catlatma ignesi de oldum bu ay inşallah tutar hiç umudum yok ama
Herkesin hamileliğin de 37 ileri bulacak diye birşey yok canım belki düşük seyrediyordu sende mesela benim reglim 36.7 de geliyorEveet bu sabah ölçtüm ve 36.4 çıktı. Bilmiyorum endişelenmeli miyim? Bana düşük geldi ama bilemedim.
Inşallah canım hepimiz için bu ay umut olsunUmutsuzluk değilde regliye hazırlanmak daha doğru olur üzüntün az oluyor ama ummadıgın ay bebiş geliyor inş bu ay gelir bebiş süpriz olur ummadıgın için
Malesef kan verdim negatif..Aniden yükselebilir de regli gelene kadar hiç belli olmaz canım tüp bebeğe gerek kalmadan süpriz yapar inş bebegin
adet derecen kaçtı kuzumseninEveet bu sabah ölçtüm ve 36.4 çıktı. Bilmiyorum endişelenmeli miyim? Bana düşük geldi ama bilemedim.
Bi şey sorucam dünden beri canım çok limon istiyor dün 3 tane bugün 1 tane limon ve az önce bi bardak limon suyu içtim elimde değil hala istiyorumadet derecen kaçtı kuzumsenin
36.0 dı canımadet derecen kaçtı kuzumsenin
yeter kız içme artık ne olur ne olmazBi şey sorucam dünden beri canım çok limon istiyor dün 3 tane bugün 1 tane limon ve az önce bi bardak limon suyu içtim elimde değil hala istiyorum
Bi sorun olur mu hamilelik planlayan biri olarak
36.4 çıkmış yazmışsın bugün. adet derecene göre bakınca çok düşük değil ama biraz daha yüksek mi olmalıydı ona emin olamadim. kan testi yatırsana kuzum36.0 dı canım
Inşallah abla yayeter kız içme artık ne olur ne olmaz
içeceğini içmişsin
olmaz Allah-u teala nın izniyle
Yaptırıcam bugün inşallah. Sabah idrar testini tekrarladım dünküyle aynı çıktı36.4 çıkmış yazmışsın bugün. adet derecene göre bakınca çok düşük değil ama biraz daha yüksek mi olmalıydı ona emin olamadim. kan testi yatırsana kuzum
MaşaAllah kuzum rahat ol.meleğin seninle İnşaAllahYaptırıcam bugün inşallah. Sabah idrar testini tekrarladım dünküyle aynı çıktı
Üzülmek yok önce sağlık Rabbim bilir onun vaktini biraz rahat bırakmak gerekiyor fazla stresde çok etkiliyor oluşumu herşeyden var bir hayır lüzum nasip allahdanMalesef kan verdim negatif..
Evet canım sağolasın. Pozitifi görmek tüp bebekte kısmet olur inşallah.. belki de ikizlereÜzülmek yok önce sağlık Rabbim bilir onun vaktini biraz rahat bırakmak gerekiyor fazla stresde çok etkiliyor oluşumu herşeyden var bir hayır lüzum nasip allahdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?