Merhaba canım hoşgeldinMerhaba nasıl bi yöntem acaba bu anlatabilirmisiniz rica etsem
Tatlım merhaba hoşgeldinSabah ölçtüm 36.7 wc ye gittim geldim öyle olcmustum unuttum baştan ölçmeyi sonra bir daha uyudum kalkmadan ölçtüm 36.9
Hangisini baz almaliyim
Tmm teşekkür ederim kalkmadan olcuyorum eski yazılarınızı okudum hayırlısı olsunTatlım merhaba hoşgeldin
Biraz geç oldu kusura bakma. Bildirim gelmedi bana çünkü
Sabah yataktan kalkmadan ölçmen gerekiyor mümkünse aynı saatte ve en az 4 saatlik uyku sonrası olmalı
İnşaAllah adet olmazsın ama olursanda adet dereceni öğrenirsin
Sabah yataktan kalkmadan ölç ve yaz olur mu?
Rica ederim canımTmm teşekkür ederim kalkmadan olcuyorum eski yazılarınızı okudum hayırlısı olsun
Belirti yaşadınız mı hic
Evet canım implantation dip dedikleri bu. Tekrar yükselirse yarın hamile olabilirsinSelam kizlar, ateş ölçümü ile ilgili bişey danışmak istiyorum bilenlerinize.catlamadan sonra ateş yüksek seyrediyor da adete yakın adet gelicekse düşüyor ya hani.benimde hep böyle olur.bu ay çok tuhafima giden bişey oldu catlamadan sonra 7.gunde ateşim bir anda dustu.36.5 dan 36.1 e .biraz araştırdım bebegin rahme tutunma aşamasında 1 günlük ateş dusebiliyormus sonra çıkıyormuş tekrar yabancı sayfalardan okudum.varmidir ki gercekden böyle bişey
Ayy gercekden mi yaa inşallah ateş ölçer falan bozulmamisdirEvet canım implantation dip dedikleri bu. Tekrar yükselirse yarın hamile olabilirsin
Cümlemizden canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Bebişin seninledir inşallahAyy gercekden mi yaa inşallah ateş ölçer falan bozulmamisdiryarını iple çekiyorum çok sağol canım Allah razı olsun
Amin canım inşallahCümlemizden canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Bebişin seninledir inşallah❤
Harika
Merhaba mesajlari okudumda acaba adet oldunuzmu noldu orasini kacirdimda bende takip ediyorum ates olcer ileGolge var ama sasi oldum canim gormek icin ins vardir bazen erken gebelik testleri yaniltiyormus ben bir defa kullanmistim golge hic yoktu mark nedir kuzum birde yarin sabah dene normal testle ondada cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?