ne kadar süredir deniyorsunuz? 1 yıl dolmadı ise o yüzden normal diyebilirlerBende prolaktin beyinde hipofiz pko olmasına rağmen doktor normal dedi..eşim de de bu değerler...bu değerlerle eşime de normal dendi.. acaba stres olmasın diye mi normal diyorlar..relax sonra hop hamile..o yüzden eşime söylemeyeyim diyorum..
Hayr cnm devlet hast olduğu için görüntü vermedi kese boyutu sormak aklıma gelmedi heycandangözün aydın canım kalp atışlarında sıra inşallah :) kese boyutu söyledi mi ya da görüntü verdi mi ?
Bu ay 1 yıl olcak..hiç bir sıkıntısı olmayan kişi için 1 yıl olması gerekmiyor mu. o kdr sıkıntın vR beklemek bana mantıksız geliyor..ne kadar süredir deniyorsunuz? 1 yıl dolmadı ise o yüzden normal diyebilirler
yumurtalarla oynayabilirsin alternatif tıpla evet ama amh çok kesin ve net bişeydir.yumurtalara klomen veriyolar mesela gelişiyor hatta çatlatıosun iğnelerle okey ama kadın rezervi aynıdır aZalır ama arttıramazsın.yaşın ilerlio durdurabiliyo musun ? Hayır.bu da öle işte kadınlığının yaşı bu.oynayamazsın yumurta yaşınla tatlı. Bu arada şimdi geldim dr dan.Bu ay normal denicem bakalım,olmadı önümüzdeki regli de iğneye başlıcaz .aynı şeyi fsh da da söylüyorlar. benım fsh ım çok yükselmişti doktor bana hemen vakit kaybetmeden tüp bebege git dedi. ben umursamadım bile. hatta 5 ay doktora bile gitmedim acaba fsh gıderek artıyormu bile demedim. bu ay çörek otu çiğnedim. haftada 2-3 de testere dişli aslan pencesı ıcmıstım bundan 3 ay önce .doktorun düşmez dediği fsh 12.24 den 8.9 düşmüş. sadece o değil bütün hormonlar olması gereken yerdeydi. niye olmasın ki . ilaçlarda bitkilerden yapılıyor
evet canım ama işte dediğim gibi ne kadar acaip çıksa da sonuçlar hamilelik olabiliyor. o yüzden 1 sene herşeye normal diyorlar genelde, sen ısrar edersen tedavi başlanıyor. düşüklerde de 2 düşük normal sayılıyor misal. 3 ve sonrasında araştırılmaya başlanıyor ama ısrar edersen ilk düşükte de tahlilleri yaptırabiliyorsun.Bu ay 1 yıl olcak..hiç bir sıkıntısı olmayan kişi için 1 yıl olması gerekmiyor mu. o kdr sıkıntın vR beklemek bana mantıksız geliyor..
Benim de aklima o geliyor da o yüzden soruyorum canım erken yum oldu bide erken adet geldi bilemedim istegeçen aydan kalan femera etkisi mi ki
Bir yıldan beri hep özele gittim..hormon testlerim ısrarlar sonucu alındı..prolaktin yüksekliğim önemsenmedi ..artık göğüslerim açısından duramıyordum ..hipofiz bezi MR istendi..ur çıktı ..dostinexle tadavim başlandı ..dediğiniz doğru ya ısrar et ya da akışına bırak..evet canım ama işte dediğim gibi ne kadar acaip çıksa da sonuçlar hamilelik olabiliyor. o yüzden 1 sene herşeye normal diyorlar genelde, sen ısrar edersen tedavi başlanıyor. düşüklerde de 2 düşük normal sayılıyor misal. 3 ve sonrasında araştırılmaya başlanıyor ama ısrar edersen ilk düşükte de tahlilleri yaptırabiliyorsun.
özele git istersen bir de , orda artık başlarlar tedaviye bence..
