Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende katılabilir miyim adetime 9 gün var yarın ölçmeye başlasam bi işe yarar mı

Eveet bu sabah ölçtüm ve 36.4 çıktı. Bilmiyorum endişelenmeli miyim? Bana düşük geldi ama bilemedim.

M

Inşallah canım catlatma ignesi de oldum bu ay inşallah tutar hiç umudum yok ama
Umutsuzluk değilde regliye hazırlanmak daha doğru olur üzüntün az oluyor ama ummadıgın ay bebiş geliyor inş bu ay gelir bebiş süpriz olur ummadıgın için

Eveet bu sabah ölçtüm ve 36.4 çıktı. Bilmiyorum endişelenmeli miyim? Bana düşük geldi ama bilemedim.
Herkesin hamileliğin de 37 ileri bulacak diye birşey yok canım belki düşük seyrediyordu sende mesela benim reglim 36.7 de geliyor

Bi şey sorucam dünden beri canım çok limon istiyor dün 3 tane bugün 1 tane limon ve az önce bi bardak limon suyu içtim elimde değil hala istiyorum
Bi sorun olur mu hamilelik planlayan biri olarak
yeter kız içme artık ne olur ne olmaz
içeceğini içmişsin
olmaz Allah-u teala nın izniyle

Üzülmek yok önce sağlık Rabbim bilir onun vaktini biraz rahat bırakmak gerekiyor fazla stresde çok etkiliyor oluşumu herşeyden var bir hayır lüzum nasip allahdan
Evet canım sağolasın. Pozitifi görmek tüp bebekte kısmet olur inşallah.. belki de ikizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…