Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar süredir deniyorsunuz? 1 yıl dolmadı ise o yüzden normal diyebilirler

yumurtalarla oynayabilirsin alternatif tıpla evet ama amh çok kesin ve net bişeydir.yumurtalara klomen veriyolar mesela gelişiyor hatta çatlatıosun iğnelerle okey ama kadın rezervi aynıdır aZalır ama arttıramazsın.yaşın ilerlio durdurabiliyo musun ? Hayır.bu da öle işte kadınlığının yaşı bu.oynayamazsın yumurta yaşınla tatlı. Bu arada şimdi geldim dr dan.Bu ay normal denicem bakalım,olmadı önümüzdeki regli de iğneye başlıcaz .

Reactions: iiz
Bu ay 1 yıl olcak..hiç bir sıkıntısı olmayan kişi için 1 yıl olması gerekmiyor mu. o kdr sıkıntın vR beklemek bana mantıksız geliyor..
evet canım ama işte dediğim gibi ne kadar acaip çıksa da sonuçlar hamilelik olabiliyor. o yüzden 1 sene herşeye normal diyorlar genelde, sen ısrar edersen tedavi başlanıyor. düşüklerde de 2 düşük normal sayılıyor misal. 3 ve sonrasında araştırılmaya başlanıyor ama ısrar edersen ilk düşükte de tahlilleri yaptırabiliyorsun.

özele git istersen bir de , orda artık başlarlar tedaviye bence..

Bir yıldan beri hep özele gittim..hormon testlerim ısrarlar sonucu alındı..prolaktin yüksekliğim önemsenmedi ..artık göğüslerim açısından duramıyordum ..hipofiz bezi MR istendi..ur çıktı ..dostinexle tadavim başlandı ..dediğiniz doğru ya ısrar et ya da akışına bırak..

Bekliyorum kızlar. 16.30 da olacak. 2 embriyo transfer edilecekmis:) transferden sonra çok girmek istemiyorum buraya. İnşallah güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler duyarım:) öpüyorum hepinizi
Hayirlisi olsun canim insallah mujdelerle geri donersin.Rabbim yardimciniz olsun

benim doktor ben sana ne yapcagımı bılemıyorum artık dedı moralimi bozdu

Reactions: iiz
benim doktor ben sana ne yapcagımı bılemıyorum artık dedı moralimi bozdu
Ne kadar süredir deniyorsunuz ki böyle dedi ? infertilite uzmanı mı bu doktor ? değilse bence bu doktorla devam etme artık.. o nasıl laf demiş anlamadım

Ne kadar süredir deniyorsunuz ki böyle dedi ? infertilite uzmanı mı bu doktor ? değilse bence bu doktorla devam etme artık.. o nasıl laf demiş anlamadım
ben suAN gonalf kullanıyorum gecen ay önce menogon verdi tesir etmedi daha sonra gonal fverdi güzel gelişti hatta kendi catladı catlatma ıgnesı yapmadan ama bu ay tek gonalf olmasına ragmen 11mm den sonra yavasladı buyume ve bana bunu dedi kendisi opr doktor nil okur ayrıca tüp bebek de yapıyor

Anladım canım kızlar burda çörek otu çiğniyorlar çok faydasını gördüler , sen de arada at ağzına belki sana da faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…