Hayirlisi olsun canim insallah mujdelerle geri donersin.Rabbim yardimciniz olsunBekliyorum kızlar. 16.30 da olacak. 2 embriyo transfer edilecekmis:) transferden sonra çok girmek istemiyorum buraya. İnşallah güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler duyarım:) öpüyorum hepinizi
Olsun canım herşey yolunda gitsin de :) aynı gidiyoruz seninle hemen hemenHayr cnm devlet hast olduğu için görüntü vermedi kese boyutu sormak aklıma gelmedi heycandan
Gozun aydin canim..insallah darisi kalp atislarinaKızlar degerim 6133 olmuş kesede göründü şükür ama henüz küçük dedi doktr devlet hast gittiğim için pek açıklama yapmadı hayrlisi bakalım zaman ne gostercek
İnş cnm inşGozun aydin canim..insallah darisi kalp atislarina
Gözün aydın canm sağlıklı devam etsin inşallahKızlar degerim 6133 olmuş kesede göründü şükür ama henüz küçük dedi doktr devlet hast gittiğim için pek açıklama yapmadı hayrlisi bakalım zaman ne gostercek
İnş cnm insGözün aydın canm sağlıklı devam etsin inşallah
ne bileyim valla ben çözemedim. bir umut @Elcanki ye sorduk o da jartiyer giyin dedi çıktı
benim doktor ben sana ne yapcagımı bılemıyorum artık dedı moralimi bozduValla bilemedim canım ben kendiminkinden eminim ama sizin için sadece tahmin ettim. dediğim gibi ilaçlarımız aynı aslında baktım netten içeriğine ama sizin kullandığınız doz benimkine göre baya düşük.(siz 2 mg ben 6 mg kullandım) yine de progesteron başladığınızda ateş tam anlamı ile yükselmiş. ne ovu testi ne ultrason olmayınca hiçbir türlü emin olmamız mümkün değil tabi. regl tarihi de çok anlamlı değil çünkü progesteronu bıraktıktan sonra 1 hafta içinde kanama her türlü olacak..
@Elcanki inşallah sen hamile kalırsın bu ay , biz de ilaç kullanılırken de yumurtlama oluyormuş deriz inşallah
Pardon yahu yanlis etiketlemisim canimne ilacı şekerim. ben bir ilaç kulanmadım ki. klomeni bile 1 kere kullandım. yok canım ben kılolu değilm tam tesri incecik bir kızım
Ne kadar süredir deniyorsunuz ki böyle dedi ? infertilite uzmanı mı bu doktor ? değilse bence bu doktorla devam etme artık.. o nasıl laf demiş anlamadımbenim doktor ben sana ne yapcagımı bılemıyorum artık dedı moralimi bozdu
ben suAN gonalf kullanıyorum gecen ay önce menogon verdi tesir etmedi daha sonra gonal fverdi güzel gelişti hatta kendi catladı catlatma ıgnesı yapmadan ama bu ay tek gonalf olmasına ragmen 11mm den sonra yavasladı buyume ve bana bunu dedi kendisi opr doktor nil okur ayrıca tüp bebek de yapıyorNe kadar süredir deniyorsunuz ki böyle dedi ? infertilite uzmanı mı bu doktor ? değilse bence bu doktorla devam etme artık.. o nasıl laf demiş anlamadım
Anladım canım kızlar burda çörek otu çiğniyorlar çok faydasını gördüler , sen de arada at ağzına belki sana da faydası olurben suAN gonalf kullanıyorum gecen ay önce menogon verdi tesir etmedi daha sonra gonal fverdi güzel gelişti hatta kendi catladı catlatma ıgnesı yapmadan ama bu ay tek gonalf olmasına ragmen 11mm den sonra yavasladı buyume ve bana bunu dedi kendisi opr doktor nil okur ayrıca tüp bebek de yapıyor
ne kadar ne zaman ıcıcez ve ne ıse yarıyor ay ne cok sordumAnladım canım kızlar burda çörek otu çiğniyorlar çok faydasını gördüler , sen de arada at ağzına belki sana da faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?